İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMağazamız belli ki güzel olmuş. Ama artık Ts Club kendini geliştirdi. Eskisi gibi değil hiç bişe.
Artık hedef herkesin alım gücüne hitap eden daha kaliteli ürünler olmalı..
Birde zaten güzel olan mağazalarımızın kendini dahada geliştirmesi için örnek alabileceği mağazaları incelemeleri..
herhangi bir mağazaya girmek gibi olmamalı. ürün beni al diye bağırmalı olduğu yerde.
Barca store nin dışardan görüntüsü..
netten bakınca çok fazla örnek var. hani Adidasa Nike a vs girdiğinizde bir çizgileri olur..
farklı bir mağazaya girdiğimnizi hissedersinizya,
işte Ts Club ın yeni hedeflerinden biride bu olmalı. Standart getirilmeli tüm mağazalarına. İnşallah gelecekte bunlarda olacaktıır.
Ts Club ın bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Mağazaları kapatanlarıda görmüştük biz..
Cevahir gibi yerde Trabzonspor camiasının vitriniydi .. kapattılar. o günlerden sonra şimdi çok geliştirdi kendini mağazamız
Dün elime ulaştı iki adet ürün, toplam 160 lira...
Ne diyeyim vereceğiz...
Yorum
-
kalem siparişi verdim görünüş 1 tl lik kalemlere benziyor ama değer buna aynı kalemi eminonüde 1 tl ye yapan yer biliyorum gelsin belki yanılıyoruzdurnasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
ben fiyata bişey demedim yaptırılacak fiyatı söyledim benim bildiğim bu ürünleri uefa üretiyor siparişle o 1 e yaptırıyor bize 10 a veriyor taraftar 15 e alıyor diye tahmin ediyorumnasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
XXL 'a kadar çıkabilen ürün bedenlerinin XS'ye kadar da düşürülmesini "tavsiye / rica" ediyorum. Zira memlekette "minyon" insanlarda mevcut.TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleXXL 'a kadar çıkabilen ürün bedenlerinin XS'ye kadar da düşürülmesini "tavsiye / rica" ediyorum. Zira memlekette "minyon" insanlarda mevcut.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum