Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonspor tv ile türkiyede 4 büyük takimdan biri oldugumuzu bir kez daha kanitlamis olacagiz.bu acidan bakildiginda yönetimin ilk büyük icraati olarak degerlendirebiliriz.umarim saner ayarin dedigi gibi en az istanbul takimlarinin ki kadar kaliteli olur.hadi hayirlisi...
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Başkan Yardımcısıyımda diye kartvizit dağıtmaya gerek yok hizmet dağıtmak önemli

Gerçekten çok önemli konuştu
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• bende (3 uzların) kanallarından daha gusel olması lazım kendıne ozgu yayınlar uretmesı lazım radyı senema tv okuyon bırı olarak bole dusnuyorum..
        bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• inşallah planda kalmaz.uygulamaya gecer...
          İNADINA TRABZONSPOR

Vatan toprağı kutsaldır.

Yorum

• İlk olarak tutuncuerdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            inşallah planda kalmaz.uygulamaya gecer...
            siparişler verilmiş kardeş

Yorum

• roportajı izleyin mutlaka

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• peki uydu yada kablo tv den gösterimi olacak mı?
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Saner Ayar:
                  kanal 7 ntv tv8 mudurlukler cnbc-e genel muduru ve kurucusu en sonda show tv genel muduru ve dijıturk yonetim kurulu uyesi
                  Bunun ötesinde benim için daha önemli 11 yıl lisanslı idmanocağı basketbolculugu ve trabzonspor taraftarlığı geliyor Bence en önemlisi o zati trabzonspor taraftarlığı

Yorum

• arkadaşlar roportajı izleyin işte niye useniyorsunuz butun sorulara cevap bulursunuz

Yorum

• çok güzel haberler Duyuyoruz ya...
                      Hadi hayırlısı...
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Kanal E, Tv8, Show Tv'de genel müdürlük, CNBC-E kurucularından ve genel müdürü, Digitürk yönetim kurulu üyesi.

Saner Ayar'ın referansları müthiş. Yüzlerinin akıyla bu işin içinden sıyrılacaklarına eminim. Hatta bence bizim diğer sülüklerden kat kat fazla avantajlarımız var. Çok güzel olacak inşallah
                        En son My tarafından düzenlendi; 16.03.2008, 14:40.
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Trabzonspor TV haziranda yayında

Yeni atılımlar yaptıklarını söyleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kulüp televizyonunun 3 ay içinde yayına başlayacağını açıkladı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener özel açıklamalar yaptı. Bomba transferlerle yeni sezonda şampiyonluğa oynayan bir takım yaratacaklarını belirten Şener, kulüp televizyonunu kurmak için de çalışmalar yaptıklarını söyledi.
                          Başkan, "Gelir getirecek projeleri hayata geçiriyoruz. Bunlardan ilki haziranda yayına başlayacak olan Trabzonspor TV. Bu kanal kulübümüze hem gelir getirecek hem de itibar" ifadesini kullandı. Bir arama konferansı düzenleyeceklerini de kaydeden Şener, "Camianın önemli isimlerinin görüş ve projelerini öğreneceğiz" dedi

kaynak :sporx
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Saner AYAR gibi insanları yönetimde gördükçe umudum daha bir artıyor.
                            En azından konuşmayı biliyorlar....
                            O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Arkadaşlar bizim başkandan hiç bir şey olamz cebinde beş kuruşu parası yok başkan olmak için bir sürü vaat veriyor yalan söylüyor. Ondan sonra başkan oluncada verdiği sözleri unutuyor o yüzden ben deninenlere inanmıyorum hepsi hayal trabzona paralı başkan lazım

Yorum

• İlk olarak crazykemal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar bizim başkandan hiç bir şey olamz cebinde beş kuruşu parası yok başkan olmak için bir sürü vaat veriyor yalan söylüyor. Ondan sonra başkan oluncada verdiği sözleri unutuyor o yüzden ben deninenlere inanmıyorum hepsi hayal trabzona paralı başkan lazım
                                Evet arkadaşım haklı. Albayrak olur bir başkası olur hiç farketmez yeterki yeşil yeşil dalırları olsun. Dalır, dalır, dalır...
                                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim