İnternetten satışlarda niçin anlaşmalı kargo ile kapıda ödeme seçenekli gönderim yapılmıyor. Misal ben prensip icabı kredi kartı kullanmıyorum , bankalarla işim olmuyor.
Evime yakın Yenisahra TsClub var ama İstanbulda TsClublar biraz daha yavaş ve eksik kalıyor. Yenilikler geç geliyor. Trabzonun gerisinde kalıyor. Misal RESPECT yazısı yok , formamı eksik almak istemiyorum. Netten Trabzondan sipariş ver deniyor. Kart kullanmıyorum. Kullanıma teşvik edecek şeyler yapılması gerekirken alışveriş yapmaktan soğutuyolar insanı.
Trabzonspor lisanslı ürünlerinin satıldığı TS Club mağazalarına bir yenisi daha eklendi.Avni Aker stadyumu altında bulunan ve bordo mavili ekibin lisanslı ürünlerinin satıldığı TS Club mağazasının tadilatı tamamlanarak açılışı yapıldı. Bu mağaza Trabzonsp
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Mağazamız belli ki güzel olmuş. Ama artık Ts Club kendini geliştirdi. Eskisi gibi değil hiç bişe.
Artık hedef herkesin alım gücüne hitap eden daha kaliteli ürünler olmalı..
Birde zaten güzel olan mağazalarımızın kendini dahada geliştirmesi için örnek alabileceği mağazaları incelemeleri..
herhangi bir mağazaya girmek gibi olmamalı. ürün beni al diye bağırmalı olduğu yerde.
Barca store nin dışardan görüntüsü..
netten bakınca çok fazla örnek var. hani Adidasa Nike a vs girdiğinizde bir çizgileri olur..
farklı bir mağazaya girdiğimnizi hissedersinizya,
işte Ts Club ın yeni hedeflerinden biride bu olmalı. Standart getirilmeli tüm mağazalarına. İnşallah gelecekte bunlarda olacaktıır.
Ts Club ın bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Mağazaları kapatanlarıda görmüştük biz..
Cevahir gibi yerde Trabzonspor camiasının vitriniydi .. kapattılar. o günlerden sonra şimdi çok geliştirdi kendini mağazamız
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Renkdaslar bu almanya icin vergilendirme olayi nasil oluyor???
Kac Euroluk alisveristen itibaren vergi gümrük vs. ödemem gerekiyor?
Ödemeyi nasil yapiyorum?
Vergi Gümrük vs. vermemek icin tsclub parca parcami gönderiyor?
Kargo ücreti ne kadar?
Yorum