Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• karadeniz fırtınası yazan tişört bir numara bakayım kadköydeki mağazaya gelmişse hemen alayımmm
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yeni tişörtlerin gerçek resimlerini bulan varsa koyabilir miiii

Yorum

• bunlar gerçek resimleri zaten online satış mağzasından

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          karadeniz fırtınası yazan tişört bir numara bakayım kadköydeki mağazaya gelmişse hemen alayımmm
          bu kadıköydeki mağaza nerde oluyor tam olarak o tişörtü bende beğendimde.. ts clubmı orası formalarda vardır tabi.. dimi

Yorum

• Nostalji forması alıyım dedim hala gelmemiş

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunlar gerçek resimleri zaten online satış mağzasından

gerçek derken arakdaş kumaşın kendisini bulan koysun diyor bunlar bilgisayar tasarım resimleri dikkat edersen

Yorum

• T-shirtlerin kumaşı saten.Kaliteli kumaş ama desenlerini beğenmedim.

Yorum

• kadıköyde caminiyi geçiyorsun kahveciler felan var orda 4 büyüklerini satış mağazası var orda satılıyooo

Yorum

• hangi camı bu ya ben bilmem pek, ben leventten gelicem sırf forma tişört için ?

salı cuma günleri kurulan bi pazar var oralardamı yoksa sahilde otobüs duraklarının orayamı yakın

Yorum

• Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi kutluyoruz
                      UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu'nda rakiplerini eleyerek ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hak kazanan Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi kutluyor, kendilerine Avrupa sahnesinde başarılar diliyoruz.

29.08.2007 23:46:00

---

Resmi sitemizde cikan habere bakin. Ne kadar ülkemizi temsil etselerde rakiplerimizi resmi sitemizde tebrik etmek ne kadar dogru bilmiyorum.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• siyaset yapmışız.. olur bunlar yerinde bi davranış.

Yorum

• istanbulda ts club açılması şart...!
                          olmuyo böyle bişe almak için trbzna gitmeyi bekle yada ordan isted

Yorum

• Beyler siteden almayı neden denemiyorsunuz.:?
                            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi kutluyoruz
                              UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu'nda rakiplerini eleyerek ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hak kazanan Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi kutluyor, kendilerine Avrupa sahnesinde başarılar diliyoruz.

29.08.2007 23:46:00

---

Resmi sitemizde cikan habere bakin. Ne kadar ülkemizi temsil etselerde rakiplerimizi resmi sitemizde tebrik etmek ne kadar dogru bilmiyorum.

Trabzonspor'umuzun büyüklüğüne işarettir, yanlış olan bir durum yok
                              There are 10 kinds of people
                              Those who understand binary and
                              Those who don’t

Yorum

• takımımız bursada diye haber yapmışlar resim koymuşlar bir tane takım sadece cellodan ibaret heralde

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim