Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya renkadaslar burda aylar önce ali fuat abi demedi mi böyle olcak diye niye bukarar beklentilerinizi yükseltiorsunuz anlamiorum
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• Çubuklunun kendisini beğendim lakin 2 şeye kafayı taktım;
      Biri malum, armaların dikiş değilde yapıştırma olması.
      Diğeride şu kollardaki, dışı üçgen şekilde sarılmış nike işareti, yahu olmadı ülker yazısını tamda o işaretin üstüne yapıştır. Nedir ordaki nike işareti!!

Belki abartı olacak ama, sivasın ve kayserinin giydiği adidas çubuklusu bile bunlardan daha albenili duruyor.
      Ama her şeye rağmen çubukludan birde mavi formadan almadan olmaz.
      efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Yahu teknik adam beğenmezsiniz , futbolcu beğenmezsiniz , forma beğenmezsiniz hayret ediyorum sizlere.. Yeryüzünde bizim taraftar kitlemiz kadar muhalif olan başka bir taraftar topluluğu yoktur heralde.

Yorum

• Eskisehir'in giydigi forma be buda sergen doneminde.

Tamam belkim barcelonanin seviyesinde degiliz ama bu nedenle bize boyle forma uretmek bence cok ayip.

Yorum

• İlk olarak FURDUNA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sankİ mahalle takimi formasi yapiolar arkadaŞlar ayiptir Şİmdİ o formalardan 80 90 lİra İsterler 2 kere yikadiktan sonra armasi sÖkÜlÜr Önce adam akilli forma yapsinlarda sonra satilmasini İstesİnler
            cubuklu forma 75 ytl arkadaslar solıyımde
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu teknik adam beğenmezsiniz , futbolcu beğenmezsiniz , forma beğenmezsiniz hayret ediyorum sizlere.. Yeryüzünde bizim taraftar kitlemiz kadar muhalif olan başka bir taraftar topluluğu yoktur heralde.
              ondan sonra Barcelona muamelesi isteriz
              / Rize Ardesenli

Yorum

• Kombİne nasil alcaz kardeŞİm alsak maÇa gİdemİoz trabzondada kombİne verecek kİmse yok ne yapalim yanİ
                forma alarak destek verebİlİoz
                İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• Beklediğimiz 1 yıla değmedi kısaca.
                  Bordomavi.net

Yorum

• nike şaşırtmadı beni aynı geçen seneki gibi yazıklar olsun birde avrupada mücadele edeceğiz tek kelimeyle koca bir fiyasko aman nike özel forman da sana kalsın inş seneye sözleşme bi şekilde iptal olur lescona bile razıyım bu formaları gördükten sonra

Yorum

• İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yeni cubuklular cıktı

Resim benim.

Yeni formamızı beğenerek aldım. Fazlasıyla beğenerek.
                      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaş, neresinden baksanız yönetsel fiyasko... Özel bir takım değiliz(nike için), evet bu doğru, ancak Kocaelispor'un geçen sene giydiği formayı bu sene reva görülecek kadar da basit bir takım değiliz. Utandım görünce, geçen sene kocaelide gördüm aynısını şimdi bize sunmuşlar. Aptal değiliz ki, ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar...

Üzülüyorum, yönetime, nike'a ve kendi halimize...
                        Kocaelispor bu formayı geçen sene değil iki sene önce giydi.

Yorum

• Sankİ formalar gÜzel de bİz beĞenmİoz ya abİ sen beĞendİnmİ Şİmdİ
                          o formalari
                          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• ben zihnimi yokluyorum fakat çözüm bulamadım bir takımın yeni sezon forması nasıl olmaz? 08-09 sezonunda giyinen formalar sponsor değişikliğiyle satışa 09-10 sezonu forması olarak sunuluyor. ya biz cok safız ya da bu işi yürütenler cok daha akıllı sen çubuklu harici farklı bir forma üretmessen sadece gecen yılın formalarını tekrar türk telekom şeklinde bize kakalarsan kim alır ? yazık cok yazık!!! sadece klube destek olsun diye formayı alıcam baskada bir niyetim yok aynı olan formalardan ikinci kez almaya mecbur tutuluyoruz bravo!

Yorum

• Vall pumanin tirnaĞi olamaz bu nİke

CILGIN_LAZ

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Resim benim.

Yeni formamızı beğenerek aldım. Fazlasıyla beğenerek.
                                la semih mansetlere ciktin ünlü oldun formalari bende begendim kalite nasil semih
                                / Rize Ardesenli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X