Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ts Club sitesi gene çökmüş.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sizce hangisinin sunumu daha iyi ?
      Bu sunumu böyle yapmamalılar.Formaları satrken böyle bir resim koymak çok ama çok yanlış.Bu insanları yanıltıyor.Photosop ile oynanmış resim istemiyoruz.

Yorum

• 1 yıldır beklenen ve geçen hafta satışa sunulan çubuklu forma Trabzonspor'un online resmi mağazasında stokta yok olarak yer alıyor. Helal olsun size be. Vallahi helal olsun. Fıkra olsa güleceğim de gülemiyorum.

Merdiven altı üretim yapan bir yer olsa bu kadar acemiliği yapmaz herhalde. Resmi sitenin girişinde forma resimleri var ama 1 yıldır beklenen forma Trabzonspor.com.tr'den alınamıyor, taraftar formalara ilgi göstermiyor, taraftar karta ilgi yok, kombineye ilgi yok, şu yok bu yok, sanki bunlar adam gibi pazarlanıyor, adam gibi organizasyonları yapılıyor da.
        Düzgün yapılan bir işimiz olamaz mı bizim? Kasıtlı mı yapılıyor?

Yorum

• Trabzonspor.com.tr sitesini ziyaret edenler sitenin girişinde bir Ts Club markası görüyor. Siteye giriş yapıp en altındaki reklam grafiğine bakanlarda bir başka Ts Club markası görüyor. Bu nasıl olabiliyor?

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ts Club sitesi gene çökmüş.
            Resmi satış sitemizde neden iletişim bilgilerinde yeni ts club adresleri yok anlamıyorum

Yorum

• Bence anlamamak zor değil. Çünkü yeni olan çoğu şey orada yok.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• TS Club sitesinde çubuklu formanın stoklarda olmadığını yazıyor.

Şu gezegenin üzerinde, lisanslı ürünlerini almak isteyenleri bu kadar zor durumda bırakabilen başka bir kurum var mıdır? İnanılır gibi değil.

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor.com.tr sitesini ziyaret edenler sitenin girişinde bir Ts Club markası görüyor. Siteye giriş yapıp en altındaki reklam grafiğine bakanlarda bir başka Ts Club markası görüyor. Bu nasıl olabiliyor?

Kurum kimliği kültürü olmadığı için logo ve armalarımıza gereken önem gösterilmiyor. TS Club logosu değişecek. Taraftar projesinde bu konunun da çözümü vardı. Yeni logo önerim değerlendirilecekmiş.

Hatalı uygulamanın farkındalar çözüm için çalışılıyor. Umarım en güzeli seçilir.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bize forma kalmamış.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bu zamana kadar ne kadar forma satildi onlarida yazsalarda bilsek. hic bir bilgi verilmiyor

Yorum

• resmi sitede teknik direktörümüzün kampa katildigina dair bir yazi yada her hangi bir fotograf yok.

haberleri diger sitelerden takip ediyoruz olcak gibi degil ya

Yorum

• Formalarımızın resmi satış sitemizde olmayışının nedeni barkod progmandaki bir yazılım hatası. Programdaki hata forma bedenlerinin karışmasına neden olmuş. Taraftarımızın sipariş sırasında mağduriyet yaşamaması için çubuklu forma geçici olarak satıştan kaldırılmış. Sistemden dolayı stokta yok uyarısıyla görünmesinin nedeni bu.

Kimse L beden siparişi verip karşısına S beden bir forma gelmesini istemez. Hata düzeltilip tekrar satışa konulacak. Endişe edilecek bir durum yok anlayacağımız.

Çubuklu forma büyük ihtimalle yarından itibaren tekrar satışta olacak.

Bu bilgiye işin yetkililerine sorarak araştırarak ulaştım.
                          Bunu biz araştırma sorma gereği duymadan kendileri açıklasalar daha iyi olmazmıydı? Yapılacak şey bir bilgi paylaşımı sadece.

Yorum

• Mevlüt Erdinç'in PSG ye transferinden dolayı PSG'nin sitesine girip bir bakayım dedim.Siteleri hiç fena değil hoşuma bile gitti diyebilirim.Sonra da Online mağazasına baktım.Formaları alırken adınızı ve numaranızı yazıyorsunuz hemen size nasıl göründüğünü gösteriyor.Tabiki forma fotoğraflarıda kısmen detaylı çekilmiş.İnşallah bizim yenilenmek bitmeyen TsClub sitemizde böyle bir uygulmayıda görürüz.Linkinide vereyim.İsteyen girip baksın nasıl bir uygulamadır diye.
                            Saygılarımla,
                            Adem Hotaman.

Yorum

• Eleştirince çok ağır eleştiriler getirdiğimiz, sabırsız olduğumuz her şeye bir eleştiri bulduğumuz söyleniyor..

Şu resmi satış sitesi mevzusunda savunulacak tek bir dalınız yok yahu yok hiç boş yere bahane aramayın..

Hiç bir web site yapımı bu ne tür bir site olursa olsun 1 sene sürmez.. Sürmez yahu 1 sene yapımı süren web sitesi var mı? Ben bu kadar çalıştığım halde duymadım görmedim.. 1 sene bu ya 3-4-5 ay değil tam 12 ay..

Yazıklar olsun kocaman şekilde kim sorumluysa belli bir hedef demiyorum ama kim sorumluysa yazıklar olsun yakışmıyorsunuz bu kulübe..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Satış sitemizin durumu tasarım olarak çok kötü. Yenisini yapıyoruz beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak dendi. Bekledik de, bu kadar beklenmez ki bir site tasarımı. Hadi yenisi yapılıyor eski sistem neden devam ettirilmiyor?

Üç tane yeni transfere imza töreni düzenleniyor. Başkan bu tören için kampa gidiyor resmi sitede konu ile ilgili yayınlanan haberde kullanılan fotoğraf sayısı sadece 1 tane.

Nedir bu, şaka mı? Neden kampla ilgili fotoğraf yayınlarken ne kadar cimri davranıyorlar.

Bu sayfaları takip ediyorsanız ve söylediklerimizin bir anlamı varsa sizin için, bu hataların ısrarla tekrar etmesinden bıktık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim