Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senin Trabzonspor logonu başka birisi kullandı mı, o ürün, nasıl korsan ürün statüsüne giriyors, seninde şampiyonlar ligi logosunu kullanman Uefa'nn malını korsan olarak basman manasına gelir.

Bu yüzdendir ki Uefa logolu ürünler sadece Uefa tarafından üretilebilmekte.

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arasan daha ii olur ama yurt dışı ne yazar bilmem bedava formada karşına cıkdımı alışveriş sırasında 200tl lik alışveriş yaptınj istiyormusun diye soruyor
      Evet cikti. Mail ile gelen faturadada yaziyordu Gold forma.
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sitenin yeni haliyle geçen hafta 2.siparişi verdim 200 TL'lik kampanyadan.O da ilki gibi hâlâ gelmedi 6 gün oldu.Geç kargoya veriyorlar...
        Edit:Kulübü aradım az önce kulüple alakalı bir şey değilmiş kargo pazartesi günü gelmiş buraya ama kargonun rahatlığı hâlâ elime ulaşmadı.Bu akşam veya yarın gelir büyük bir ihtiamlle.
        Cok yavas calisiyorlar.bugun siparisi veriyosam yarin kargoya verceksin.cok zor olmamali.sali gunu 220tl lik siparis verdim gold forma alcam belese diye haftaya pazartesi anca gelir.

Yorum

• Kış geldi ama yeni ürünler kısa kollu

30TL

30TL

7

Yorum

• Arkadaşlar nike bi ayakkabısı var ya önceki sayfalarda nerden alabiliriz onu bittim valla ona
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Sadri Şener: "TS Club'ın 1 haftalık gelirini Van depremzedelerine bağışlama kararı aldık"

Kaynak

Ts Club'lara hücum!
              En son Mustafa' tarafından düzenlendi; 24.10.2011, 16:16.

Yorum

• brova acı tüm türkiyenin acısı kürt vatandaşlarımıza ALLAH dan sabır diliyorum yüzlerindeki korku ve endişe benim içimi burkuyor
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri Şener: "TS Club'ın 1 haftalık gelirini Van depremzedelerine bağışlama kararı aldık"

Kaynak

Ts Club'lara hücum!
                  Sadri Şener ve Nevzat Aydın'ın açıklamalarına göre internet sitemizden yapılacak alışverişlerin gelirleri Van'a bağışlanacak. İyi de niye hala resmi sitede bununla ilgili bir duyuru-haber yok? Daha çok insan öğrense daha iyi değil mi?
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 45TL

7

Yorum

• Saat 6'yı 1 geçiyor..

Fiyatlara artık bir şey demiyorum..

Yorum

• [QUOTE=Metin Sağır;1918111344]Görüntüdeki ürün (bere&boyunluk) için sormuştum ne zaman çıkacak diye cevap geldi:
                        Keşke birde şu nike montları sorsaydın....
                        Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Sesimiz duyulmuş nihayet

Kulübümüz Van’da yaşanan üzücü deprem felaketinden mağdur olan vatandaşlarımız için bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında TS Club web sitemiz www.trabzonspor.com.tr üzerinden 24-30 Ekim 2011 tarihleri arasında yapılacak alışverişlerin tüm geliri Van’daki depremzedeler için kullanılmak üzere Kızılay aracılığıyla bölgeye gönderilecek.

Taraftarlarımızı yaşanan bu üzüncü olay sonrası kulübümüzün başlattığı kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener ve Nevzat Aydın'ın açıklamalarına göre internet sitemizden yapılacak alışverişlerin gelirleri Van'a bağışlanacak. İyi de niye hala resmi sitede bununla ilgili bir duyuru-haber yok? Daha çok insan öğrense daha iyi değil mi?
                            Bizim kulübün eksikliği.Her zaman resmi site en son yayınlayan oluyor haberi.

Yorum

• güzel bir düşünce tebrik ederim düşünenleri

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Görüntüdeki ürün (bere&boyunluk) için sormuştum ne zaman çıkacak diye cevap geldi:

Metin Bey İyi Günler,

Fotoğrafını gönderdiğiniz boyunluk ve kulaklığın siparişini verdik. Sanıyorum ki bayram sonrası mağazalarımızda olacaktır.

İlginize teşekkür ederiz.

Kolay Gelsin
                                Hemen gelsin alalım hemen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X