ön çalışması yapılmadan böyle bir işe girişmek komediden başka bişey değildir, halıhazırdaki tsclubları becerip de kullanamayan yönetim televizyon kanalı projesini beceremez kanalı kursa bile yüzüne gözüne bulaştırır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
ah ah doğru diyon teyzemov ama kolay iş değil tv kurmak ama verilen bir söz var 2007 nin sonunda Trabzontv yayına geçecek denmiş bir yönetici tarafından bekleyip görelim bakalım, türksattan da yayına geçtimi reytingler tavan yaparİlk olarak wolverine1973 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsportv olsa televizyon izlemeye baslardım herhalde, düşünsenize eski maçların görüntülerini yayınladıklarını, hangimiz İnter ya da Liverpoolun Trabzonsporla oynadığı maçları izlemek istemezdi ki?TrabZonguldaklı...
Yorum
-
Bakalim o maclar kulübün arsivinde var mi?İlk olarak wolverine1973 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsportv olsa televizyon izlemeye baslardım herhalde, düşünsenize eski maçların görüntülerini yayınladıklarını, hangimiz İnter ya da Liverpoolun Trabzonsporla oynadığı maçları izlemek istemezdi ki?Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalim o maclar kulübün arsivinde var mi?
olmaz mıı tabiki wardır
Yorum
-
aynen katılıyorum sana abi valaha ben gece gunduz izlerim sahsenİlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO Eski Maclar Bİ yayınlansa zaten reyding rekortmeni olur o kanal...
Herkes o maçları izler unutulurmu o maçlar...
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
O programi fazla kisi izlemiyor yalan sayilmaz düsüncesiyle öyle bir aciklama yapmistir benceİlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet,Kuzey Tv Karambol programında
. Iddia ediyorum Ayni aciklamayi TRT'de yada TV8'de yapmazdi adim yalanciya cikar diye
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum