Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• valla ts cluptan bişey almaya düşünüyorum giriyorum siteye alıncak bişe bulamıyorum bence nike ile önümüzdeki dönem anlaşılmammalı bize 2. sınıf takım muamelesi yapıyolar yönetimin yerinde olsam kappa veya puma ile anlaşırım

Yorum

• Tişörtler tam bir fiyasko..Bu beyaz renkliler hele.. Sanki un taşıyıp çıkartıp asmışlar gibi

Yorum

• Nike ürünleri çok pahalı olmasına rağmen kar marjları çok düşük.Tsclup ürünlerinin kar marjları ise gayet iyi.Trabzondaki Tscluplar kulübün olduğu için orda adamlar kesip atıyor zaten indirim yapma yetkileride yok.Burda iş kulübe düşüyor.Hiç birşey yapmıyorsan bile özendirme açısından kulüp üyelerine indirim yapılabilir.

Şahıs sahibi Tscluplarda ise iş bence işletme sahibinde bitiyor.Toplum olarak bir pazarlık yapma kültürümüz var bu aşikar.Oraya gelip 300-500 tllik yada çok daha az olsa bile alışveriş yapan kişilere yapılacak küçük jestler insanların gönlünü almaya yetecektir.En basitinden 15 Tl ye satılan kupa bardaklar var.Bunların maliyeti en fazla 1 -2 Tl dir.Bunları kulüp aracılığıyla değilde kendi imkanlarınla bir yere yaptırıp alış veriş yapan herkese verseler ne kaybederler.

Bu Tsclup işine site üyelerinden Atalayın(Gökhan)mutlaka girmesi lazım.Yemin ederim 1 ayda herkesi ihya eder.

Yorum

• Bugün trabzonspor.com.tr den kredi Karti ile alisveris yapmak icin resmen kastim.

Hosuma giden hicbir ürün yok, yada zaten bende mevcut. Icime sinmeyen bir Ürün siparis etmek istedim, bedeni yok. Onu gectim, en azindan Formam takim olsun diye Sort almak istedim Nike, onunda sadece S bedeni var...

En azindan Kis cikmadan bir bere siparis edeyim dedim, sunucu hatasi veriyor o üründe...

Ben böyle ise yaaa...
          En son izzet tarafından düzenlendi; 16.01.2011, 15:45.
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün trabzonspor.com.tr den kredi Karti ile alisveris yapmak icin resmen kastim.

Hosuma giden hicbir ürün yok, yada zaten bende mevcut. Icime sinmeyen bir Ürün siparis etmek istedim, bedeni yok. Onu gectim, en azindan Formam takim olsun diye Sort almak istedim Nike, onunda sadece S bedeni var...

Ben böyle ise yaaa...
            Yalnız değilsin İzzet..

Bende az önce 2008-2009 kreasyonundan olan bir bere ile yeni çıkardıkları Bize Her Yer Trabzon atkısından sipariş ettim.Bileklikte alacaktım ki,sitede sorunuz ikazı karşıma çıktı.

Yorum

• Onlara sorun bu işi muhteşem yaptıklarını zannediyorlar.Bence en büyük sorun bu düşünce.

Hiç unutmuyorum Yusuf beyi ziyarete gittiğimizde yeni çıkacak bayan ürünlerini ağzından bal akarak bize gösteriyordu.

Bende bu ürünlerin hiç birini eşime almam ve giydirmem demiştim.Neye uğradığını şaşırdı.Sanki ilk kez biri eleştirmiş gibi tepki vermişti.
              En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 16.01.2011, 16:13.

Yorum

• Yetkililere burdan teşekkürlerimi sunuyorum daha dün mail attım bordo formada "L" beden siteye hala eklenmedi diye bugün hemen eklendi 2 aydır bekliyodum bilseydim daha önce belirtirdim sonunda eklendi.
                En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 16.01.2011, 18:51.
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• EDIT: Yanlis baslik......
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün trabzonspor.com.tr den kredi Karti ile alisveris yapmak icin resmen kastim.

En azindan Kis cikmadan bir bere siparis edeyim dedim, sunucu hatasi veriyor o üründe...

Ben böyle ise yaaa...
                    Güncelleme:

bari uzun kollu Forma alayim dedim. sonuc malum... Mail attim bakalim ne olacak..
                    Trabzonspor

Yorum

• Sanırım içinizde TSCluplar ile en çok konuşan kişi benm. Ne zaman birşey almaya kalksam sorun ile karşılaşıyorum. Fiyatlar zaten çok pahalı, almayacağım diyorum, sonra bişi oluyor kendimi tam ikna ediyorum, siteye giriyorum, tüm işlemleri yapıyorum, onay'a basıyorum, işleminiz gerçekleştirilemedi diyor. En az 5 kez tekrarlıyorum fakat olmuyor.

Küfrederek çıkıyorum siteden. Kendi kendime almam daha diyorum. Bu böyle kaç şekilde tekrarlandı bilmiyorum, ama paramızla rezil olmak bu oluyor galiba.

Çok net söylüyorum, bu zamana kadar aldığım onca üründen sadece V yakalı çubuklu nıke formamızı beğenerek kullandım. Onu da şimdi yeğene verdim zaten.

Aldığım berelerin hiçbirisi kafama olmuyor. Kulaklarım hep açıkta. Öyle bere takacak olsam gider Namaz takkesi takarım zaten.

Beden konuları çok ayrı bir sıkıntı benim için. Bedeni olanın kolları çok uzun, kolu düzgün olanın içine giremiyorum.

Alış veriş yapmak için siteye girdiğimde ürünün bedeni olmuyor, arıyoruz hemen ekliyorlar. Yahu sizin işiniz bu, bunu da yapmazsanz orda neden durursunuz arkadaş.

Velhasıl sıkıntı çok, bitecek gibi de değil. O nedenle ben bıraktım alış veriş yapmayı, her aldığım ürünün yanlış, zevkime uygun olmayan, hatalı basım gelmesi sonucu sinir kat sayımı arttıracağıma hiç almam kafam rahat olur...
                      En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 17.01.2011, 12:29.

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

KDV dahil: 10,00 TL

Sitede orjinal bayrak mevcut , stadda dağıtılanın boylarında
                        geçen gördüm bende bunu yeni. ama ebatları yine tatmin etmedi beni.

Yorum

• Dün akşam futbolcularımız maçtan önce ısınırken boğazlık takmışlardı sanırım TsClub'un ürünü.. Hatta Alanzinho oyuna girerken de boğazındaydı.

TsClub'lerde satışı varmı acaba bu ürünün ? Mutlaka temin etmek istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün akşam futbolcularımız maçtan önce ısınırken boğazlık takmışlardı sanırım TsClub'un ürünü.. Hatta Alanzinho oyuna girerken de boğazındaydı.

TsClub'lerde satışı varmı acaba bu ürünün ? Mutlaka temin etmek istiyorum..
                            Evet Ts Club'da bahsettiğin üründen bulman mümkün...
                            20 Liraydı galiba...
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet Ts Club'da bahsettiğin üründen bulman mümkün...
                              20 Liraydı galiba...
                              İnternet sitesinde bulamadım ürünü.. TsClub de yokki burada. Yakın zamanda internet sitesine eklenmesi lazım bu ürünün.
                              En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 18.01.2011, 12:51.

Yorum

• Mailime cevap bile alamadim.

Sitemiz gercekten icler acisi bir Durumda. Formalarimizi satin alma imkanimiz bile yok. telefon mu acmaliyim illaki? Yurt disinda Türkiyeyi aramak zorundayiz resmen, Müsteri "olabilmek" icin..
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X