trabzonspor tv ile türkiyede 4 büyük takimdan biri oldugumuzu bir kez daha kanitlamis olacagiz.bu acidan bakildiginda yönetimin ilk büyük icraati olarak degerlendirebiliriz.umarim saner ayarin dedigi gibi en az istanbul takimlarinin ki kadar kaliteli olur.hadi hayirlisi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
siparişler verilmiş kardeşİlk olarak tutuncuerdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah planda kalmaz.uygulamaya gecer...Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Saner Ayar:
kanal 7 ntv tv8 mudurlukler cnbc-e genel muduru ve kurucusu en sonda show tv genel muduru ve dijıturk yonetim kurulu uyesi
Bunun ötesinde benim için daha önemli 11 yıl lisanslı idmanocağı basketbolculugu ve trabzonspor taraftarlığı geliyor Bence en önemlisi o zati trabzonspor taraftarlığıBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
çok güzel haberler Duyuyoruz ya...
Hadi hayırlısı...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Kanal E, Tv8, Show Tv'de genel müdürlük, CNBC-E kurucularından ve genel müdürü, Digitürk yönetim kurulu üyesi.
Saner Ayar'ın referansları müthiş. Yüzlerinin akıyla bu işin içinden sıyrılacaklarına eminim. Hatta bence bizim diğer sülüklerden kat kat fazla avantajlarımız var. Çok güzel olacak inşallah
En son My tarafından düzenlendi; 16.03.2008, 14:40."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Trabzonspor TV haziranda yayında
Yeni atılımlar yaptıklarını söyleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kulüp televizyonunun 3 ay içinde yayına başlayacağını açıkladı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener özel açıklamalar yaptı. Bomba transferlerle yeni sezonda şampiyonluğa oynayan bir takım yaratacaklarını belirten Şener, kulüp televizyonunu kurmak için de çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Başkan, "Gelir getirecek projeleri hayata geçiriyoruz. Bunlardan ilki haziranda yayına başlayacak olan Trabzonspor TV. Bu kanal kulübümüze hem gelir getirecek hem de itibar" ifadesini kullandı. Bir arama konferansı düzenleyeceklerini de kaydeden Şener, "Camianın önemli isimlerinin görüş ve projelerini öğreneceğiz" dedi
kaynak :sporxKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Evet arkadaşım haklı. Albayrak olur bir başkası olur hiç farketmez yeterki yeşil yeşil dalırları olsun. Dalır, dalır, dalır...İlk olarak crazykemal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bizim başkandan hiç bir şey olamz cebinde beş kuruşu parası yok başkan olmak için bir sürü vaat veriyor yalan söylüyor. Ondan sonra başkan oluncada verdiği sözleri unutuyor o yüzden ben deninenlere inanmıyorum hepsi hayal trabzona paralı başkan lazım"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum