Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabredersek çok daha güzel bi kanalımız olur..3 ezikler de kıskançlarından ölürler

Yorum

• can karyağdı nerde demiş bunu merak ettim
      Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• Dün akşam Kuzey TV'deki Karambol programında söyledi...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Olsun transferde durdurduk demişlerdi ama o arada bile kaç kişi aldılar
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bir gelişme var mı Televizyonumuz hakkında??

(UEFA)

Yorum

• yaww bizde uydu yok..
              babamı ikna ediyim bari uydu için

Yorum

• şu konuda bir açıklama yapsalar da artık önümüzü görsek
                Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• Transfer Bittikten sora yaparlar herhalde açıklamayı..
                  Belki süpriz hazırlıyodurlar sezon açılışına
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• ben de sezon başlarken açılacak diye duydum.
                    KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• 2 hafta sonra - yönetimin yaptığı açıklamaya göre - yayına girecek Ts TV'miz. Bekliyoruz. Ayrıca EAS PROMO KANALI'ndan da takip edelim arkadaşlar yeni çıkan kanalları. Her an bizum kanalin ismini görebilirız.
                      Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• Yönetimin açıklaması nerede?
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Efkan Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 hafta sonra - yönetimin yaptığı açıklamaya göre - yayına girecek Ts TV'miz. Bekliyoruz. Ayrıca EAS PROMO KANALI'ndan da takip edelim arkadaşlar yeni çıkan kanalları. Her an bizum kanalin ismini görebilirız.
                          Kaynak nedir dostum ?
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

2 hafta sonra - yönetimin yaptığı açıklamaya göre - yayına girecek Ts TV'miz. Bekliyoruz. Ayrıca EAS PROMO KANALI'ndan da takip edelim arkadaşlar yeni çıkan kanalları. Her an bizum kanalin ismini görebilirız.
                            Bu haber doğru mu??

(UEFA)

Yorum

• Tonyalı hemşerim söylede bilelim daa hadi
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

yönetim söylemişti demi.temmuzun ilk haftası başlayacak diye...
                                Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                                Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                                Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                                Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim