Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ts Clup'ten bileklik sipariş etmek istiyorumda kaç günde gelir yoksa gidip kendim mi almalıyım?
    -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ts Clup'ten bileklik sipariş etmek istiyorumda kaç günde gelir yoksa gidip kendim mi almalıyım?
      Git kendin al.İstanbulda oturuyorsun sanırım.İstanbuldaki Ts Cluplardan alışveriş yapmamız şart.Yarın öbür gün satış yapamadıklarından kapanırlarsa bu bizim suçumuz olur.Ayağımızın yanındaki yerlere gitmeyip internetten siparişlerimizi verirsek eğer.

Yorum

• Beni Of'taki korsan ürün fazlalığı hayli şaşırttı.Heryerdeler..

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beni Of'taki korsan ürün fazlalığı hayli şaşırttı.Heryerdeler..
          Abi Ben Diyim 10 sen de 20 kez satış yapılan yerlerin detaylı adreslerini bildirdim sonuç boş.

Bizdeki zor kadar kulüp yetkililerinde zor olsa 1 tane korsan ürün olmaz.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Git kendin al.İstanbulda oturuyorsun sanırım.İstanbuldaki Ts Cluplardan alışveriş yapmamız şart.Yarın öbür gün satış yapamadıklarından kapanırlarsa bu bizim suçumuz olur.Ayağımızın yanındaki yerlere gitmeyip internetten siparişlerimizi verirsek eğer.
            Gideceğim bugün büyük ihtimal zaten. Geçende Cevahir'dekine gidecektik ara ara bulamadık meğerse kapanmış. Mecidiyeköy'de Profilo'nun orda varmış.
            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gideceğim bugün büyük ihtimal zaten. Geçende Cevahir'dekine gidecektik ara ara bulamadık meğerse kapanmış. Mecidiyeköy'de Profilo'nun orda varmış.
              Cevahirde evet yok.Profilo'nun hemen yanında bir mağazamız var.Bende oradan yapıyorum alışverişleri.Bileklik var idi.Bende hatta en son gittiğimde bileklik alıp döndüm.

Yorum

• Korsanla mücadele etmeyenlerle Mücadele etmek lazım....

Bu konuyla ilgili yönetici lütfen işini yapsın...!!

Yoksa bıraksın gitsin...

Mücadele edebilecek kapasitede Yönetici gelsin...

Bu konuda kulüp her ay trilyonlar kaybediyor..

Bu yöneticiler acaba bunları hiç düşünüyorlarmı..!!
                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• ts club samsundan bugün alışverişimi yaptım (:
                  küçük ama güzel bir dükkan,hayırlı uğurlu olsun.
                  Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                  Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• tam olarak nerede samsunda ts club????

Yorum

• İlk olarak Buğra Dege tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tam olarak nerede samsunda ts club????
                      buket spordan meşhur turşucu cengizin dükkanına,oradan da gazi caddesine inen bir ara var tam orada,
                      hemen karşısında bohem var.
                      buket sporun önüne birini bekliyormuş gibi bekle direkt aşağı bak göreceksin (:
                      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• TS Clup'ta hiç bişe yok...Fakiriz biz,ölüyoruz resmen,forma eşofman atkı bi tane de tişört,, yok kardeşim..

Yorum

• Geçen Perşembe bizim oğlana bir bebek takımı sipariş verdim , internetten...
                          Bugün arıyor ,arkadaşlar güncelleme yapmamış , o üründen yok. başka ürün verelim...
                          e olur diyorum , farklı modelini gönderin... O modelinde 4 yaş için olanı yok...
                          var mı böyle bir saçmalık... Kim güncelliyor bu Trabzonspor.com.tr yi?
                          Çocuk oyuncağımı bu?
                          !!!!!
                          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Nasıl bir amatörlüktür, nasıl bir hizmettir bu ? Pazar sabahı forma siparişini verdim. Bu sabah onaylandı mesajı geldi. En geç 4 iş günü içinde kargoya verilecekmiş. Oldum olası internetten veririm siparişi, hiç bu kadar uzun sürmemişti. Pazar verdiğim sipariş salı elimde olurdu...
                            50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Arkadaşlar bu işler Profesyonel kadrolara verilmediği sürece...

Eş, dost,tanıdık,akraba,arkadaş torpilli mantığı ile bu kadar olur...

Daha fazlasını beklemeyin yanılır üzülürsünüz..

Korsanla mücadele konusunda bir hukuk bürosu ile anlaşıldığını baskınlar yapıldığını duyan oldumu...!!

Ben duymadım...

Mağaza ve Ts clubları kim yönetiyor bilen varmı??

Yöneticinin bu konularla ilgili daha önceden iş tecrübesi varmı?
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar bu işler Profesyonel kadrolara verilmediği sürece...

Eş, dost,tanıdık,akraba,arkadaş torpilli mantığı ile bu kadar olur...

Daha fazlasını beklemeyin yanılır üzülürsünüz..

Korsanla mücadele konusunda bir hukuk bürosu ile anlaşıldığını baskınlar yapıldığını duyan oldumu...!!

Ben duymadım...

Mağaza ve Ts clubları kim yönetiyor bilen varmı??

Yöneticinin bu konularla ilgili daha önceden iş tecrübesi varmı?
                                Geçen sene ki Trabzonspor-Bjk maçını hatırlarsan ondan önce Staddaki Tsclup da yönetici ile görüşüp bize bir hikaye anlatmıştı. Hatırlarsan O çıkacak bu çıkacak yok o öyle olacak yok bu böyle olacak diye
                                En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                                En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X