İlk olarak Atesh tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKollarını unutuyorlar hep.Neden alternatif düşünmezler anlamış değilim.Neyse.TS Club'da gelişme var.Çok şükür.
diğeri hakkında ne düşündüğümü biliyon!
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İnsan ol evlat!
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTsClub'a ve Nevzat Bey'e tasarımları yolladım lakin henüz ilgilenemediler. Çıkan tasarımlardan dişe dokunur çok az ürün var. Ayrıca fiyatlar tabir yerindeyse uçuk. Benim bu tişörtlerdeki amacım: Kaliteli tasarımlar, ucuz ürünler.
Yeni bir tane:
Tsclub basacağı yok bunu .
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜrünler için verilen sözler yavaş yavaş yerine geliyor. Ancak fiyatlar hala çok yüksek.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Ürünler güzel ama fiyatlar yüksekForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok guzel duruyor tshirt farz oldu almak...
Meydandaki TsClup tan alttaki tshörtü aldım ben giydinmi üzerinde çok güzel duruyor tavsiye ederim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum