Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS Club, Ziraat Türkiye Kupası Final maçının ardından ürettiği beyaz kupa t-shirtlerinin bordo renkli olanlarını da satışa sunumuştu.

Özel baskı teknolojisi kullanılarak hazırlanan, sınırlı sayıda üretilen ve taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği t-shirtler, 19.90 TL satış fiyatıyla tüm TS Club mağazalarında satışa sunulmuştu.

Ön yüzünde “Kupa Yerini Buldu” yazısı ile alınan kupanın görselinin bulunduğu t-shirtün arka yüzünde ise, “Kupaların Efendisi” ifadesi kullanılarak 8 kupanın tarihi yer alıyor.

Tişörtlerden beyaz ve bordo olanından bugün sürpriz bir hediye aldım ( çok teşekkür ederim ). Özellikle bordo olanı güzel olmuş.

Kumaş kalitesi ve baskısı güzel olmuş. Tek eksik yanı TS Club logosu ve lisanslı ürün olduğunu belirten etiket. Aceleden olmalı.

Hala almamış olanlara tavsiye ederim.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bordo Kupa tişörtlerimiz süper gözüküyor,kendime alacağım da ayrıca 14 yaşına uygun beden varmı acep ''S'' bol geliryor da.

şimdi baktım S bile yok M den başlamış
      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 01.06.2010, 16:36.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kusura bakılmasın ama tişörtün önü çok kötü...
        Ön taraftaki saçma logo kupa birleşimi yerine vektörel bir çizim koymak çok mu zordu...
        Kupanın kulpları kulak gibi durmuş )
        Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
        Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
        El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunun yanında beyaz forma zorunluluğunu "hakem camiasından" biri olarak mantıklı buluyorum. Maç öncesinde forma renklerinin birbirini tutması halinde acil bir çıkış yolu. Sezon öncesinde de federasyonun oturup aynı rengi paylaşan kulüplere " hııım sen bunun koyusunu yap sende açığını giy " gibi bir şey diyemeyeceğine göre beyaz forma iyi bir çözüm. Bu kadar abartmanın anlamı yok.
          Bence abartmanın anlamı var. Hakemlere kolaylık olsun diye her takıma beyaz forma tedarik etme zorunluluğu getirmek inanılmaz bir işgüzarlık gibi geliyor bana. Bugüne kadar dünya üzerinde oynanan kaç maçta böyle bir çözümsüzlük, böyle bir sorun oluşmuş da TFF buna çözüm üretiyor, üstelik aptalca bir yaklaşımla. Her takımı beyaz giymeye zorlamak yerine sezon boyunca her maçta giyilecek olan formaları sezon öncesinde teker teker belirleyip sonuca gidebilirdi, ki bu da çok fazla gerekli bir şey değil "bence".

Bir kulüp kurumsal duruşu, tarihi değerleri nedeniyle ya da keyfi öyle istediği için beyaz forma giymekten uzak duruyor olabilir, Barcelona bunun en uç ve en güzel örneği. Bizim de aslında beyaz renkle pek bir ilgimiz yok, onun yerine açık renk forma olarak maviyi kullansak beyaz formanın o kolpa lacivertliğinden de kurtulmuş olurduk.

Yorum

• Ali Fuat abi
            Nasıl güzel bir kalite bizi bekliyor.
            Sırf sezon başlıyor diye forma almıyorum.
            Kaliteside güzelse süper olur
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Millet, Forma satmak için Liverpool'u örnek alıyor, bizim de o türden ilginç bir formamız olması lazım.
              Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
              Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Yorum

• stuttgart wolfsburg bayern kaliteli ve hos gorunuyor

Yorum

• Ben Hertha Berlinin formalarini cok begendim.
                    #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• stuttgart ın forma sponsoru önümüzdeki sezon gazi olacak

Yorum

• bremenin siyah formasi güzel

Yorum

• St.Pauli siyah forma

ayrıca bordo tişörtler harika olmuş beyazı aldım ama bordoyu almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım

Yorum

• Ev forma çöplüğüne döndü.Her sene sponsormu değişir.Aynı forma ama önünde Avea yazıyor diye hiç bir anlam ifade etmiyor ve Türk Telekom yazanı giymek istiyoruz.Ayıp valla

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tüm Türkiyedeki Nike mağazalarında önümüzdeki sezon Trabzonsporun Nike menşeili ürünleri satılmıyacaksa derhal sözleşme feshedilsin....

Rakiplerimizin tüm Adidas ürünleri Tüm Türkiyedeki Adidas mağazasında satılırken bizim Ürünlerimizin Nike mağazalarında olmamasını aklım mantığım belleğim almıyor...!!
                              bu tamamen yönetim zaafiyeti, Türkiye Bölge müdürü ile iletişim sıfır, NIKE FOOTBALL avrasya iletişimi yok, ürünleri kalitesi 2.sınıf,

benim merak ettiğim basket takımımız da artık beko basket liginde acaba şimdi ne düşünüyorlardır..

bu pazarı kullanmayı hiç düşünmüyorlar sanırım, Türkiye de NIKE mağazasında Nike sponsorluğunu yaptığı 4 büyük takımdan birinin herhangi bir ürünü mesela NIKE capitol, nautilus, capacity , maltepe park avm ve bağdat caddesi mağazalarında mevcut değil, gel gelelim celtic, barca, manu ürünlerinin cüzdanına kadar hepsi var..

ben yine iddaa ediyorumki tamamiyle yönetim zaafiyeti söz konusudur.. tamam TS Club ların sayısı artıyor artıyor da bu prezentasyonu pazarlamak, büyüklüğünü göstermek..

neyse boşa yazıyorum ben bunları.. sitem edecek çok şey var..
                              Girls from your city

Yorum

• Benim beğendiklerim Bayern, Shalke, Hamburg =)
                                Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X