Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor ürünleri satış mağazalarında mezuro(bez metre) bulunduruluyor mu?.. beden ölçüsü tespitlerinde göz karârı ile ölçü değerlendirmesi yapıldığına şahid oldum(stad-2013)... şort alacaktım...

kadiryeter

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu ürünün yakası ve kollarının sarı-lacivert olması ne anlama geliyor acaba?

Ya kasıt ya da beceriksizlik.

http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTQxMg==.aspx

Bu haberin gazete kupürünü sayfada yayınladım da teessüfle karşılandım.

Birbirimizin kusûrunu bildirmek; sevgi ifâdesidir...
      Ara renkler, ana renkleri ile anılır... gül pembe.

kadiryeter

Yorum

• Kadir Abi mesajı ve haberi Nike başlığında paylaşmıştın. Açıklamasını şu şekilde yapmıştım gözden kaçan olabilir.

Kadir Abi haberi paylaştın, sağ ol ama ben de işin aslını paylaşayım:

Ürün TS Club ürünü değil öncelikle. Zeyland'ın yaptığı lisaniye bir ürün. Renk sarı değil hardal rengi. Ürün şimdiki Genel Müdür Bahadır Bey gelmeden önce yapılmış ve o geldiğinde stokta olan bir ürün.

Sırf muhalefet olsun diye yapılmış masabaşı bir haber kusura bakmayın.

TS Club ürünlerinde kullanılan renklere dikkat edelim, belli sınırlarımız olsun, diyen benim ama haberin maksadı başka ve bilgi eksikliği içeriyor.

Konu geçen haftalarda internet sitelerinde haber yapıldı, altına yorum olarak bilgi yanlışlığını ekledim. Konu ile ilgili TS Club yönetimi de açıklama ve düzeltme yaptı ilgili sitelerde.

Nedir bu kendi insanımızı yeme derdi anlamış değilim.

Her duyduğuna inanmamak, her denileni yaymamak lazım; biraz araştırma biraz bilgi, biraz hassasiyet.

Hacıosmanoğlu'na vurmak için, işini yapmaya çalışan Trabzonlu Trabzonsporlu olan birine bunu yapmak nasıl bir vicdan gereğidir? Kaş yapayım derken göz çıkarmış haberi yazan, o haberi onaylayan gazete. İnsaf gerçekten.

Kendi dönemimde yapılmayan, Trabzonspor'un üretmediği bir işten hesap sorulmak. Var olan mallar çöpe mi atılsın ( kaç tane kaldıysa artık)

Sevinmemiz lazım ki, artık bu tür yanlış anlaşılacak ürünlerin olmayacağı bilinçli bir ekip var artık. Bırakalım adamlar işlerini yapsın.

Gazeteler de gerçek gazetecilik yapsın.

Lütfen!

Türkay'dan "Sarı-Lacivert atlet" açıklaması !

Trabzonspor'un TS Club'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Türkay, "TS Club'ın Sarı - Lacivert atleti" başlıklı Kılçık yorumu için açıklamalarda bulundu.
        Türkay'dan "Sarı-Lacivert atlet" açıklaması !
        Trabzonspor'un TS Club'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Türkay, "TS Club'ın Sarı - Lacivert atleti" başlıklı Kılçık yorumu için açıklamalarda bulundu.

Türkay, söz konusu ürünün 2013 yılının 4. ayında satışa sunulduğunu, dolayısıyla da kendisinin o dönemde görevde olmadığını vurgularken, "Bizden önce tasarlanıp üretilen bu ürünü yok sayamaz, dolayısıyla kulübün parasını sokağa atamazdık. Herşeye rağmen stoklarda üründen son derece sınırlı sayıda kalmıştır. Ayrıca bahsedilen yönde bir şikayet de almadık. Ürün son derece güzel bir ürün. Rengi de sarı değil, hardal rengi" ifadelerini kullandı.

Bahadır Türkay ayrıca Fenerbahçe'de görev yapmış olmasının birşeyi değiştirmeyeceğinin altını çizerek, "Hiç kimse merak etmesin görev anlayışımız içinde bu konuya sonuna kadar dikkat ediyorum" yorumunu yaptı.

Yukarıdaki açıklama daha önce kulüpte çalışan fakat görevinden ayrıldığı için işin aslını bile bile haber yapmış birinin sitesinde çıkan açıklamaydı. Bugün de aynı olayı ısıtıp haber yapan başka bir gazete daha olmuş Trabzon'da yazık.

Belli ki bu tür bel altı haberler yapılmaya devam edecek. İki hafta önceki yalan haberi ısıtıp ısıtıp öne sürmenin alemi ne? Taraftarın çıldırdığı doğru ama yalan haberlere çıldırıyoruz.

Haber yapılması gereken konu şu aslında: Daha önce kulübün üretilen ürünlerinin kurumsal kimliği uygun olup olmadığını kontrol eden bir mekanızma yoktu. Artık bu konularda hassas, profesyoneller iş başında.

Kendi lisanslı ürününde kendi logosunu yanlış kullanan bir kulübümüz vardı. Hele TS Club sürekli yap boz ve yöneticilerin ahbap çavuş ilişkileri ile bugünlere gelmiş.

Üzerine TS logosu koyunca o ürün Trabzonspor ürünü olmayacağının ispatı. Kulüpte bu işleri takip eden kontrol eden kimse olmadığı için çıkıp kimse bu bizim kurumsal kimliğimize uygun değil, taraftarımızın hassasiyeti var, hardal rengini turkuaz yapalım dememiş. Zeyland'ın tasarım konusunda yönlendirilmediği ve kulübün hassasiyetlerini taşımaması normal.

Tam da bu işi yapabilecek birikime ve ilişkilere sahip kendi insanımız artık işin başında.

Biraz empati yapın Trabzonlu ve Trabzonsporlusunuz, sizin yapmadığınız bir iş yüzünden siz ve kurumunuz suçlanıyorsunuz hem de neyle? fenerli olmakla!

İnsaf!

Taraftar bu konularda hassas, ama gazeteciler haber yaparken gazetecilik ilkelerine sadık olsun lütfen.

Bilgi kirliliği olmasın aman dikkat.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu arada, Onur ile alakalı 1 tane ürün çıkarmayan TS Club çalışanlarına ve sorumlu'larına yuhhh olsun !!!

.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• arkadaşlar şu dünki juventus maçından önce futbolcular soyunurken malouda'nın beresi çok hoşuma gitti beyaz bere acaba ts clup larda bulabilirmiyiz arkadaşlar internet sitesinden bulamadım'da ?
            & ONUR RECEP KIVRAK &
            ^^KELEBEK^^

Yorum

• Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club’ın Satış Pazarlama Toplantısı ülke genelindeki tüm bayilerin katılımıyla Novotel’de gerçekleştiriliyor.

İki aşamalı toplantının ilk gününde TS Club’ın gelişimi ve gelecekle ilgili projeler masaya yatırıldı. Bugün ise saat 12.00’de oyuncularımız Emre Güral ve Mustafa Akbaş’ın katılımıyla 2014 İlkbahar / Yaz sezonu ürünleri tanıtılacak.
              Hadi bakalım merakla bekliyoruz.
              Hamiş

Yorum

• Golcü futbolcumuz oyuncusu Emre Güral ile savunma oyuncumuz Mustafa Akbaş, kulübümüzün 2014 ilkbahar ve yaz sezonu ürünlerini tanıttı.

Kulübümüzün, lisanslı ürünler markası TS Club’ın Satış Pazarlama Toplantısı ülke genelindeki tüm bayilerin katılımıyla Novotel’de gerçekleştirilirken, toplantının ikinci gününde ise golcü oyuncumuz Emre Güral ve savunma oyuncumuz Mustafa Akbaş 2014 ilkbahar ve yaz sezonu ürünlerini tanıttı.

Yorum

• 4-5 fotoğraf daha olsaydı güzel olurdu.
                  Umarım beklentilerin üzerine çıkmayı başarabilirler.
                  Hamiş

Yorum

• Ynt: TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

İlk olarak a f s 6 1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Golcü futbolcumuz oyuncusu Emre Güral ile savunma oyuncumuz Mustafa Akbaş, kulübümüzün 2014 ilkbahar ve yaz sezonu ürünlerini tanıttı.

Kulübümüzün, lisanslı ürünler markası TS Club�ın Satış Pazarlama Toplantısı ülke genelindeki tüm bayilerin katılımıyla Novotel�de gerçekleştirilirken, toplantının ikinci gününde ise golcü oyuncumuz Emre Güral ve savunma oyuncumuz Mustafa Akbaş 2014 ilkbahar ve yaz sezonu ürünlerini tanıttı.
                    Abi hala 3. rengin ne oldugunu soylemedin
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Yorum

• 1967'de 7'nin altndaki rengin koyusu diye dusunuyorum.

Yorum

• Resimlerde görünen 4 üründe fena değil. Beklemedeyiz

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• arkadaşlar bu uzun beyaz bere yi nerden bulabiliriz acaba juventus maçından önce maloudada görmüştüm ??
                            & ONUR RECEP KIVRAK &
                            ^^KELEBEK^^

Yorum

• Nisan sonu - Mayıs başı çıkacak yeni ürünler.

Yorum

• Şu kalitesi sıfır beyaz ürünlerden ne zaman vazgeçilecek bilmiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X