Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şimdi eski tslub sayfasında yeni cubuklu formamızın satıldıgını gördüm yalnız cekim süper olmuşşş!!!!!!! eyyy gidiii eyyy kasaba mı yaptırıyonuz o cekimleri yokmu daha profesyonel cekecek olan daha düzgün ....
    Photoshopla yapmışlar o şekilde.

Yorum

• Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Efsaneyi Burada Tartışıyoruz...
      En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:50.
      Saygılarımla,
      Adem Hotaman.

Yorum

• Gayet güzel işte. Yeni site yayınlanana kadar satışa sunmuşlar hiç değilse buna da şükür.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• huseyın olsaydı kesın kalıbı ondan cıkarırlardı
          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Sunum harika olmuş uşaklar daha ne. Şimdi de şopunu fotosunu mu didelemeye başladınız yau alla alla 10 numara sunum. Devamı inşallah gele... Tüm ürünlerimiz online satış siemize gire...
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Efsaneyi Burada Tartışıyoruz...
              En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:50.
              Saygılarımla,
              Adem Hotaman.

Yorum

• Ya yeni site nezaman yayina girecek,sort bakiyorum yok,yeni sezon formalarindan sadece cubuklu var,gecen sezon formalarinda indirim yok,bu nasil bir is... Adam akilli bi takim ismarliyayim desem yapamiyorum,örnegin forma,sort,tozluk... yok iste, hem gecen sezon formalarinda neden indirime gitmemislerki ?? coktan yapmalari gerekirdi..
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bu kadar kısa zamanda ancak bunu yapabilmişler demek ki.
                  Düzeltilmesi için mail atıp öneride bulunduk mu ki kızıyoruz?

Son zamanlarda hiçbir ürün satış sitesine eklenmemişti yenisi yapılıyor bitti bitecek diye. Çubuklu formanın eklenmiş olması Trabzon dışında ve TS Club olmayan yerlerde yaşayan taraftar için çok önemli.

Resmi ürün diye çakmağın eklenmesinden sonra çubuklu formaları görmek beni epey şaşırttı doğrusu.

Avrupadaki takımların satış sitelerine bakıp, bizim ürünlerimizde onlar gibi olsun istiyoruz, fakat onların bu iş için ayırdıkları bütçeleri ve çalıştıkları profesyonelleri unutuyoruz.

Karton kutulardan, pembe fonlardan buralara gelebilmek büyük başarı.
                  Yeterli mi? değil elbette fakat moral bozacak bir durum yok ortada. Hele eskiye bakınca gayet başarılı olmuş. Aynı sayfadaki diğer forma fotoğraflarına bakınca bile belli oluyor.

Üniversitede fotoğraf ve reklam fotoğrafı eğitimi de aldık, halen fotoğraf çekimleri yapıyor, yaptırıyorum ne dediğimin farkındayım.

Herşey güzel olacak ama zamanla.

Resmi sitemizi hazırlayanlar bu sayfaları takip ediyordu: kardeşim bırakın banka anlaşmalarını şu satış sitesini yayına koyun artık. TS Club tişörtlerle yığınla ürün çıkardı kimsenin haberi yok.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 20:25.

Yorum

• Nesi beğenilmedi anlamadım.Sitedeki diğer formaların sunum şekline bakılarak kıyaslanırsa Çubuklunun sunumu diğerlerinden 500 kat daha iyi.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:48.
                      Saygılarımla,
                      Adem Hotaman.

Yorum

En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:47.
                        Saygılarımla,
                        Adem Hotaman.

Yorum

• Yeni satış sitesinde ürünleri üç boyutlu izleme imkanımız olacakmış.

Gerçekten de formaların önünü arkalarını, yakalarını, dikiş detaylarını göstermemeleri kötü. Yeni siteyi bir görelim bakalım, bu konularla ilgili yığınla öneri ve örnek gönderdim kulübümüze sabırla bekliyorum yaptıklarını.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kadar kısa zamanda ancak bunu yapabilmişler demek ki.
                            Düzeltilmesi için mail atıp öneride bulunduk mu ki kızıyoruz?

Son zamanlarda hiçbir ürün satış sitesine eklenmemişti yenisi yapılıyor bitti bitecek diye. Çubuklu formanın eklenmiş olması Trabzon dışında ve TS Club olmayan yerlerde yaşayan taraftar için çok önemli.

Avrupadaki takımların satış sitelerine bakıp, bizim ürünlerimizde onlar gibi olsun istiyoruz, fakat onların bu iş için ayırdıkları bütçeleri ve çalıştıkları profesyonelleri unutuyoruz.

Karton kutulardan, pembe fonlardan buralara gelebilmek büyük başarı.
                            Yeterli mi? değil elbette fakat moral bozacak bir durum yok ortada. Hele eskiye bakınca gayet başarılı olmuş. Aynı sayfadaki diğer forma fotoğraflarına bakınca bile belli oluyor.

Üniversitede fotoğraf ve reklam fotoğrafı eğitimi de aldık, halen fotoğraf çekimleri yapıyor, yaptırıyorum ne dediğimin farkındayım.

Herşey güzel olacak ama zamanla.

Resmi sitemizi hazırlayanlar bu sayfaları takip ediyordu: kardeşim bırakın banka anlaşmalarını şu satış sitesini yayına koyun artık. TS Club tişörtlerle yığınla ürün çıkardı kimsenin haberi yok.
                            Beni rahatsiz eden herseyi suana kadar klübe maillen gönderdim,sadece rahatsiz oldugum seylerde degil hosuma giden seyleride paylasiyorum, veya hoca aradigimizda kendime göre önerilerdede bulunuyorum... Konu bu degil
                            Neden avrupadaki yada türkiyedeki bazi takimlar gibi bu isleri profesyonel yapmayalim, inaniyorumki buna ayiracak bütcemizde vardir, ki sadri sener yönetiminin eninde sonunda bu iside halledecegine inaniyorum.
                            Yeni düzenlenen sitedende haberim var ama biraz gec kaldi sanirsam öyleki nisanda yayina girecekti diye duymustum bikeresinde...benim sitemim gec kalmasina. Madem para lazim klübe, zamaninda formayi satabilmenin planlamasi cok iyi yapilmali..
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sadece sitemizde bunlar gibi koyulmasını istiyorum o kadar.düzgün şekilde 3 farklı resim detay
                              Bizim yeni cubuklunun sunumu bence daha güzel... Belkide renklerimizdendir....

Yorum

En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:47.
                                Saygılarımla,
                                Adem Hotaman.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim