Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok güzel.. inş. bi sonraki sezon tüm maçlarımızı TS TVden izleriz

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu haber doğru mu??
      Abiler Ligtv deki Bordomavi programında başkan yardımcısı bahsetmişti videosunuda buldum izlemek isteyenler bakabilir 10. dakika civarında konusulmaya başlaniyor ts tv meselesi

Yorum

• kanalın yayına başladığını duyabileceğiniz ilk yer eas promo değil www.flysat.com dur arkadaşlar
        Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• slm abeler

Yorum

• insallah celal emre samancı

Yorum

• Tv'mizde geldigine göre... Bence Bu bi Devrim Olacak... Bu devrimin en büyük Mimari Baskanimiz Sadri Sener ve Yönetim Kuruludur... Tam destek Sart...

Simdiden Hayirli olsun ...

Yorum

• İlk olarak Korsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tv'mizde geldigine göre... Bence Bu bi Devrim Olacak... Bu devrimin en büyük Mimari Baskanimiz Sadri Sener ve Yönetim Kuruludur... Tam destek Sart...

Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• oLmadı gitti yaa en çook ihtiyaç duyuyoruz çünkü hangi kanaLı açsan üç buyukLer zaten karsındaa..
                  #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• uc ezikler dedin heralde

Yorum

• İlk olarak Korsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tv'mizde geldigine göre... Bence Bu bi Devrim Olacak... Bu devrimin en büyük Mimari Baskanimiz Sadri Sener ve Yönetim Kuruludur... Tam destek Sart...

tv miz mi geldi? anlamadım
                      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak keyfekeder61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oLmadı gitti yaa en çook ihtiyaç duyuyoruz çünkü hangi kanaLı açsan üç buyukLer zaten karsındaa..

ezıkler dıyecektın sanırım

Yorum

• kanal ne zaman yayina acilacak... bence amatör birsey olucaksa hic baslamiyalim... yapilirsa profesyonel birsey olmali
                          hade sadri baba , sana güveniyorum ve tam destek veriyorum
                          En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kanal ne zaman yayina acilacak... bence amatör birsey olucaksa hic baslamiyalim... yapilirsa profesyonel birsey olmali
                            hade sadri baba , sana güveniyorum ve tam destek veriyorum
                            Amatör bir sey olsaydi, coktan izliyor olurduk.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• evet diğer takımlarında olduğu gibi Trabzonspor'un da kanalı olmalı

Yorum

• kanal bence açılacak.bjk tv ilk çıktığında 12 saat yayın yapıyordu.gs tv zaten hergün 10 saat mazi veriyor.fb tv çizgi film,sağlık programları vb. yayınlıyorlar.Günde 12 saat adam gibi yayın yapalım yeter...

sizce???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim