Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet Selim haklısın ,

Biri İstanbul , biri Trabzonda olmak üzere iki canlı yayın aracı olacak.

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün bir cok ulusal kanalin bile canli yayin araci yok. Yanilmiyorsam 3 takimin hic birinde yok. Yani TS TV eski maclarini veren ve gecmisiyle avunan siradan bir takim kanali olmayacak. Yönetim de biliyor iki günde kanali acip, mac kasetlerini izletmeyi ama gercekten kaliteli yayin yapmak istiyorlar ve bunun icin zaman gerekiyor. Trabzonspor TV gercekten Trabzonspor'un büyüklügünü gösterecek bir kanal olacak insallah.
      sana katılıyorum ama yonetim sunuda bilmeli ki bu taraftar artık beklemekten bıktı artık bizler somut adımlar ıstıyoruz vede bize bu somut adımları resmi siteden acıklamalıllar bsu an gundemızde taransfer var taransfer bıttıgı zaman ne olacak o zmana yoetım ilk işi stad ikinci isi ise ts tv olacak ben buna ınarıyorum en buyuk başkan sadri başkan
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Artık kurulsun haziranda kurulcaktı heyecanla bekliyorum.

Yorum

• şuanda büyük ihtimalle malzemeler bekleniyor.. ayrıca basketbol takımıyla ilgileniyor şuanda bide kombine telaşı.. gündem farklı olduğu için beklemeliyiz

Yorum

• kampımızı TSTV'den izlemek istiyorum

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kampımızı TSTV'den izlemek istiyorum
              Bende kendi kanalımızdan izlemek istiyorum.
              Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• inşallah bu hasrette bitecek az kaldı arkadaşlar
                Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• insanlah ya gercekten cok ıyı olur trabzona...

Yorum

• bu arada yine son gelişmeler hakkında haberdar olma imkanımız olsa saner ayar çıksada bi programa
                    Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• dü$ünsenize böyle kanal bizim icin ne süper olur futbolculardan özel görüntüler falan filan ile mesela su video' da Yattaranin kolbasti oynamasi gibi http://www.youtube.com/watch?v=_QA67G55eAM

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet Selim haklısın ,

Biri İstanbul , biri Trabzonda olmak üzere iki canlı yayın aracı olacak.
                        valla cok güzel olur..sokakta röportajlar falan.işi gücü bırakır canlı yayın aracının peşinden gezerbizim millet

bekliyoruz,sabredelim güzel olacak inş.
                        1461!

Yorum

• Can Karyağdı akşam TS TV çalışmalarının durduğunu söyledi. Kafasına göre mi söyledi bilmiyorum ama Saner Ayar en kötü sezon açılışına yetişeceğini söylemişti...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• niye dursunki şöyle haberler koyup moralimizi bozmayın

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Can Karyağdı akşam TS TV çalışmalarının durduğunu söyledi. Kafasına göre mi söyledi bilmiyorum ama Saner Ayar en kötü sezon açılışına yetişeceğini söylemişti...
                              Bi aksilik çıkmasada açsalar kanalımızı...
                              .

Yorum

• artik yavas yavas beklyiorum TS TV yi, baskan söz vermisdi, bakalim ne kadar sürer. arada bir aciklama yapilmasi da uygun olur
                                En büyük TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim