Kaç Liraysa bu sesli harfler parasını verelim de Trbzn yazmaktan vazgeçsinler!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club adam olmaz. Her şeyden evvel ismi falso.
Tasarımlar da adam öldürür.Sahi bu sene forma almak için Mecidiyeköy'deki TS Club'a gittim şöyle bi ürünlere göz gezdirdim.İnsan kendini o küçücük yerde bile evinde hissediyor. ama evin sorunu mobilyaları ve dekorasyonu rezalet
Bir de her formaya 61 yazmaya çalışmasınlar söylemesem adam bastırıyordu. Allah'tan son anda 8'e çevirttim
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepazarlamada bir slogan kullanmayi klübümüz düsünmüyormu
dortmund/ echte liebe : gercek ask
bayern/ mia san mia : biz biziz
barcelona/ mes que un clup : bir klüpden fazlasi
önerilerim
trabzonspor/ karadeniz firtinasi, son kahraman, paraya karsi emegin savasi, firtina- ihtilal- efsane,
bildiginiz gibi bu klüplerde sloganlar formanin ensesine nakis oluyor
Yorum
-
o Hastasıyız bordosuna mavisine t-shirtünde bu yazı olmasaydı çok güzel bir tshirt olurdu alınırdı . ve şu TRBZN yazmayı bıraksınlar ya rezillik yani tam olarak rezillikBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
biri Tsclup'tan formaları alsın ve kundaklasın rezillikten başka birşey degil çok az sayıda kaliteli ürün var. ve yaz gelmiş tshirt satışları ile kulüp forma kadar satması gerekirken TRBZN gibi ergenlerin sessiz harfleri yutmasına benzer bir iş yapıyorlarBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Tekstil işini klübün yönetemediği belli. Bence diğer büyük tekstil şirketleri ile anlaşılmalı. Örnek veriyorum LC Waikiki. Bu firma üzerinden çeşitli şeyler tasarlandırılsın ve satılsın. Hem satış ağı da yayılacaktır. Converse ile de anlaşılıp bordo mavi ürünler satılabilir. Sonra Zippo da iyi fikir. Amaç kaliteli ürünler satılsın. Atlete baskı yapıp gönderiyorlar ya.
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun kardesimle beraber 370 liralik alisveris yaptik.yeni urunler tsclubtan beklenmeyecek kadar guzelYaşamak Direnmektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum