Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ön çalışması yapılmadan böyle bir işe girişmek komediden başka bişey değildir, halıhazırdaki tsclubları becerip de kullanamayan yönetim televizyon kanalı projesini beceremez kanalı kursa bile yüzüne gözüne bulaştırır
    şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• Selam Ben de Aranıza Katıldım, Bordooooooooo!!!

Trabzonsportv olsa televizyon izlemeye baslardım herhalde, düşünsenize eski maçların görüntülerini yayınladıklarını, hangimiz İnter ya da Liverpoolun Trabzonsporla oynadığı maçları izlemek istemezdi ki?

Yorum

• yaw bu kanalin frankansi si warmi arsa ozel yazazan olursa sevinirim
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak wolverine1973 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonsportv olsa televizyon izlemeye baslardım herhalde, düşünsenize eski maçların görüntülerini yayınladıklarını, hangimiz İnter ya da Liverpoolun Trabzonsporla oynadığı maçları izlemek istemezdi ki?
          ah ah doğru diyon teyzemov ama kolay iş değil tv kurmak ama verilen bir söz var 2007 nin sonunda Trabzontv yayına geçecek denmiş bir yönetici tarafından bekleyip görelim bakalım, türksattan da yayına geçtimi reytingler tavan yapar
          TrabZonguldaklı...

Yorum

• TS TV istiyorum...Yoqsa tenhada kıstırım!!!

Yorum

• İlk olarak wolverine1973 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bakalim o maclar kulübün arsivinde var mi?
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bakalim o maclar kulübün arsivinde var mi?

olmaz mıı tabiki wardır

Yorum

• O Eski Maclar Bİ yayınlansa zaten reyding rekortmeni olur o kanal...
                  Herkes o maçları izler unutulurmu o maçlar...
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O Eski Maclar Bİ yayınlansa zaten reyding rekortmeni olur o kanal...
                    Herkes o maçları izler unutulurmu o maçlar...
                    aynen katılıyorum sana abi valaha ben gece gunduz izlerim sahsen
                    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet,Kuzey Tv Karambol programında
                      O programi fazla kisi izlemiyor yalan sayilmaz düsüncesiyle öyle bir aciklama yapmistir bence . Iddia ediyorum Ayni aciklamayi TRT'de yada TV8'de yapmazdi adim yalanciya cikar diye
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Insallah en yakin zamanda TS TV kurulur, cünkü TV da büyük para geliri var insallah en yakin zamanda yayinlamaya baslarlar.
                        Bende TV acik oldugu müktetce acik oluvagina emin olun

Yorum

• ya kurulsun artık her takımın var gs ,fb , bjk bizimde olsun yaa nolcak ki batmaz bi kanal kurmakla hiç bi takım hatta kazancı olurr

Yorum

• trabzonsporumuzu doyasıya takip edebiileceğimiz bir kanal istiyoruz ...

Yorum

• Valla olacagına pek inanmıyorum ama olursa güzel olur kanal izlenir yeter ki yapsınlar
                              BMN|KOCAELİ

Yorum

• tv ye gerek yok aslındada show tv ile kanka bizimkiler onlarla anlaşıp birşeyler yapabilirler.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim