Zor mu? Değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ayrı satıldığını bende biliyorum sorun alt fiyatın üstten pahalı olması..Oblomov'un Hırkası
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da olabiliyorsunuz sanırım fakat eğer Ankara'da gidecekseniz Niyazi abi yapamıyor bildiğim kadarıyla. Yardımcı olmaya çalışacaktır ancak direkt olarak orda üye olamıyorsunuz.Oblomov'un Hırkası
Yorum
-
İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBalıkesirdeyim mecbur internet üzerinden almak zorundayım . Hergün mail atıyorum ama yok koymuyorlar siteye.# 10 Umut Bulut !
Yorum
-
İlk olarak Mirva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün kendi mail adresine at bir de, Ts Club'ın kendisine bakıyorlar mı ki mailine baksınlar. Olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.
Yorum
-
İlk olarak veysel enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş şu Ts club sitesinde resimler bir bendemi görünmüyor bakıyorum hiç yazanda olmamış cookiesleri siliyorum yok 2 aydır aynı bir ürün bakamadım yahu iyice zıtlandım.
sitede problem yok dostum sen bi java ve flaşını güncellenasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
https://www.trabzonspor.com.tr/Urunl...eket_NDY1.aspx pahalı ama tam aradığım ürün.gidip üstümüzde görmek lazım.En son oguzhann tarafından düzenlendi; 18.12.2011, 09:14.ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Chelsea
Biz neden kendimiz bişey üretemeyip başkalarından birebir aynısını kopyalarız?
Yorum
-
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum