Pazarlama sorunu yaşadığımız için kendi markamız Ts Clubdan vazgeçmiştik.Şimdi Nike ile anlaşmamız olmasına rağmen intersporla pazarlama yapacağız Biraz komik bi durum oldu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak mechanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike bence profesyonelce düşünmüş olabilir. Yani '' Ben mağazalarımda TS forması satarsam, diğer üçeziklerin taraftarları benden diğer kendi ürünlerimi almaz'' demiş olabilir. O yüzden intersporla anlaşmış olabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı durumu adidas neden düşünmüyor. adidas profesyonel değil mi ?OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak mechanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike bence profesyonelce düşünmüş olabilir. Yani '' Ben mağazalarımda TS forması satarsam, diğer üçeziklerin taraftarları benden diğer kendi ürünlerimi almaz'' demiş olabilir. O yüzden intersporla anlaşmış olabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Hiçbir üç ezik takımının taraftarının Nike Trabzonspor forması satıyor diye Nike dan bişey almıyım düşüncesi olduğunu sanmıyorum!
Yorum
-
bu konuda en gicik oldugum nokta NIKE TURKIYE nin bizi taraftarlari ciddiye almamasi.. Nike sponsorsa Turkiyede hatta tum dunyada Nike magazalarinda TS formasi satilma imkani olmalidir. Turkiyeden bir forma alamadan geri donduk gurbetlere! ciddi bir hayalkirikligi yasadim acikcasi.
Yorum
-
Nike gibi dev bi firmayla anlaştık ama hiç bir konuda taraftar ı memnun edebilecek bi durum yok ortada
Formalarımız 1 i hariç güzel değil kolları farklı renk olandan bahsediyorum
oda okadar ahım şahım değil ve nike larda satılmamasıda Trabzonspor markası açısından kötü.
Belki aceleye gelmiş olabilir ama ne olursa olsun bu formalar tatmin edici deiller
Yorum
-
İnterspor satacak
Trabzonspor'un lisanslı ürünleri olan TS Club markası bundan böyle tüm Türkiye'de ki taraftarlara ulaşacak. Trabzonspor, İnterspor firmasıyla yaptığı anlaşma gereğince bordomavili ürünlerin, bu firmanın Türkiye'de bulunan mağazalarında satışa sunulacağı açıklandı.
Demişler ama 5 ilde bayilik bulunmuyor.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Kafalarda 61
Gönüllerde 7. Şampiyonluk
Yorum
-
Kardeşim bizim Formalarımız,eşortmanlarımız,tişörtlerimiz NİKE magazalarında satılmayacaksa yemişim böyle sponsorlugu....
Derhal sponsorluk sözleşmemiz gözden geçirilmeli NİKE Türkiye yetkililerinin kafasına bu konu vurulmalıdır...
Neymiş interspormuş PES dogrusu...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum