Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim hediyelik ürünlerimiz çok sıradan.

Neşeli şeyler olması lazım. Trabzonpsorlu olsun olmasın kendisine hediye olarak alabileceğimiz şeyler.

Önceden bizim de böyle kupalarımız vardı. Şimdi sadece 1967 yazan şeyler var.

Yorum

• Güzelmis

Yorum

• Yeni taraftar forması fena olmamış

Yorum

• Efsane formayi tekrar satisa sunsalar ?

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Bakalim bu sezon düzgün kaliteli birseyler olacakmi

Yorum

• Tshirt üzeri logo-amblem uygulamaları bitmek bilmiyor, yok mu yapılabilecek başka tasarım (?)
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Güzel polo tisortlerin ardından yine batırmaya basladilar

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tshirt üzeri logo-amblem uygulamaları bitmek bilmiyor, yok mu yapılabilecek başka tasarım (?)
                  Logo ülkenin en iyi logosu ancak bu şekilde anlamsız ve dümdüz olarak uygulamak tabi ki kötü yoksa logomuz harika ötesi
                  lay lay lay

Yorum

• yerine fenerium acildi

İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üsküdar daki TS club kapanmış
                    En son special one tarafından düzenlendi; 10.07.2016, 01:28.
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Her sene hüsran şunları designe edenleri görevden alsınlar artık gına geldi sanki ürünler alınmasın diye yapıyorlar..
                      2 sene öncenin polosunu aldım 25 liraya napim en güzeli oydu..
                      İnsan ol evlat!

Yorum

• Kulubun sponsoru Qnb oldu hala Ts Clubta Fınansbanka taksıt secenegı yok.O kadar bankanın arasına Fınansbankın konulmaması zaten saçmaydı.Adamlar sımdı sponsorumuz oldu hala taksıt secenegı yok.
                        Kampanyalar sureklı bonus kartlar için.Bununla alakalı maıl atmıstım.Fınansbankla alakalı çalışmalarımızda var dıyorlardı.Kaç ay oldu hala ses seda yok

Yorum

• Başkanım, Nike ile sözleşme bitse diğer alternatiflerden hangisini tercih edersiniz?@zagortenay76

@ZafereKos Under Armour.

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ua çok güzel bir haber belki nike sonrasında o olur.

Yorum

• Geçen sezonun mavi formasını alana Çubuklu forma hediye imiş. Varsa gönüllü bir renktaş alsun. Ayın 22 sinde memlekette olacağım. Teslim alırım..
                              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Memleketimde üzerimde tişörtten kışlıklarına kadar Trabzonspor ürünü olsun diye hep heves ediyorum giriyorum siteye ama gel gör ki gerçekten kaliteli ürün yok. Niye sadece forma ile destek olabileceğim ki ? Formanın yanında niye kaliteli tişört yok bu Ts Club'larda ? Allah aşkına şu ürün ve fiyat farkına bir bakın. Hazırlık maçından sonra heves ettim formalardan önce birkaç bir şey almak istedim akşam akşam moralim bozuldu. Yönetimimizden rica edelim şu ürünlere de el atılsın. Başka mağazalardan almaktansa takımımız kazansın yeter ki güzel ürünler olsun!

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: tshirt.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 96.1 KB 
Kimlik: 11207949

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim