trabzonspora adam gibi stad yapılsın sadece ordan gelen gelirle 10 tane özel kanal kurarsın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
Orhan Aydın
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Bursaspor TV'' projesinin uygulamaya koyulduğunu anlatan yazıcı, ''İstanbul kulüplerinde sadece 3 kulüpte olan kulüp televizyonlarının arkasından 4. olarak, ki biz 4. büyük olmaya namzet olduğumuz için, Bursaspor TV'yi hayata geçiriyoruz'' dedi.
Adamın dediği lafa bak....
bursasporun ...............
futbol cahilleri bunlar TRABZONSPOR Utanımadıkları için biyerlerinden konuşuolar
Yorum
-
bunlara alistik artik, onune gelen su ay yok bu gun ts tv yi acacagiz diyor.İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeski yönetici ve saner ayarin yakin arkadasi irfan coskun TS tv nin mayis ayinda yayina girebilecegini söyledi
Yorum
-
haklısın geçtiğimiz sezon sonu hazirana kadar trabzonspor tv'nin hiç eksiği kalmayacak ve yayında olacağı açıklanmış
hatta saner ayar ligtv'de açıklamıştı ligtv'de izlemiştim hiç unutmadım
lig bitiyor aradan 1 yıl geçti nerdeyse bursasportv çıkıyor trabzonspor tv yok
Yorum
-
Kendilerini nimetten sanıyorlar...İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursasporun ...............
futbol cahilleri bunlar TRABZONSPOR Utanımadıkları için biyerlerinden konuşuolar
" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
kadirga tv deki spor programina katilan yönetimde olan veya yönetim ile baglantisi olan biri calismalarin durmadigi ve devam ettigini söyledi sadece sponsor bulmak bu zamanlarda ekonomik kriz dolayinda zor oldugunu acikladi. ayrica yakin zamanda yayina geceblicegini (Mayiz ayi dedi yanilmiyorsam) söyledi.
Yorum
-
ya bursasporla kendinizi karsilastirmayin..adamlar her 5 senede bir kume dusuyolartut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
eğer bu tarz bi açıklama yapıldıysa gündemden düşmediğinin göstergesidir ama biz duyamadık bu haberi maalesef umarım doğrudurİlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadirga tv deki spor programina katilan yönetimde olan veya yönetim ile baglantisi olan biri calismalarin durmadigi ve devam ettigini söyledi sadece sponsor bulmak bu zamanlarda ekonomik kriz dolayinda zor oldugunu acikladi. ayrica yakin zamanda yayina geceblicegini (Mayiz ayi dedi yanilmiyorsam) söyledi.Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
-
evet ya biz istanbuldakiler ne zaman ts tvyi izleyeceğiz uydudada yok trabzonspor tv ben izmirdede yazın baktım bulamadım bileniniz varsa frekanslarını versin neden sadece trabzonda yayında bütün ülkeye yayılması gerek yayınların diğer 3 ezikleri öyle çünkü......
Yorum
-
Trabzon' da Trabzonspor' un televizyonu yayında mıymış?İlk olarak CRAZY BOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet ya biz istanbuldakiler ne zaman ts tvyi izleyeceğiz uydudada yok trabzonspor tv ben izmirdede yazın baktım bulamadım bileniniz varsa frekanslarını versin neden sadece trabzonda yayında bütün ülkeye yayılması gerek yayınların diğer 3 ezikleri öyle çünkü......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum