Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar ts clubtaki yeni formalar ile eskilerin farkı ne?mavi forma biri 35 biri 45 anlamadım?
    Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• İlk olarak krilenko_00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar ts clubtaki yeni formalar ile eskilerin farkı ne?mavi forma biri 35 biri 45 anlamadım?
      Bir yanlışlık var.

Sanırım formalarda yeni fiyatlar uygulanmaya başlanmış.. Eski formalar henüz kaldırılmamış fiyat olarak..
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir yanlışlık var.

Sanırım formalarda yeni fiyatlar uygulanmaya başlanmış.. Eski formalar henüz kaldırılmamış fiyat olarak..
        yenilerin yanında jnr yazıyo farklı bişey mi?ayrıca bunlar taraftar forması mı yoksa oyuncuların giydiği orjinal formam mı?diğer takımlarda taraftar forması 45 civarında iken orjinal formaları 82 falan.bizim formalarda da böyle uygulama var mı ?
        Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• İlk olarak krilenko_00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yenilerin yanında jnr yazıyo farklı bişey mi?ayrıca bunlar taraftar forması mı yoksa oyuncuların giydiği orjinal formam mı?diğer takımlarda taraftar forması 45 civarında iken orjinal formaları 82 falan.bizim formalarda da böyle uygulama var mı ?
          JNR yani junior türkçe anlamıyla çocuk Onlar çocuk forması olması lasım!!

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            JNR yani junior türkçe anlamıyla çocuk Onlar çocuk forması olması lasım!!
            bende öyle tahmin ettim ama çocuk formasını bedenleri S,M,L,XL olmaz diye biliyorum

Yorum

• Sonunda haber kısmı değişmiş.Eski sistemde haber okuyamıyordum.
              Més Que Un Club

Yorum

• Yeni ürünler gelmiş yahu.

Ne zaman geldi bilgim yok fakat ben daha yeni gördüm.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Artık haberlere oyda veriliyor !
                  Bordo mavi şampiyon Trabzon..

Yorum

• yeni ürünler geldi ama bi yagmurluka 119 ytl ben buna cüsssssssss derim biz vur dedik bunlar öldürdüler yaaaa
                    25# Alan Carlos Gomez da Costa
                    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                    / Rize Ardesenli

Yorum

• ya en son mesjla alakasız olcak ama pendik ts clup ne zaman açılıyo bilgisi olan var mı ?
                      Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                      Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• resmi sitemiz ne zaman test yayınından çıkacak ? ben bide hala sitemizin beklentilerimizi karşılayacak düzeye geldiğini düşünmüyorum..çoğu takımların resmi sitesi bizimkinden daha derli toplu ve güzel..
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Super bu renkler en ıyısıne layık
                          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• uzun zamandir girmiyorum ve girme aliskanligimda yok. Beni siteye ceken birsey bulamiyorum maalesef. TS Club satis sitesi tam bir rezalet. Bukadar zor isleri basariyla sonuclandiran yonetim bu cok basit isi neden hyala cozemedi anlamis degilim. Kulupte isini iyi yapmiyan insanlar var hala bence.
                            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Biraz önce Tsclup Trabzon ile telefonda konuştuk. Bizim oğlanın ayın 16 sında doğum günü olması sebebiyle takım halinde forma siparişi verdik. Büyükler ve küçükler için çok çeşitli ürünler gelmiş fakat haftaya İnternete yüklenecekmiş. Ayrıca satışlarda mükemmelmiş.

Yorum

• yeni ürünler bir türlü internet sayfasına yüklenmiyor.
                                her açtığımda giriyorum fakat hiç yeni ürün yok sıkça güncellenmeli

RİV RİV RİV . . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim