Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya arkadaş boğazlıkla falan olacak iş değil bunlar...
    Kulüp bu konuda daha hassas olmalı sadece forma atkı bere ile yürümüyo bu işler mal yapıyosanda kaliteli yapıcaksın gelipde pazarda satılan kumaş tarzındaki poları 50-60 liraya satmıycaksın satarsan taraftar almaz ondan sonrada vay efendim taraftar neden lisanslı ürünlere yönelmiyor diye dert yanmıyacaksın...
    Tek isteğim üründe çeşitlilik ve ürünün kalitesine önem verilmesi...

Yorum

• Arkadaslar, yurtdisindan siparis verilebiliyormu?
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Sevgili Afs kardeşime(abime)

Sence klübümüzün formalarının pazarlanması nasıl ?

Bence felaket hiçbir ürün sitede yok
        İstanbul'da yaşıyorum nike'ye girdim 2 tane l çubuklu formamız var
        Adidas'a girdim 3 istanbul takımının bütün renkteki formalarının çocuk bedenine kadar var

Bu pazarlama konusunda düşüncen nelerdir ?
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• şu boğazlığın resmi yokmu yav maçta pek dikkat etmemiştim görsem şöyle iyice ?
          ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Ya arkadaş, 19 Ocak günü sipariş verdim . 3 iş günü içinde kargoya verilecek dedi . Hala kargoya bile verilmemiş... Bi arayıp konuşsam mı ki...
            50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya arkadaş, 19 Ocak günü sipariş verdim . 3 iş günü içinde kargoya verilecek dedi . Hala kargoya bile verilmemiş... Bi arayıp konuşsam mı ki...
              Bir hata olmuş büyük ihtimal.

Kesinlikle arayıp sormalısın.Gözden kaçmış sanırım.

Yada sipariş ettiğin ürün şu anda ellerinde yok gelmesini bekliyorlar.

Yorum

• Hürgün cevap geldi mi kulüpten ?

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hürgün cevap geldi mi kulüpten ?
                  Hayır zaten bordo forma ile ilgili de cevap gelmemişti ama siteye eklenmişti şimdi o da yok.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Habu nedu laa??
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 2011 yılı en iyi tasarım ürünü ödülünü üstteki ürüne veriyorum..

Bu ne rezillik arkadaş ya bir de 64 lira değil 64, 4 lira verirsem ne olayım..

TS Club Yönetimi halen daha değişmedi halbuki Sadri Şener değişeceğini söylemişti..

Yorum

• Hahahaha rezil kepaze...
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Yönetim Lisanslı ürün alın diyip duruyo sitenin girişine resim koyulup duruyor ama dün gördükki Deplasman Tribününün içinde bile seyyar satıcı geziniyordu.
                          Bu mudur KORSANA HAYIR demek..

Yorum

• Mecidiyeköy Tsclub'a uğruyorum yolum düştükçe geçen uğradım uzun kollu forma alacaktım sordum yokmuş olmayacakmışta çok zormuş üretmek yapamıyormuşuz

Ayrıca günlük hayatta giyecek ürün yok denecek kadar az sadece bere ve kaşkol aldım.Trabzon'da maça gidemiyoruz malum İstanbul'dayız kulübe maddi yardım olsun diye ürün almak istiyoruz ürün yok Tsclub işin ehli kişilere emanet edilmeli olmaz böyle.

Yahu çayımı Trabzonspor kupamla içmek istiyorum soruyorum aylardır Güral Porselen yapıyormuş sonunda 10 güne gelecek dedi hele şükür dedim çok kötüyüz bu konuda çok Bursa bile bizden iyi düzeyde yazık boşuna kira veriliyor mağazalara elemanlara beceremiyoruz bu işi.
                            KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mecidiyeköy Tsclub'a uğruyorum yolum düştükçe geçen uğradım uzun kollu forma alacaktım sordum yokmuş olmayacakmışta çok zormuş üretmek yapamıyormuşuz

Ayrıca günlük hayatta giyecek ürün yok denecek kadar az sadece bere ve kaşkol aldım.Trabzon'da maça gidemiyoruz malum İstanbul'dayız kulübe maddi yardım olsun diye ürün almak istiyoruz ürün yok Tsclub işin ehli kişilere emanet edilmeli olmaz böyle.

Yahu çayımı Trabzonspor kupamla içmek istiyorum soruyorum aylardır Güral Porselen yapıyormuş sonunda 10 güne gelecek dedi hele şükür dedim çok kötüyüz bu konuda çok Bursa bile bizden iyi düzeyde yazık boşuna kira veriliyor mağazalara elemanlara beceremiyoruz bu işi.
                              dostum kupalar bildiğim kadarıyla sitede mevcut bende taraftar kartın istanbuldaki mağazalar geçmediği için sıkıntılıyım
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• en fazla 5-10 lira edecek ürüne 49 lira fiyat çekmişler...Yuh !
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X