İnce zeka müthiş! Bu yazıyı yazanın kafa yapısını merak ediyorum..
Bende biri bunu yazmış mı diye girdim. Ne demek istemişler hiç bir şey anlamadım
Ayrıca bende mi problem var yoksa bu ts clup ürünlerinin kesimleri mi anormal? Üstüme giydiğim şeyin bel bölgesi anormal geniş.
Bir tane tshirtüm vardı bel bölgesi geniş, geçen gün merserize sweatshirt mü ne öyle bir şey aldım, onunda alt kemer bölgesi ve üst bölgesi daha dar, göbek bölgesi geniş. Gidip terziye verip düzelttirmeyi düşünüyorum.
Taraftarız diye anormal kesimli şeyleri giymek zorunda mıyız
İnce zeka müthiş! Bu yazıyı yazanın kafa yapısını merak ediyorum..
Yani evet bunu yazan ne düşünmüş, sitem mi etmiş taraftara. İnce bir söz edeyim derken saçmalamış. Ne bileyim, Olcan Adın'ı kalbimize yazdı vs türevi bir şey yazsalar daha iyi olurmuş.
Son ürün hakkinda bir gsli yorumu: Ts logosu olmasa alırdım. Ts club'ın bu sene ürünleri çok iyi.
Valla bende begendim, iyi yoldalar..
bunlari begendim, yazin alirim heralde
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Siyah olan yerleri bordo düsünün. Beyaz formamiz böyle olsa nasil olur? Sinifda cizdim ^^
edit: "Ay yildiz neden var" diye sorarsaniz.... bu sene bizde ay yildizi tasiyacagiz insallah, gecen seneki sampiyonlugumuzu alip. "Peki ozaman neden Jaja gardassss" diye sorarsaniz eger .... Jaja bu masaya gelicek abi! gelir inasllah ama hic sanmiyorum, bu gecen`ki olaylardan sonra.
En son Trabzon-Spor-61 tarafından düzenlendi; 02.06.2012, 12:51.
Yorum