yaa beyler istanbuldaki ts clup ı kapatan zihniyet televizyonmu kuracak........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
yerel ve uydudan yayın yapan karadeniz yada trabzon meşeeli kanallarla anlaşıp, profesyonel takım ve diğer branşlar için gün içinde belli saatleri trabzonspor için ayırma gibi bir girişimde bulunulup ve bu kanal ile reklam anlaşmaları yapılarak çeşitli şekillerde yapılabilir bu.. başlangıç ve nabız yoklamak için böyle bir girişimde bulunulabilir.. buda benim yorumum.. daha galatasaray ve bjk bile bu işi tam anlamıyla beceremezken.. bizim işimizin ne kadar zor olduğunu görmemek aptallık olur..
Yorum
-
suan acııldı dıyelım bu sezondan hangı macı ızleteceksnız mıllete
atık tv sezon bıtene kadar bjk macını verır bı macta top oynadfık :d
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Başkan'ın televizyonu Tv Net açılacak Trabzonspor Tv'nin de alt yapısını hazırlayacaktır. Sene sonunda test yayınının başlayacağı söyleniyor. Sırf kanalımız olsun diye böyle bir maceraya girmemek lazım. Herşey çok iyi düşünülüp, çok iyi hazırlanarak çok iyi organize edilmeli, aksi taktirde bu tv işi elimizde patlar.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Bunu Kafkas'in agzindan duydun mu renkdas?İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnutmadık:
Zeyyat Kafkas:'' 2007'nin sonunda TS TV yayında olacaktır''Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Evet,Kuzey Tv Karambol programındaİlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu Kafkas'in agzindan duydun mu renkdas?
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Söylemis ama olmamis. Zaten su anda televizyonun olacagina inanmak biraz güc gibi. Taraftarin öncelikle istedigi konu stad konusu. Televizyon denilen meret alt yapi ister, maliyet ister, uzman bir kadro ister, aklima gelmeyen bir sürü sey ister. Takim bu sekilde gittigi sürece televizyon zor görünüyor bana göre. Keske olsaydi, keske.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Onlar basit işler kardeş en öenmlisi onları yapabilecek bir yönetim olması lazım!!!İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylemis ama olmamis. Zaten su anda televizyonun olacagina inanmak biraz güc gibi. Taraftarin öncelikle istedigi konu stad konusu. Televizyon denilen meret alt yapi ister, maliyet ister, uzman bir kadro ister, aklima gelmeyen bir sürü sey ister. Takim bu sekilde gittigi sürece televizyon zor görünüyor bana göre. Keske olsaydi, keske.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum