Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tese club 1 haftadir siparisimi kargoya vermedi ariyoruz yok baskiya gonderdik yok yolda geliyor boyle bir rezillik olamaz sonra taraftar neden destek olmuyor paramizla rezil oluyoruz ayip!

Yorum

• İlk olarak vedat uşaklıgil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tese club 1 haftadir siparisimi kargoya vermedi ariyoruz yok baskiya gonderdik yok yolda geliyor boyle bir rezillik olamaz sonra taraftar neden destek olmuyor paramizla rezil oluyoruz ayip!
      Kuzey Amerika'ya mı kargo istediniz?
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak vedat uşaklıgil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tese club 1 haftadir siparisimi kargoya vermedi ariyoruz yok baskiya gonderdik yok yolda geliyor boyle bir rezillik olamaz sonra taraftar neden destek olmuyor paramizla rezil oluyoruz ayip!
        'tese club' ???????????????????????????????????????????????????

Yorum

• Ya arkadas bu tsclupta formalar 5-6 lik partiler halnde mi gelio anlamadimki yine aradim umraniyeyi yine cubuklu bedeni yok carsamba dio pazartesi gelecekti die soylediler yari yoldan dondum simdi
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• çarşamba gelecek dendi bugün bende vazgeçmiştim sonra tekrar karar değiştirdim gittim s beden varmış niye bana yok dedi anlamadım
            2 forma aldım çubuklu güzel ama ben bordo formayı çok beğendim. biraz tuzlu oldu ama feda olsun..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya arkadas bu tsclupta formalar 5-6 lik partiler halnde mi gelio anlamadimki yine aradim umraniyeyi yine cubuklu bedeni yok carsamba dio pazartesi gelecekti die soylediler yari yoldan dondum simdi
              dogru anladiysam Trabzon da sponsor gibi yazilar hal edilip dagitim yapiliyor

ondan eksik nerdeyse oraya parti yollaniyor sanirim

satis 18bin olmus
              kombine satislari baslama üzeri, yani devam edecektir eksik olmasi cogu yerde
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 100 bin forma satarsak bu sene çok iyi valla. kombine alana forma verileceğinden 20 bin oradan alınsa gubetçiler şu bayram zamanı alsa 100 bin olur herhalde.(rekor 70bin diye biliyorum.)

Yorum

• Forma alınsın dıye o kadar kampanya yap,sonrada aldırmamak için elınden gelenı yap.
                  Forma alıcaz dıye kalkıp Umranıye ye gittik.Ordada beden yok.En sonunda çozduk sorunu bayramdan sonra gelıcek herhalde formalar.

Yorum

• BİLGİ | Trabzonspor MP yeni sezon formaları Trabzon Hummel mağazasında satışa çıktı. Forma fiyatı 70 TL.

Ünal Karaman

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Pics_Art_1408575175859 (1).jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 100.3 KB 
Kimlik: 11208615

Arkadaşlar bu tshort hakkında bilgisi olan varmı? hala bulunabilirmi?
                      En son hmaktas tarafından düzenlendi; 29.09.2016, 17:06.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        BİLGİ | Trabzonspor MP yeni sezon formaları Trabzon Hummel mağazasında satışa çıktı. Forma fiyatı 70 TL.
                        Takımın gümbür gümbür gittiği sezonlarda forma bulamıyorduk. Şimdi kümeye düşmesek iyi diyoruz forma satılıyor.

Bu yanlışlıkta bir iş var
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Antrenman ürünlerimiz ne zaman satışa çıkacak ?
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bugün TS Club'da böyle bi ürün gördüm. Bence gayet iyi. Fiyatı da 50 TL
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• 2 yilda 440bin tl kazanmisiz ts clup lardan
                              yani yilda anca 1-2 prot. altyapi oyuncumuzun maasini karsiliyor

Ünal Karaman

Yorum

• Siyah ve beyaz renklerde de yapsalar güzel olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim