Geçen sene Trabzon'da çıkartmalar görmüştüm logomuzun olduğu,onlardan yok mu artık acaba bilgisi olan var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
iki satır halinde yazılması ismin çok kötü olmuş. bence bu da düzeltilmesi gereken bi hatadır.
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜrün önerisi:
Yorum
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüthiş bu. Satın alacak bir yer bulabilir miyiz ki acaba? eBay falan da olur.
Bluehost - Top rated web hosting provider - Free 1 click installs For blogs, shopping carts, and more. Get a free domain name, real NON-outsourced 24/7 support, and superior speed. web hosting provider php hosting cheap web hosting, Web hosting, domain names, front page hosting, email hosting. We offer affordable hosting, web hosting provider business web hosting, ecommerce hosting, unix hosting. Phone support available, Free Domain, and Free Setup.
Buradan buldum görüntüleri.7
Yorum
-
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Bugün Mecidiyeköy TS Club'a gittim ve yeni ürünler gerçekten güzel olmuş.
Ts Club ürün çeşitliliği konusunda gün geçtikçe daha iyiye gidiyor fakat fiyat konusunda uçmuş durumdayız.
Fiyatlar daha uygun seviyelerde olursa daha çok ürün satılıp sürümden de kazanabilme yoluna gitmeliyiz.
Ve sitede olmayan birçok ürün Mecidiyeköy'de vardı. Site ile Mağazalar arasında koordinasyonu bir türlü sağlayamıyoruz. Bu konudaki
amatörlüğümüz devam ediyor maalesef.
Yorum
-
fermuarlı dışında 2 si çok güzel fermuarlıda arma forma tarzı değilde siwet tarzı olsa olacakmış ama olmamış bide geçende bi siwet cıktı 1 gün sonra siteden kaldırdılar o çok güzeldinasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum