Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yukarıda koydugum fotolar kaç kat iyi 1000 den fazladır heralde dimi???
    Çubuklunun sunucumu bence verdiğiniz gs formalarından çok daha iyi.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Efsaneyi Burada Tartışıyoruz...
      En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:46.
      Saygılarımla,
      Adem Hotaman.

Yorum

• Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Efsaneyi Burada Tartışıyoruz...
        En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:46.
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

• Bütün bu isteklerimizin olabilmesi için önce böyle bir niyet, sonra bu düşünceleri hakkıyla uygulayabilecek profesyonel insanlar lazım.

Fotoğraf çekimi için bir bütçe ayırdıklarını inanmıyorum ben.

Forma fiyatları da 70 euro bu arada.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 21:01.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            walla afs abinin dediğine göre 3 boyutlu olacakmışş!!o zaman belki daha iyi olur ama şu anki eleştirim benim daha düzgün formanın koyulmaası kolları mesela şimdi beni sinir eden.inşallah yeni sitede daha fazla detaylı resimleri konur ben olsam formayı satmak için önlü -arkalı- numaralı- numarasız-.orjinalliğini belli eden tsclub logolu yeri- sırttaki trabzonspor yazısı- bunların resimlerini eklerim.sonra ürün özelliklerini yazarım sadece formalar için değil tüm ürünler için..ne blim terletmeyen kumas vs vs.gibi
            Bu dediklerin olacakmi bilmiyorum fakat cubuklunun sunumuna geleyim ben yine Bence kollarida gayet hos olmus.sunum tarzi cok güzel, simdi bu tarz kimse sunum yapmiyo deme, biseyide biz yapalimda digerleri bizden esinlensin..
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:45.
              Saygılarımla,
              Adem Hotaman.

Yorum

• Sizce hangisinin sunumu daha iyi ?
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Saygılarımla,
                  Adem Hotaman.

Yorum

• Bence resmi sitede ki forma fotoğrafı çok güzel.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Saygılarımla,
                      Adem Hotaman.

Yorum

• Çubuklu formanın sunumu gayet güzel. Diğerleride böyle olursa -ki daha detaylı olduğu söyleniyor- kartondan sonra bayağı yol kat etmiş olacağız. Devamını ve daha da iyilerini bekliyoruz
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:42.
                          Saygılarımla,
                          Adem Hotaman.

Yorum

• Takımımız Isparta'da kampta ve biz haberleri, fotoğrafları haber61'den alıyoruz. Bu nasıl restmi site. kaç saat oldu hâla daha antrenman haberini vermediler...
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ben renklerle oynanmasına karşıyım.Olduğu gibi koymalılar fotoğrafları.Ama bunun yanında birçok detay vermeliler.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben renklerle oynanmasına karşıyım.Olduğu gibi koymalılar fotoğrafları.Ama bunun yanında birçok detay vermeliler.
                                oynandigina dair bir kanit yokki... belki studyodaki güclü isiklar renkleri böyle parlak ve acik hale getirmistir...

birde merak ettigim bir sey... haftaya yayina girecek demisti yönetim... bakalim yarin yayina girecekmi yoksa yine 2 ay sonra haftaya yayindami diyecekler acaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim