Bursa'ya helal olsun.İyi bir iş becermişler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
arkadaşlar kanal IP üzerinden hizmet verecek.
o yüzden uydudan izleme gibi bir özelliği olmayacak.
ve düz antenden.
(bildiklerim doğrultusunda)
diğer başlıktanda yazdım. Desinler diye iş yapmasın şeftaliciler. Bizden yedikleri 3-5 golden başka ne gösterebilirler kanallarında ne başarıları var. Bırakın bizim kanalımız yok küçük emrah ayaklarını. Başarılı olmak istiyorsak iyice araştırmalıyız. Bu yüzden yönetimimize bu kriz döneminde karar geçikleştiriliyorsa saygı göstermeliyiz.[ille d' 7]
Yorum
-
"...üşütük Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı şebeği, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ikinci ligin havasını derin derin solumuş Bursaspor adına bir ilke daha imza attıklarını söyledi.İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleınsallah basarılı olur kanalları ama hala baskanları 4. buyukluge namzetız dıyor bu tip adamlar tıtanıc gemısının kaptanı gıbı daha buz dagını gecmeden amerikaya ulasacak aklınca...
Daha ılk 3 e 3 sene gır sana helal olsn...
''kertenkele TV'' projesinin uygulamaya koyulduğunu anlatan şebek Yazıcı, ''İstanbul kulüplerinde sadece 3 kulüpte olan kulüp televizyonlarının arkasından 4. olarak, ki biz 4. büyük olmaya namzet olduğumuz için, ''kertenkele TV'''yi hayata geçiriyoruz'' dedi...."
onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
internet tv olarak yayına başlayacakmış ama sonradan uydudan ulusal yayına geçirmeyi planlıyorlarmış ... bizimkilerden de hala bi ses soluk yok madem yapmayacaklardı neden bizi ümitlendirip beklentiye soktular anlamakta güçlük çekiyorumForum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
-
o işler öyle şeftali kurdunun dediği gibi kolay değil.Hem büyüklük,hemde tv.Madem o kadar maddi güçleri vardı niye asansör oldular ??
Bizim TV'ye gelince aramızda iş hayatında olanların veya iş hayatında olup krizin etkilerini yaşamayanların sayısı bir hayli fazla herhalde... Bu kriz var ya öyle böyle değil.Her geçen gün etkilerini gösteriyor ve gösterecek o yüzden pekte rantabl olmayan TV projesi bekleyebilir.Gaza gelmeyelim...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
o bu yaptı diye bişeler yapcaksak yapmayalım.Yönetim en son alanzinho transferiyle elini taşın altına bu kadar sokmuşken boş yere riske gerek yok, sakin olun.Zaten bursanın yaptığı internet tv denen şey o kadar da büyük bişe değil.Birnevi ligtv izlediğimiz, justin.tv gibi bişe sanırım
Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
Yorum
-
İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo bu yaptı diye bişeler yapcaksak yapmayalım.Yönetim en son alanzinho transferiyle elini taşın altına bu kadar sokmuşken boş yere riske gerek yok, sakin olun.Zaten bursanın yaptığı internet tv denen şey o kadar da büyük bişe değil.Birnevi ligtv izlediğimiz, justin.tv gibi bişe sanırım
Haklısın ama biryere kadar.
kalitesiz olacaksa olmasına bende katılıyorum, ama bunun sözünü sayın Saner AYAR (şov tv de yöneticidir kendisi) gibi bir yönetici nerdeyse bir sene önceden yok devre arası yok sene sonu diye verdiyse bende arkasını bırakmam. Yani burda bi AYAR'sızlık var ama bakalım ne zaman düzelecek.
İşte sonra millette çıkar internet tv minternet tv diye reklamını yapar geçer. Bizde burda birbirimize sorar dururuz noldu bu iş diye.BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI
Yorum
-
Ya baskalarinin yaptiklarini assagiya cekmeyi nekadar cok seviyoruz. Iyi kotu adamlar imkanlari dahilinde birseyler yapmislar, bizde daha iyisini yapmak icin daha cok calisalim, tebrikler Bursaya!!Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Bursaspor'un çalışmaları IP TV üzerine , büyütecek bir durum yok .İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor tv'mi kuruyor
Ben böyle futbol kulüplerinin televizyonlarının artması taraftarıyım .
Onun için Bursaspor kulübünü tebrik ediyorum
En yakın zamanda bizde faaliyete geçirebiliriz inşallah .
Yorum
-
Öyle başlayıp , önümüzdeki yıllarda uyduda yer alacağını okumuştum .İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor'un çalışmaları IP TV üzerine , büyütecek bir durum yok .
Anadolu takımı için önemli bir adımdır bana göre .
Yorum
-
Katılıyorum.Öyle ya da böyle taraftarları sadece bursa'nın konuşulduğu bir ekranı izleyecek...İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa baskalarinin yaptiklarini assagiya cekmeyi nekadar cok seviyoruz. Iyi kotu adamlar imkanlari dahilinde birseyler yapmislar, bizde daha iyisini yapmak icin daha cok calisalim, tebrikler Bursaya!!
Yorum
-
Tabi öyle , yalnızca Trabzonspor TV projesi ile karıştırılmamalı .İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle başlayıp , önümüzdeki yıllarda uyduda yer alacağını okumuştum .
Anadolu takımı için önemli bir adımdır bana göre .
Proje detaylarını yakında öğreniriz fakat ben tam manasıyla bir Ip tv olacağını ve interaktif arayüzü olacağınıda düşünmüyorum . Muhtemelen , Trabzonspor web sitesindeki Trabzonspor TV bölümünün biraz daha gelişmişi olacak .
Yapılana saygı duyuyorum ancak Türkiye'nin internet altyapısında IPTv'nin tam karşılığını bulmak mümkün değil .
IpTv'nin salonlarımızdaki televizyonlara gelmesine daha uzun yıllar var . Onun çok daha evvelinde "satılmayı" , yaygınlaşmayı bekleyen pek çok yeni standart var . Türkiye'deki rezalet internet altyapısı ve tekelden doğan fahiş fiyatlandırma bir yana 1mb bağlantının daha yeni yeni standartlaşmaya başladığı bir ülkede olduğumuz gerçeğini anımsarsak ; geleceğe yatırım bazen boşa saçılan para olabiliyor . Bunu Bursa için söylemiyorum , adamlar resmen kavram bilgi eksikliğinden politika yapıyorlar . Kime karşı ? Kendi taraftarına karşı . Çok yabancı oldukları bir durum değil .
İşin aslı şurada zaten açık : IP tv başlayıp daha sonra uydudan yayın yapacağız .
Bir çok yazılım geliştirilecek , interaktif bir yayın formatı ve buna bağlı bir çalışma sistemi oluşturulacak , video stream için gerekli altyapılar kurulacak .
Sonra ?
Bütün bunları çöpe atacaksın . Bir kaç milyon liraya Türksat'dan bir frekans kiralayıp ve RTük'den gerekli onayları aldıktan sonra , uplink cihazları , encoderlar decoderlara onlarca yeni cihaza ihtiyacın olacak . Yayın akışı mantığı IPTv ile alakası olmadığından bir çok yeni çalışan pozisyonu açılacak ve oraları deneyimli kişilerle doldurmaya kalkışacaksın , vesaire ...En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.02.2009, 02:39.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum