Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zor mu? Değil.

7

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok ayrı satıldığını bende biliyorum sorun alt fiyatın üstten pahalı olması..
      Üstler çoğu taraftara büyük geleceğinden mi ne o yüzden ucuz galiba çoğu kişi almaz diye.
      Oblomov'un Hırkası

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon'da olabiliyorsunuz sanırım fakat eğer Ankara'da gidecekseniz Niyazi abi yapamıyor bildiğim kadarıyla. Yardımcı olmaya çalışacaktır ancak direkt olarak orda üye olamıyorsunuz.
        Bilgi için teşekkürler.
        Oblomov'un Hırkası

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Balıkesirdeyim mecbur internet üzerinden almak zorundayım . Hergün mail atıyorum ama yok koymuyorlar siteye.
          Kulübün kendi mail adresine at bir de, Ts Club'ın kendisine bakıyorlar mı ki mailine baksınlar. Olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.
          # 10 Umut Bulut !

Yorum

• İlk olarak Mirva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulübün kendi mail adresine at bir de, Ts Club'ın kendisine bakıyorlar mı ki mailine baksınlar. Olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.
            Tamam tesekkurler

Yorum

• Arkadaş şu Ts club sitesinde resimler bir bendemi görünmüyor bakıyorum hiç yazanda olmamış cookiesleri siliyorum yok 2 aydır aynı bir ürün bakamadım yahu iyice zıtlandım.
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak veysel enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaş şu Ts club sitesinde resimler bir bendemi görünmüyor bakıyorum hiç yazanda olmamış cookiesleri siliyorum yok 2 aydır aynı bir ürün bakamadım yahu iyice zıtlandım.

sitede problem yok dostum sen bi java ve flaşını güncelle
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Şenol Hoca maça takım elbiseli çıktığında takım elbisesinde yanındaki kişinin takım elbisesindeki armamız olsa güzel olur diye düşünüyorum bir çok kulübün yaptığı güzel bir uygulama..

Yorum

• https://www.trabzonspor.com.tr/Urunl...eket_NDY1.aspx pahalı ama tam aradığım ürün.gidip üstümüzde görmek lazım.
                      En son oguzhann tarafından düzenlendi; 18.12.2011, 09:14.
                      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Niye email lere cevap gelmiyor anlam veremiyorum.

Yorum

• 2 gündür bekliyorum . Mynet Gmail Msn hepsinden ayrı ayrı msj attım yok cevap yok . 2 gün daha bekleyip cevap gelmezse evi korsan ürünlerle doldurmazsam şerefsizim . Bu ne ya taraftarız biz cevap atmak zorundasın .

Yorum

• Chelsea

Biz neden kendimiz bişey üretemeyip başkalarından birebir aynısını kopyalarız?

Yorum

• İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Chelsea

Biz neden kendimiz bişey üretemeyip başkalarından birebir aynısını kopyalarız?
                              Kopyalık bir durum yok bunlar UEFA ürünleri her takım aynı ürünleri satışa çıkartıyor kendi logolarını ekleyip..

Yorum

• şampiyonlar ligi logolu ürünler standarttır

Visit the official online store of FC Barcelona. Get the latest kits, merchandising and gifts for the blaugrana fans.
                                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X