Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Babalar günü kampanyası TSClub'ın gelişme hâlidir bence.Eskiden olsa babayı alırdık.Bunada şükür bakalım 2011 yüzümüzü güldürmedi ki .
    En son Tolga tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 18:42.
    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Güzele benziyor ya.Mutlu oldum.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güzele benziyor ya.Mutlu oldum.
        ya moral bozmak istemem ama bence iğrenç yaa. bu nedir. armayı formanın ortasına koymuşlar nerdeyse. tasarımı çok kötü. ve arka tarafındada minnacık yer ayırmışlar numara için. neyse kız zevkinden anlamıorm zati. ama bence çok rüküş

Yorum

• Bayanlar beğeniyorsa sorun yok.

Ablam da çok beğendi yeni formayı.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bugüne kadar gördüğüm en güzel bayan forması. Ne yapalım,arka konusunda haklısın.Çok küçük bir yer bırakmışlar.Bide şu kolları sıfıra yakın olmasa daha güzel olur.Tabi herkesi ayrı ayrı düşünecek değiller.Ama beğendim,alıp giyince tam karar veririz elbet.

Yorum

• Su en son ıkı oyuncumuzun ustundekı ıkısı de cok ıyı yapmıslar
              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugüne kadar gördüğüm en güzel bayan forması. Ne yapalım,arka konusunda haklısın.Çok küçük bir yer bırakmışlar.Bide şu kolları sıfıra yakın olmasa daha güzel olur.Tabi herkesi ayrı ayrı düşünecek değiller.Ama beğendim,alıp giyince tam karar veririz elbet.
                şimdiden hayırlı olsun. Yakışacağından hiç şüphem yok bordo mavi rengi yeter.

Yorum

• Bizim için de güzel bir ürün görünce gerçekten mutlu oldum.O yüzden bu hayırlı olsun mesajları tebrik mesajı gibi geliyor bana.Teşekkür ederim

Yorum

• ben bordo mavi giyen bi bayanı görünce seviyorum hele bu ürün hanımlara özel üretilince özel olduklarını bir kez daha gözler önüne seriyor benim için mutluluk verici bi tanede altarnatif renk olmalı
                    nasıl bakarsan öyle görürsün
                    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• eren albayrakın giydiği ve barış özbekin giydiği tişört arasında kaldım, fakat ereninkine talip çok barışın giydiğini alacağım.

50 lira fazla belki ama öncedende hep kaliteden şikayet ediyorduk, artık kalite farkı vardır umarım.
                      Entropi İyidir.

Yorum

• Kadınlar için yapılan forma, eski formadan kat be kat iyi. Lakin bu sıfır kol merakı nereden geliyor, çözemedim...
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Malesef beğenmedim. Bayan ürünü diyince direk çocuk bedeninde şeyler üretiyorlar. Dapdar, kolları sıfıra yakın. Klasik formadan şaşmam
                          Adam gibi erkek tişörtü yaparlarsa da onlardan alıcam
                          Bayanlar için yakalı tişörtler filan da yapsalar iyi olurdu.
                          Bir de bu ürünlerin kaliteleri de önemli. Kupa tişörtleri gibi değildir umarım.

Yorum

• Abilerim,kardeşlerim elinde Beyaz saten bize her yer atkısı bulunan varmı , tsclublerde kalmamış galıba , acil lazım yardımcı olabılecek varmı ?
                            Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                            Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

Açıkcası bayan formasını beğendim. Yani kıyaslayabileceğimiz tek forma olunca elimizin altında bu yanında fahiş duruyor...

Bu formadan bir adet eşime alabilirim, kısmetse birlikte başlıyoruz deplasmanlara da

Neyse asıl yazmak istediğime geleyim, geçenlerde de belirtmiştim, bence bu tarz ticari amaç taşıyan kuruluşlar toplumun her kesimine hitap etmelidir diye düşünüyorum. Örneğin,

Geçtiğimiz senelerde bayanların sahil kesimler hariç giyemeyeceği yazlık ürünler çıkarılmıştı. Eyvallah, her ürünün mutlaka alıcısı vardır. Fakat ülkemiz sadece mayo - bikini giyen bayanlardan ibaret değil. Yaşam tarzı daha mutasıp olan bayanlar için de ürünler çıkarılabilir. Örneğin tesettürlüler için.

Çıkarılabilecek bordo mavi bir eşarp,

Çıkarılabilecek bordo mavi hatta armalı bir tesettür mayosu,

Örneğin Bayanlar için daha çok ve çeşitli uzun kollu ürünler,

vs vs vs.

Düşünülse eminim ki daha farklı ürün çeşitleri de bulunabilir.

Dediğim gibi eğer amaç kar etmek, para kazanmak ise mümkün olduğunca geniş kitlelere hitap etmelisiniz, bayan formasına bakıyorum, bu da sıfır kol, tamam altına bişi giyilerek kullanılabilir, ama çıkar bunun yanında bir alternatif daha...

Olmaz mı ? Niye çıkardın diye mi sorarlar ?

Evet, tesettürlü bayanlar için özel ürünler istiyorum....

Yorum

• Ben de bu sıfır kol merakını anlamış değilim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X