Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tabi öyle , yalnızca Trabzonspor TV projesi ile karıştırılmamalı .

Proje detaylarını yakında öğreniriz fakat ben tam manasıyla bir Ip tv olacağını ve interaktif arayüzü olacağınıda düşünmüyorum . Muhtemelen , Trabzonspor web sitesindeki Trabzonspor TV bölümünün biraz daha gelişmişi olacak .

Yapılana saygı duyuyorum ancak Türkiye'nin internet altyapısında IPTv'nin tam karşılığını bulmak mümkün değil .

IpTv'nin salonlarımızdaki televizyonlara gelmesine daha uzun yıllar var . Onun çok daha evvelinde "satılmayı" , yaygınlaşmayı bekleyen pek çok yeni standart var . Türkiye'deki rezalet internet altyapısı ve tekelden doğan fahiş fiyatlandırma bir yana 1mb bağlantının daha yeni yeni standartlaşmaya başladığı bir ülkede olduğumuz gerçeğini anımsarsak ; geleceğe yatırım bazen boşa saçılan para olabiliyor . Bunu Bursa için söylemiyorum , adamlar resmen kavram bilgi eksikliğinden politika yapıyorlar . Kime karşı ? Kendi taraftarına karşı . Çok yabancı oldukları bir durum değil .

İşin aslı şurada zaten açık : IP tv başlayıp daha sonra uydudan yayın yapacağız .

Bir çok yazılım geliştirilecek , interaktif bir yayın formatı ve buna bağlı bir çalışma sistemi oluşturulacak , video stream için gerekli altyapılar kurulacak .

Sonra ?

Bütün bunları çöpe atacaksın . Bir kaç milyon liraya Türksat'dan bir frekans kiralayıp ve RTük'den gerekli onayları aldıktan sonra , uplink cihazları , encoderlar decoderlara onlarca yeni cihaza ihtiyacın olacak . Yayın akışı mantığı IPTv ile alakası olmadığından bir çok yeni çalışan pozisyonu açılacak ve oraları deneyimli kişilerle doldurmaya kalkışacaksın , vesaire ...
    aynen katılıyorum, işin teknik yönünü bilmeyen bazı arkadaşlar aşağıya çektiğimizi sanıyorlar ama öyle değil, eminim ki bizim yönetim böyle bişey yapmak istese yarın sabaha açar zaten bizim anasayfadaki Trabzonspor TV gibi olacak
    Gerçek bir kanal açsınlar tebrik ederim ama öyle değil
    Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• fbtv + gstv + bjktv + bursa tv < Trabzonspor TV

Yorum

• şampiyon olsunlar yeter tv olmasada olur

Yorum

• beyler bende bursanın tv açmasını isterim ama adamlar bizle dalga geçecekler sonra . biz sizden önce kurduk falan . hiç düşünemiyorum . bursanın arkasında kaldığımızı...

Yorum

• bi tv açılcaksa ulusal olmalı...bizim yönetim neden hep geç yapıyo böyle şeyleri anlamıyorum ....tv açılsın traj nasıl oluyo bütün medya görecek...ahlanıp vahlanırlar sonra zmanında traj reyting için diğer takımlara yalakalık yaptıkları için...

Yorum

• bizim tv de açılsa çok daha ii olucak..

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

• amatörce olacaksa hıc olmasın bence profosyonel bır ekıp olması lazım....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• evet aynen katılıyorum çok iyi olması gerekir diğer tvleri ezmesi gerekir. biz zaten gereken desteği gerek izleyerek gerek mazlara gelerek veriyoruz
                  bağlılığımız renklere olan aşkımızdan....

Yorum

• Bu kanal açılsın işimi bırakıp başvuru yapacağım

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      beyler bende bursanın tv açmasını isterim ama adamlar bizle dalga geçecekler sonra . biz sizden önce kurduk falan . hiç düşünemiyorum . bursanın arkasında kaldığımızı...
                      ''Bursaspor TV'' projesinin uygulamaya koyulduğunu anlatan yazıcı, ''İstanbul kulüplerinde sadece 3 kulüpte olan kulüp televizyonlarının arkasından 4. olarak, ki biz 4. büyük olmaya namzet olduğumuz için, Bursaspor TV'yi hayata geçiriyoruz'' dedi.

Adamın dediği lafa bak....
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• bursa kimdir bana başarılarını söle siz kendi kendinize büyüklük veriyosunuz biz büyüklümüzü yaşayarak şampiyon olarak istanbulu fet ederek aldık siz ne yaptınızda 4.büyük oluyosnuz töbe töbe konuşuyolar boş boş ama dogru siz 4.büyüksünüz türkiyede tek büyük var trabzonumdur Siz mi verdiniz büyüklümüzü siz alıyosunuz

Yorum

• Kendini büyük saymakla Büyük olunsaydı oooo

Bizim mahalle takımı şampiyonlar ligi şampiyonuydu ççç ççç ççç ççç
                          HAMSİ
                          Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Vallahi onlar 4. olduklarını tartışa dursunlar bir kupaları daha yok konuşmaya gerek yok...

Tv Trabzonspor'a 4-5 trilyona mâl olucaksa açılmasın vallahi..
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• yerel bi satin alinsa yada ortaklikla güzel olur
                              haydar basin 5alti kanali var bi tanesini ts ortak yapsin
                              [T][S]

Yorum

• görünüşe göre kimse yapmıycak..o kadar yerel tv kanalı var bi TS TV yok!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim