Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renkdaslar bu almanya icin vergilendirme olayi nasil oluyor???

Kac Euroluk alisveristen itibaren vergi gümrük vs. ödemem gerekiyor?
    Ödemeyi nasil yapiyorum?
    Vergi Gümrük vs. vermemek icin tsclub parca parcami gönderiyor?
    Kargo ücreti ne kadar?
    Kulup sagolsun gümrük parasi vermememiz icin parca parca yolluyor ve kargo dünyanin her yerine ücretsiz anlican ne kargo nede gümrük parasi ödiyoruz
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• Yeni TS Club Trabzonspor müzesi gibi mi i$iklanmis?
      Cünkü o müzenin görüntüsünü cok begenmi$tim...

Yorum

• yeni cl ürünlere bi bakın
        nasıl bakarsan öyle görürsün
        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• 50TL

40TL

15TL

7

Yorum

• 100TL

100TL

7

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mağazamız belli ki güzel olmuş. Ama artık Ts Club kendini geliştirdi. Eskisi gibi değil hiç bişe.

Artık hedef herkesin alım gücüne hitap eden daha kaliteli ürünler olmalı..

Birde zaten güzel olan mağazalarımızın kendini dahada geliştirmesi için örnek alabileceği mağazaları incelemeleri..
              herhangi bir mağazaya girmek gibi olmamalı. ürün beni al diye bağırmalı olduğu yerde.

Barca store nin dışardan görüntüsü..

netten bakınca çok fazla örnek var. hani Adidasa Nike a vs girdiğinizde bir çizgileri olur..
              farklı bir mağazaya girdiğimnizi hissedersinizya,
              işte Ts Club ın yeni hedeflerinden biride bu olmalı. Standart getirilmeli tüm mağazalarına. İnşallah gelecekte bunlarda olacaktıır.

Ts Club ın bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mağazaları kapatanlarıda görmüştük biz..
              Cevahir gibi yerde Trabzonspor camiasının vitriniydi .. kapattılar. o günlerden sonra şimdi çok geliştirdi kendini mağazamız
              Burçak, harbiden herkesin alım gücüne hitap edyor bizim kulüp, yeni ürünler 100 tl

Dün elime ulaştı iki adet ürün, toplam 160 lira...

Ne diyeyim vereceğiz...

Yorum

• Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Muhteşem bir mağaza oldu.
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• kalem siparişi verdim görünüş 1 tl lik kalemlere benziyor ama değer buna aynı kalemi eminonüde 1 tl ye yapan yer biliyorum gelsin belki yanılıyoruzdur

Yorum

• Üzerinde Ş.Ligi logosu olan yani lisanslı birşeyi isterseniz 0.5 tl'ye üretin o fiyatlara satamazsınız telif ödüyor kulüp
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• ben fiyata bişey demedim yaptırılacak fiyatı söyledim benim bildiğim bu ürünleri uefa üretiyor siparişle o 1 e yaptırıyor bize 10 a veriyor taraftar 15 e alıyor diye tahmin ediyorum

Yorum

• Mağaza güzel içini ürünle doldursunlar...

Sanırım Sadri Şener binasındaki mağaza da yenilenecekti sıra oraya geliyor kanımca.
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İki ürünü de aldım.

Bugün şapkalı swete giydim. Arkadaşlarımın yorumu,

Üzerinde gördüğümüz forma dahil, en iyi rün

Gri olanı es geçmeyin, kumaşı harika...

Yorum

• XXL 'a kadar çıkabilen ürün bedenlerinin XS'ye kadar da düşürülmesini "tavsiye / rica" ediyorum. Zira memlekette "minyon" insanlarda mevcut.
                              TSira- Şükran
                              "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                XXL 'a kadar çıkabilen ürün bedenlerinin XS'ye kadar da düşürülmesini "tavsiye / rica" ediyorum. Zira memlekette "minyon" insanlarda mevcut.
                                Öyle yok abisi, acık fazla ye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X