Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün Trabzon'daki TsClub'dan şu ürünleri aldım. Kaliteleri gerçekten çok iyi.

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: image2 (1).jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 107.7 KB 
Kimlik: 11207985

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: image1 (2).jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 109.1 KB 
Kimlik: 11207984
    . .
    . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
    . .

Yorum

• Şu TS Club daki tasarımcının kafasını merak ediyorum gerçekten
      "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Under Armour makes game-changing sports apparel, athletic shirts, shoes & accessories. FREE SHIPPING available + FREE Returns on workout clothes, shoes & gear.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak mkambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Memleketimde üzerimde tişörtten kışlıklarına kadar Trabzonspor ürünü olsun diye hep heves ediyorum giriyorum siteye ama gel gör ki gerçekten kaliteli ürün yok. Niye sadece forma ile destek olabileceğim ki ? Formanın yanında niye kaliteli tişört yok bu Ts Club'larda ? Allah aşkına şu ürün ve fiyat farkına bir bakın. Hazırlık maçından sonra heves ettim formalardan önce birkaç bir şey almak istedim akşam akşam moralim bozuldu. Yönetimimizden rica edelim şu ürünlere de el atılsın. Başka mağazalardan almaktansa takımımız kazansın yeter ki güzel ürünler olsun!

[ATTACH]10060[/ATTACH]
          Şimdi hocam renkler ve zevkler tartışılmaz ancak buraya bir virgül koyup kendi fikirlerimi açıklamak istiyorum

Bizim ürünler tamamen gençlere yönelik
          Şimdi böyle büyük baskılı rengarenk (özelliklr iğrenç bulduğum grinin üstüne bordo mavi) tshirt ve ya diğer ürünleri genelde gençler giyiyor.
          Ancak benim gibi orta yaşlı kişiler biraz daha sade şeylerden hoşlanabiliyor.

Mesela ben istiyorun ki şu lacoste yakalı tshirtlerden olsun hemen göğsünün üstünde böyle küçücük forma arması olsun reklam panosu gibi gezmeyim.
          Arkadaşlarım ile bir toplantı yaptığımızda onu giyeyim ve şık olsun
          Böylemürün çok az bizde bence

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi hocam renkler ve zevkler tartışılmaz ancak buraya bir virgül koyup kendi fikirlerimi açıklamak istiyorum

Bizim ürünler tamamen gençlere yönelik
            Şimdi böyle büyük baskılı rengarenk (özelliklr iğrenç bulduğum grinin üstüne bordo mavi) tshirt ve ya diğer ürünleri genelde gençler giyiyor.
            Ancak benim gibi orta yaşlı kişiler biraz daha sade şeylerden hoşlanabiliyor.

Mesela ben istiyorun ki şu lacoste yakalı tshirtlerden olsun hemen göğsünün üstünde böyle küçücük forma arması olsun reklam panosu gibi gezmeyim.
            Arkadaşlarım ile bir toplantı yaptığımızda onu giyeyim ve şık olsun
            Böylemürün çok az bizde bence

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Evet işteyken, günlük hayatta giyebileceğimiz ürünlerinde kalitesi mutlak bir şekilde arttırılmalı. Bu ürünler bize yakışmıyor. Ama eminim yönetim bu durumada el atacaktır.

Yorum

• İnternet sitesinde Bebek kategorisine girin ve alt başlıkları inceleyin arkadaşlar. Hiçbirşey yok
              Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Şikeciler şike davası ile alakalı "Kumpas" "Sarı-Lacivert Duvar" diye iki tişört çıkardı, şimdi de "Yıkılamayan Son Kale" diye bir tane diye çıkaracaklar. TS Club bu konuda bir şeyler yapmayı düşünüyor mu?

Yorum

• Yeni sezon ürünlerindeki tasarım çok iyi olmuş ama şu fiyatı abartmayın..
                  Kaliteli olabilir ama bir tişört 50 lira etmez, yapmayın.. Şunun fiyatını 30 yap ve taraftar 1 tane yerine 2 tane alsın, daha fazla alsın.

Yorum

• TS Club'ı eleştirirken TS Club diye düşündüğümüz yapıda tasarımcı pazarlamacı web satış gibi geniş bir ekip olduğunu düşünmeyin. Şu anda kulüpte bu işi yüreten sadece 2 kişi var. O markaya yatırım yapmadan gelir gelmesi mucize.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yonetımın gelmesınden sonra Ts Clublarda buyuk bır degısım olacagını dusunuyordum fakat beklentılerım boşa çıktı.Yapılan bazı güzel ürünler var ama hala yeterlı oldugunu dusunmuyorum.
                        Eşorfman takımı alıcaz doğru durust alacagımız guzel bır urun yok.Takımın antreman urunlerı hala satısa çıkmadı.Bu kadar guzel renklerı kullanamamak buyuk basarı.
                        En kısa zamanda Ts Club ın basına işten anlıyan bırılerını getırırler inşallah.

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yonetımın gelmesınden sonra Ts Clublarda buyuk bır degısım olacagını dusunuyordum fakat beklentılerım boşa çıktı.Yapılan bazı güzel ürünler var ama hala yeterlı oldugunu dusunmuyorum.
                          Eşorfman takımı alıcaz doğru durust alacagımız guzel bır urun yok.Takımın antreman urunlerı hala satısa çıkmadı.Bu kadar guzel renklerı kullanamamak buyuk basarı.
                          En kısa zamanda Ts Club ın basına işten anlıyan bırılerını getırırler inşallah.
                          bugün yeni yönetim ilk cikaracagi koleksiyon lansmanini yapti
                          bu isler öyle kisa sürede etki edilecek bisey degil

2016/2017 SONBAHAR KIŞ TOPLATISI KULÜBÜMÜZE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.

bisey elestirmeden ufak bir arastirma fena olmaz
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Guzel urunler çıkar inşallah.Yonetım Aralıkta ayında goreve başladı.Değişim yaz koleksıyonuyla başlar dıyordum ama sonbaharda başlayacakmış.
                            Hayırlı uğurlu olsun

Yorum

• Basketbol ürünleri de var galiba koleksiyonda.

Yorum

• Ts CLUB Trabzondan geçen gün forma alırken satışlar nasıl diye kasadaki arkadaşlarla sohbet ettik...

Formaların çok geç kaldıgını esas satışımız olan gurbetçileri ve ramazan bayramı dönemini kaçırdığımızı söyledi...

Biz normalde Ağustos 15 de forma bitirirdik dedi bu sene nerdeyse Ağusto 15 de forma yeni geldi dedi.

Bu sene işimizi zor forma sayısı satısında ama takım 3 hafta kazansın arayı kapatırız dedi... (O gün antepe yenildik..)

Hadi hayırlısı
                                Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                                Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                                Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim