İlk olarak macka61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorjinal mi yoksa korsan mı
TS Club web sitesinde yok henüz.
80TL7
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLacivert rengi garip geliyor...
Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'da kimyager_61 isimli renkdaşımızın paylaştığı bir fotoğraf.
Mükemmel ürün.
*80TL imiş.
En son oguzhann tarafından düzenlendi; 26.10.2011, 23:51.ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'da kimyager_61 isimli renkdaşımızın paylaştığı bir fotoğraf.
Mükemmel ürün.
*80TL imiş.
arkadaşlar ürün orjinal.forum ts cluptan aldım 80 tl.çok güzel bir ürün.fiyat pahalı belki ama trabzonsporumuz için değer
bide efsane bordo mavi diye bi atkı aldım.o da harikaydı.bugüne kadar gördğüm en güzel atkılardan.tavsiye ederim
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-YENİ ÜRÜNLER-
70TL
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜrünler cok güzel olmus, hele hele SL ürünleri harika.
Ama artik sadece kredi karti ile ödeme yapilmasin. 2 sort alacam, kredi karti yok... PayPal falan yapsalar da, herkes alisveris yapabilsin...7
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum