Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şanlıurfa seyahat programı

Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası finalinde Şanlıurfa'da Fenerbahçe'yle oynayacağı karşılaşma için planlanan seyahat programı açıklandı.
    ..........

---------------------------------

Ha Barcelonanin ucagi ha bizim ucak ne farkeder degilmi .
    Bu ucagi kullanabilecegimizi sanmiyorum.. ee ozaman ne diye bu resim yüklenir anlayamadim..
    Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Görmemisim bu basligi . Sözümüzü geri alalim ozaman .
      Tesekkürler.

Yorum

• Maşallah çok iyi çalışıyoruz .

Ömer Aysan takımdan ayrıldı ama resmi sitemize göre hala takımımızın futbolcusu.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=Sporcular&IND=1#Icerik

Yorum

• Evet ya bi görelim şu Ufra otobüsünü. Aradım ama bulamadım :/
          50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• "Hüseyin Avni Stadyumu’nun yeni Müdürü Alparslan Özdemir oldu."

Medya bunu yapsa bilerek yapılıyor derdik.Resmi site daha stad ismini yazmaktan aciz.
            Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
            *
            *
            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• print yapıp başlığa ekleyin. hatalarını burda afişe edelimki herkes görsün. belki özen gösterilir ozaman..
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2. periyota kadar skor yazılmış. 3. ve 4. periyotlarda takımların attığı sayılar..
                hayır ne alakası var. koca 2. periyotta 8 sayımı attık yani..
                kopyala yapıştır yapmışlar değişmemişler belliki..
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sizin edeceğiniz teşekkürün..

Fadım Akgündüz kim ?

Yorum

• Cale'ye milli davet

Bu habere 35 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Oyuncularımızdan Hrvoje Cale, Hırvatistan Milli Takımı'nın 19 Mayıs'ta Avusturya, 23 Nisan'da Galler ve 26 Mayıs'ta Estonya ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edildi.

Yorum

• http://twitter.com/Trabzonspor resmi sayfası var.Ama pek güncel değil.Bence güncellenmeli her haber.
                      http://facebook.com/Trabzonspor resmi sayfası da kesinlikle yapılmalı...ve güncel tutulmalı.yabancı büyük takımların sayfalarından örnekler alınarak tasarlanmalı.gerçi resmi sitenin durumu belli.

-Bizim resmi sitede neden bu sayfalarla ilgili görsel bulunmuyor.? Bilinirliği ve takipcileri artar.

-Resmi sitede yayınlanan haberleri çeşitli sitelerde paylaşmak için bir yer olmalı bence gazete sitelerinde olanlardan hani.
                      En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 10.05.2010, 06:47.
                      Saygılarımla,
                      Adem Hotaman.

Yorum

• ya bunlar adamı delı ederler tarı 13.05.2010 ama resmi sitenın ıngılızce bolumunde hala kasımpaşayı 2-0 yendık haberı var nasıl bır ıstır bunlarınn yaptıgı kafamı buluyorlar ınsanlarla resmen yattıkları yerden para kazanıyorlar bukadarda amatör olmayın lutfen sızı profesyonellesmeye davet edıyoruz burda tamam bı ıste sıtede hata olabılır ama hataların sayısı dogruların 100 de 1 kadar olmalıdır buların kı hata sayısı 100 de 99 dogru olan bır yerlerı bıle yok bu nasıl bır meslek anlayısıdır dıger takımların sıtelerıne hıcmı bakmıyorlar nasıl ıslıyor nasıl calısıyorlar dıye
                        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• TS Club sitesine üye girişi yapılabiliyor mu? Bir türlü girmedi bende.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS Club sitesine üye girişi yapılabiliyor mu? Bir türlü girmedi bende.
                            Ben giriyorum.

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'de 2010-2011 sezon planlamalarını karalaştırdı.

Plana göre, Turkcell Süper Lig'de yeni sezon 15 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 23 Ocak'ta başlayacak Turkcell Süper Lig, 22 Mayıs 2010'da oynanacak maçlarla sona erecek.
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Takımımızın 2010-2011 sezonunda oynayacağı Turkcell Süper Ligi, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi müsabakalarında geçerli olacak kombine kartların satışları 25 Mayıs 2010 Salı günü başlayacak.

Kazandığı kupanın adını yanlış yazan bir takım daha görmedim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim