Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaç Liraysa bu sesli harfler parasını verelim de Trbzn yazmaktan vazgeçsinler!

Yorum

• Ürünlere bak ya şaka gibi

Yorum

• TS Club adam olmaz. Her şeyden evvel ismi falso.

Tasarımlar da adam öldürür.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TS Club adam olmaz. Her şeyden evvel ismi falso.

Tasarımlar da adam öldürür.
          Yıllardır şu TSClub'a isim düşünürüm ama daha iyisini bulamadım.Benim favorim "Kartal Yuvası"dır cuk oturmuş Sahi bu sene forma almak için Mecidiyeköy'deki TS Club'a gittim şöyle bi ürünlere göz gezdirdim.İnsan kendini o küçücük yerde bile evinde hissediyor. ama evin sorunu mobilyaları ve dekorasyonu rezalet Bir de her formaya 61 yazmaya çalışmasınlar söylemesem adam bastırıyordu. Allah'tan son anda 8'e çevirttim
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            pazarlamada bir slogan kullanmayi klübümüz düsünmüyormu

dortmund/ echte liebe : gercek ask

bayern/ mia san mia : biz biziz

barcelona/ mes que un clup : bir klüpden fazlasi

önerilerim

trabzonspor/ karadeniz firtinasi, son kahraman, paraya karsi emegin savasi, firtina- ihtilal- efsane,

bildiginiz gibi bu klüplerde sloganlar formanin ensesine nakis oluyor
            Kulüp tam da ifade ettiğiniz gibi yeni bir motto-slogan arıyor. Önerilerinizi paylaşın.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sloganmi? Tertemiz, Tek Büyük, Firtina, .....

Yorum

• o Hastasıyız bordosuna mavisine t-shirtünde bu yazı olmasaydı çok güzel bir tshirt olurdu alınırdı . ve şu TRBZN yazmayı bıraksınlar ya rezillik yani tam olarak rezillik
                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Yeni motto bence Tek Sevda olmali.

Yorum

• Para kazanın diye ürün alıyoruz ama hak etmiyorsunuz sakın unutmayın.
                    Umarım şu beyaz kumaşların nesli tükenir!

Yorum

• biri Tsclup'tan formaları alsın ve kundaklasın rezillikten başka birşey degil çok az sayıda kaliteli ürün var. ve yaz gelmiş tshirt satışları ile kulüp forma kadar satması gerekirken TRBZN gibi ergenlerin sessiz harfleri yutmasına benzer bir iş yapıyorlar
                      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• 5 tane TS Clubdan aldigim t-shirt var. 3ünü sirf destek olsun diye, 2 sinide hediye aldim. Hepsini suan pijama olarak kullaniyorum. Hic disarda giymedim T-Shirtleri.
                        BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Tekstil işini klübün yönetemediği belli. Bence diğer büyük tekstil şirketleri ile anlaşılmalı. Örnek veriyorum LC Waikiki. Bu firma üzerinden çeşitli şeyler tasarlandırılsın ve satılsın. Hem satış ağı da yayılacaktır. Converse ile de anlaşılıp bordo mavi ürünler satılabilir. Sonra Zippo da iyi fikir. Amaç kaliteli ürünler satılsın. Atlete baskı yapıp gönderiyorlar ya.

Yorum

• Ynt: TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Bugun kardesimle beraber 370 liralik alisveris yaptik.yeni urunler tsclubtan beklenmeyecek kadar guzel
                            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                            8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugun kardesimle beraber 370 liralik alisveris yaptik.yeni urunler tsclubtan beklenmeyecek kadar guzel
                              Ankara'daki Ts Club ise burdan da selamlar iletin Niyazi abimize.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ynt: TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Valla ankaradakinde de cok guzel seyler var da orada param yoktu anca samsuna gelince alabildik.ama niyazi abiye de imzamizi biraktik
                                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                                8.KUŞATMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X