arkadaşlar ts clubtaki yeni formalar ile eskilerin farkı ne?mavi forma biri 35 biri 45 anlamadım?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
Bir yanlışlık var.İlk olarak krilenko_00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ts clubtaki yeni formalar ile eskilerin farkı ne?mavi forma biri 35 biri 45 anlamadım?
Sanırım formalarda yeni fiyatlar uygulanmaya başlanmış.. Eski formalar henüz kaldırılmamış fiyat olarak..~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
yenilerin yanında jnr yazıyo farklı bişey mi?ayrıca bunlar taraftar forması mı yoksa oyuncuların giydiği orjinal formam mı?diğer takımlarda taraftar forması 45 civarında iken orjinal formaları 82 falan.bizim formalarda da böyle uygulama var mı ?İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yanlışlık var.
Sanırım formalarda yeni fiyatlar uygulanmaya başlanmış.. Eski formalar henüz kaldırılmamış fiyat olarak..Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
Yorum
-
JNR yani junior türkçe anlamıyla çocukİlk olarak krilenko_00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyenilerin yanında jnr yazıyo farklı bişey mi?ayrıca bunlar taraftar forması mı yoksa oyuncuların giydiği orjinal formam mı?diğer takımlarda taraftar forması 45 civarında iken orjinal formaları 82 falan.bizim formalarda da böyle uygulama var mı ?
Onlar çocuk forması olması lasım!!
Yorum
-
bende öyle tahmin ettim ama çocuk formasını bedenleri S,M,L,XL olmaz diye biliyorumİlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJNR yani junior türkçe anlamıyla çocuk
Onlar çocuk forması olması lasım!!Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
Yorum
-
uzun zamandir girmiyorum ve girme aliskanligimda yok. Beni siteye ceken birsey bulamiyorum maalesef. TS Club satis sitesi tam bir rezalet. Bukadar zor isleri basariyla sonuclandiran yonetim bu cok basit isi neden hyala cozemedi anlamis degilim. Kulupte isini iyi yapmiyan insanlar var hala bence.Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum