Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ts Club'a Attığım Mail'in Cevabı..

Ahmet Bey İyi Günler,

Uzun kollu Victory formamız yaklaşık 20 gün-1 Ay içerisinde satışa çıkacaktır. İlginize teşekkür ederim. Sormak istediğiniz başka bir soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Kolay Gelsin

Fatih Şahinoğlu
    f.sahinoglu@trabzonspor.org.tr
    0506 649 99 83
    0551 661 61 61
    Trabzonspor Telekomünikasyon A.Ş

t:0212 290 34 90/91
    f:0212 290 34 92
    Beybi Giz Plaza Dereboyu Cad. Meydan Sok. No:1 K:10 D:38
    80870 Maslak/İstanbul

Yorum

• 30TL

7

Yorum

• Yok arkadaş şampiyonlar ligine gitmeseydik daha iyiydi. Milletin gözünemi sokuyorlar Fırtıne Şampiyonlar Liginde.. Oldu olacak Şampiyonlar Ligindeyiz ulan falan yazsınlar. Büyük takıma yakışmıyor..

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

daha önce gördünüzmü bi sitede satışda
          Almanya versiyonlarinda Trabzonspor yokmus.
          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 21:31.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok arkadaş şampiyonlar ligine gitmeseydik daha iyiydi. Milletin gözünemi sokuyorlar Fırtıne Şampiyonlar Liginde.. Oldu olacak Şampiyonlar Ligindeyiz ulan falan yazsınlar. Büyük takıma yakışmıyor..

Haklısın.Çok düz mantıkla düşünmeden iş yapmışlar.Halbuki armamızda top var.Koy onun yerine Şampiyonlar Ligi amblemini.Hem mesajını ver hem de sade ve şık olsun.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Almanya versiyonlarinda Trabzonspor yokmus.
              fnermi varmış
              nasıl bakarsan öyle görürsün
              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak legend61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haklısın.Çok düz mantıkla düşünmeden iş yapmışlar.Halbuki armamızda top var.Koy onun yerine Şampiyonlar Ligi amblemini.Hem mesajını ver hem de sade ve şık olsun.
                Mantıklı. Denenmesi gereken bir çalışma
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Çok pahalı gerçekten ürünler nike kendi yapsa o da en fazla bu fiyata satar herhalde
                  .

Yorum

• Bu TSclub'da amatörler mi calisiri napar bilmem. Bugün siparisim geldi. Iki forma aldim, toplam maliyeti 215TL. Birinde "Respect" logosu yok. Öbüründe hem Respect hem CL Logosu var. Bedava Gold Forma paketin icinde zaten yok Hay Allahim...
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu TSclub'da amatörler mi calisiri napar bilmem. Bugün siparisim geldi. Iki forma aldim, toplam maliyeti 215TL. Birinde "Respect" logosu yok. Öbüründe hem Respect hem CL Logosu var. Bedava Gold Forma paketin icinde zaten yok Hay Allahim...
                      ara görüş derim dostum

Yorum

ara görüş derim dostum
                        mail attim zaten.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mail attim zaten.
                          arasan daha ii olur ama yurt dışı ne yazar bilmem bedava formada karşına cıkdımı alışveriş sırasında 200tl lik alışveriş yaptınj istiyormusun diye soruyor

Yorum

• Görüntüdeki ürün (bere&boyunluk) için sormuştum ne zaman çıkacak diye cevap geldi:

Metin Bey İyi Günler,

Fotoğrafını gönderdiğiniz boyunluk ve kulaklığın siparişini verdik. Sanıyorum ki bayram sonrası mağazalarımızda olacaktır.

İlginize teşekkür ederiz.

Kolay Gelsin
                            7

Yorum

• Sitenin yeni haliyle geçen hafta 2.siparişi verdim 200 TL'lik kampanyadan.O da ilki gibi hâlâ gelmedi 6 gün oldu.Geç kargoya veriyorlar...
                              Edit:Kulübü aradım az önce kulüple alakalı bir şey değilmiş kargo pazartesi günü gelmiş buraya ama kargonun rahatlığı hâlâ elime ulaşmadı.Bu akşam veya yarın gelir büyük bir ihtiamlle.
                              En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 20.10.2011, 17:46.
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

fnermi varmış
                                Ben Trabzonspor var saniyordum. Ilk basta öyle yazdim, daha kaliteli falan dedim ama internet sitelerine girince Trabzonsporun olmadigini farkettim. Güya caktirmiyorum...
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X