Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ts tv mutlaka kurulmalı

Yorum

• İlk olarak TheDayAfter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kanal bence açılacak.bjk tv ilk çıktığında 12 saat yayın yapıyordu.gs tv zaten hergün 10 saat mazi veriyor.fb tv çizgi film,sağlık programları vb. yayınlıyorlar.Günde 12 saat adam gibi yayın yapalım yeter...

sizce???
      Kanal hele bir açılsında hayırlısı ile..

Yavaş yavaş düzene oturur..
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ağustosta açılacak inşallah yeni sezona tv mizle beraber girecez

Yorum

• Çok sevileyeli bir kanal bekliyorum

İlk olarak TheDayAfter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kanal bence açılacak.bjk tv ilk çıktığında 12 saat yayın yapıyordu.gs tv zaten hergün 10 saat mazi veriyor.fb tv çizgi film,sağlık programları vb. yayınlıyorlar.Günde 12 saat adam gibi yayın yapalım yeter...

sizce???
          Bence de diğerlerinin yaptığı gibi olmalı günde 24 saat Trabzonspor'la ilgili yayın yaparsa ortaya sıkıcı işler çıkması muhtemel.Fazla kendini kasmadan dediğin gibi 12 saat takımla ilgili yayın yapsak yeter.Haberler, Avrupa ve G.Amerika liglerinden maçlar ve maç özetleri, belgeseller, iddaa programı, sabahları çizgi film ve kültür sanat programları, müzik yayınları vs. ile 12 saat doldurulabilir.Geceleri bazı programların da tekrarının yayınlanıcağını düşünürsek(en büyük ulusal kanallarda bile bu böyle) bu saydıklarım yeterli olur gibi geliyor bana.

Umarım konuyla ilgilenen yöneticiler bu forumu takip ediyodur.
          En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 14.06.2008, 19:30.
          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• radyo sınema tv mezunu olarak calısmak ıstıyorum yenı acılcak kanalda.. umarım başarılı ışlere ımza atarız
            bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• saner ayar bi prgrama konuk olsada bizde tv hakkındaki son gelişmeler hakkında detaylı bilgi edinsek
              Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• insallah sezonun acilisinda bizimd ebir kanalimiz olur, burda yaüdigimiz bü+tün kampanyalar ordada profesyonel bir sekile gösterilmeli....
                ayrica bir sey sorucam, TS TV hakkinda bir sponsor arayisina ciksak nasil olur acaba, bilmiyorum tam olarak nasil olur böyle bir sey ama bize bu konuda destek olacak firma elbette bulunur
                En büyük TS

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tonyalı hemşerim söylede bilelim daa hadi
                  Şimdi, bu konuda yönetimimiz adına Saner Ayar'ın ilgili açıklaması var Lig Tv'de yayınlanan. Onın dışında Tv çalışmalarıyla ilgilenen bir başka isim de Levent Erkuloğlu'dur. Bu yöneticimizin de konu ile ilgili kısa demeçleri vardır.
                  Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• Bu konuda yönetim bir açıklama yapmalı.Kanal ne zaman açılıyo?Hangi platformlarda yayınlanıcak bilmemiz lazım.

Yorum

• İstanbul ve Trabzon ( Avni Aker Stadı Stüdyoları ) olmak üzere 2 ana yayın bölgesinin olacağını biliyorum . Ayrıca Ankara'da da bir merkezi olacakmış.
                      Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• ne olacaksa olsun artık verilen süre dilimlerinin ikinciside dolmak üzere bekliyoruz
                        Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• TV için altyapı çalışması

Bordo-mavili yönetimin projeleri arasında yer alan Trabzonspor TV için altyapı çalışmalarına başlandığı öğrenildi. Bu projede başkan yardımcısı Saner Ayar'a tam yetki veren bordo-mavili yönetimin gelecek yıl Trabzonspor TV'nin test yayınına başlamayı hedeflediği belirtildi.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• gelecek yılmı ben mi yanlış anlıyorum
                            çok geç
                            albayrak ın işine dönmesin
                            bir gün mutlaka

Yorum

• 1-2 haftaya açılıyodu.Nolduda 1 sene ertelendi
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• ne gelecek yılı..saner ayar projemiz hazır,sezon açılışına yetiştircez demiştii..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim