trabzonspor.com.tr adresinde yeni ürünlerin satışı başlamış.henüz kolları mavi gerisi bordo olan forma ve bordo şort var.gerisi zamanla sanırım.ben siparişimi verdim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
Bu nasıl bir hitap şeklidir gerçekten de anlamış değilim.....İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaman ne büyük bi hata yakalamışsınız vayyy beee helal size zavallılar sürüsü sizi...
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nasıl bir hitap şeklidir gerçekten de anlamış değilim.....
Terbiye sinirlarini asmamak gerekiyor. Ne demek ya zavallilar sürüsü.
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
İkimizde yanlış görmüyoruzdur. Sonunda.İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen mi yanlış görüyorum yoksa ts club'ın sitesinde nike forma satışı mı başlamış?
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehergün yazacağım bunu:
resmi sitemizden nefret ediyorum
hiç mi gelişme olmaz ALLAH Aşkına şu kulüptediğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
her iki site de bence yenilenme aşamasına girdiyse tam olarak elden geçirilmeli. pazar günü otobüste fark ettim. kablosuz internet reklamını görünce resmi siteye telefondan girmek istedim. ama resmi site mobile desteği vermiyor. inşallah yenilenme çalışmalarına bunuda eklerler. malum her zaman bilgisayardan giremeyebiliriz. yenilikse tam anlamlı yenilik olmalı.
nike formayı satmaya başlamışlar ama nedense 2 beden var sadece. "s" beden yok.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
bence ntedizayn işini bilir web 2.0 standartlarında taraftarla bütünleşik güzel siteler çıkartır bize bakınarkataşlar ülü bi web tasarımcının süper ligdeki takımların web sitesiteleri araştırması
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum