Şampiyonluğa özel forma hazırlığı bile var. Her şey o kadar güzel olacak ki, fakat bizim taraftarımızdaki ön yargı ne zaman yıkılacak merak ediyorum.
Forma satışlarımız 80 bini geçmiş diye biliyorum fakat şampiyonluktan sonra oluşacak talepleri değerlendirmek için hazırlıklar yapılıyor.
Sadece son sayfanın son mesajını okuyunca, arka sayfalarda verilen -başka hiçbir yerde bulamayacağınız- son dakika haberleri güme gidiyor bazen. Tıpkı bu mesajında unutulup gideceği gibi.
Başlığı sürekli takip edenler bizi bekleyen sürprizleri ve güzellikleri biliyor zaten. İşin kaynağından en sağlıklı bilgileri paylaştık bu sayfalarda. Trabzonspor formaları ile ilgili böylesine doyurucu ve görsel şöleni olan başka bir platform var mı? Sadece istemek veya sadece kızmak yetmiyor çözüm için, zor olanı denemeye yanaşmıyor herkes.
Bu bekleme heyecanını yaşamak bile güzel değil mi?
İyi ki varsın Trabzonspor, iyi ki varsın BMN.
Amerikan Bayan Milli Takımı için yapılmış ürünlerden
"Ne kadar konuşursan konuş, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır" diye ne güzel söylemiş Mevlana.
En son a f s tarafından düzenlendi; 16.04.2011, 15:21.
Kulübümüzden yapılan açıklamada maç biletlerine yoğun ilgi gösteren taraftarlarımızın stadyumun ambiyansını daha etkili hale getirebilmek için Bordo-Mavili formalarla takımımızı desteklemeleri gerektiğine işaret edildi. Ayrıca taraftarlarımız rakibe ve hakeme yönelik küfürlü tezahüratta bulunulmaması, sadece takımımızı destekleyecek eylemlerde bulunmaları doğrultusunda da uyarıldı.
arkadaki son dk gelişmeleri güme gidiyor diyorsunuzda bizdekide sabır 3 senedir aynı şeyleri konusuyoruz.şimdi icraaat zamanı nike tan gelişme bekliyorum.
formalar bize özel olarak üretilecek katalogdan degil. örnegin barca inter juve manu werder bremen gibi
inşallah öyle olur
ama öyle olmadı diyelim seneye yine katalog formalar giyelim ben nike çizgisini beğeniyorum anlaştığımız ilk seneden beri yapılan formalar bence gayet güzel
dandirikten arma yapmasınlar adam gibi dikişili arma yapsınlar yine benim için büyük adım sayılır içim rahat bi şekilde forma alırım
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
her sezon bitimine yakın aynı şeyler deniyor sponsor firmanın olsun kişilerin kendi tasarımları olsun yayınlanıyor bu sayfada tekrar tekrar
inşallah öyle olur
ama öyle olmadı diyelim seneye yine katalog formalar giyelim ben nike çizgisini beğeniyorum anlaştığımız ilk seneden beri yapılan formalar bence gayet güzel
dandirikten arma yapmasınlar adam gibi dikişili arma yapsınlar yine benim için büyük adım sayılır içim rahat bi şekilde forma alırım
afs abi armalar icin yurtdisinda bir firmayla anlasilmak üzere oldugunu söyledi yani seneye 4 özel formamizin armalarida kaliteli olcak
[QUOTE=blacksilva;1917558421]afs abi armalar icin yurtdisinda bir firmayla anlasilmak üzere oldugunu söyledi yani seneye 4 özel formamizin armalarida kaliteli olcak[/Q
her sene aynı şeyleri duymaya alışmış olsam da güzel gelişmeler olacağı haberleri güzel
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum