aynen trabzonda Trabzonsporumuzun tvsi mi var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
öyle bisey yok.İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen trabzonda Trabzonsporumuzun tvsi mi var
Yorum
-
O geçen Mayıs ayı için söylenmiştiİlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeski yönetici ve saner ayarin yakin arkadasi irfan coskun TS tv nin mayis ayinda yayina girebilecegini söyledi
Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!
Yorum
-
Geçen sene haziran ayında çıkıcak söylendi ama nisana gircez 10 ay oldu yönetime bunu kimse sormuyor mu yeter artık 3 istanbul takımının var ama bizim yok bursasporun kanalı da çıkmak üzere bizimkiler ne bekliyor hala yalanla kandırıyorlar milleti
Yorum
-
size kadırga gibi meltem gibi kuzey gibi kanallar lazım.İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene haziran ayında çıkıcak söylendi ama nisana gircez 10 ay oldu yönetime bunu kimse sormuyor mu yeter artık 3 istanbul takımının var ama bizim yok bursasporun kanalı da çıkmak üzere bizimkiler ne bekliyor hala yalanla kandırıyorlar milleti
yav millet krizde ekmek alacak para yok takımın bilmem kaç lira borcu var adam alamaz. kalkmış tv tutturuyorsunuz. bire insaf be yuh be yuh.
çocuk olsa susardı siz dalen ağlıyorsunuz. ayıp ayıp .[ille d' 7]
Yorum
-
Bi düşün bakalım o ekmek alıcak parayı trabzonspor yöneticilerinden biri buluyomudur bulamıyomudur.Sen millete göre hareket ediceksen işin yaş.Trabzonspora yeni Otobüs aldılar hes projelerinden birini aldılar ötekilerine talipler avniakere modernize ettiler vede şimdi üstünü kapatıcaklar...Eeee ben bu durumda bi kriz göremiyorum hatta yükselme görüyorum...İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesize kadırga gibi meltem gibi kuzey gibi kanallar lazım.
yav millet krizde ekmek alacak para yok takımın bilmem kaç lira borcu var adam alamaz. kalkmış tv tutturuyorsunuz. bire insaf be yuh be yuh.
çocuk olsa susardı siz dalen ağlıyorsunuz. ayıp ayıp .
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum