Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TsClub'a ve Nevzat Bey'e tasarımları yolladım lakin henüz ilgilenemediler. Çıkan tasarımlardan dişe dokunur çok az ürün var. Ayrıca fiyatlar tabir yerindeyse uçuk. Benim bu tişörtlerdeki amacım: Kaliteli tasarımlar, ucuz ürünler.

Yeni bir tane:
    En son OnurKul tarafından düzenlendi; 18.06.2011, 13:34.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Taraftar ve Gabriç arasında bu kadar sıkı bir bağ oluşmuşken kulüp bundan faydalanmalı bence.

Yanlış anlaşılma olmasın, Gabriç'in kazasından pay çıkarılmalı demiyorum. Ama Kazım Koyuncu tişörtlerine benzer Gabriç tişörtleri satılabilir. Hem Gabriç'in böyle bir olaydan haberi olursa, ona da ayrı bir motivasyon olur.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Kazım Koyuncunun ölüm yıldonümü yaklaşıyor.Kazım Koyuncu Tişörtlerinden isteyen kişler olacaktır.Ticari bir amaç gütmeden insanlara yok denilmemesi açısından bu tişörtlerden yapılırsa uygun olur.

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İmza törenlerinde oyuncuların giydiği tişörtleri görünce haftasonu Yenisahra'daki TS Club'a gittim. Barış Özbek'in giydiği beyaz ağırlıklı tişörtten vardı mağazada ama maalesef ürün kalitesi özellikle dikiş kalitesi çok kötü. Bir tane lacivert tişört vardı, o fena değildi. Sercan Kaya'nın giydiği Bordo-Beyaz tişörtten yoktu, yeni ürünler geleceğini söyledi mağaza görevlisi, birşey almadan çıktım. İlerleyen günlerde tekrar uğrayacağım

Merak edip yandaki GS Store'a girdim, orada da yeni ürünler var. Maalesef hem çeşitlilik hem de kalite olarak bizden çok daha iyiler. Umarım TS Club ürünlerindeki kalite artar.
          Bedenleri nasil acaba.
          Large kulaniyorum olur mu acaba?

Yorum

• Arkadaslar yeni T-Shirlerden almak istiyorum ama beden olarak nasil oldunu bilmiyorum. Genelde Tsclub ürünler biraz dar oluyor bunlara öyle mi acaba?

Yorum

• evet bu ürünlerde dar ...

Yorum

• yeni cıkan kapri yi bi görün derim cıksın hemen alalım
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• yaf bayan formasi hangisi o kadar baktim bi yerde goremedim s: ?
                  # 61 Onur Recep Kivrak
                  " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yaf bayan formasi hangisi o kadar baktim bi yerde goremedim s: ?

''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• şu tişörtleri biraz kaliteli yapsalar ne olur sanki polo yaka yapmışlar ama atlet gibi tişörtler ...

Yorum

• bi tane daha bayan forma cıkmış hayırlı olsun sevindirici
                        nasıl bakarsan öyle görürsün
                        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak limpb82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu tişörtleri biraz kaliteli yapsalar ne olur sanki polo yaka yapmışlar ama atlet gibi tişörtler ...
                          Kardeş kaliteli olsa ne olur fiyatlara baksana sanki TsClub değil Ralph Lauren Polo ya da Lacoste.....
                          Alper PEKEN
                          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Edit........
                            En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 21.06.2011, 11:23. Sebep: .
                            7

Yorum

• 3 tane Polo aldim ve birtane GSli Hanimima Forma hihihihih

Yorum

• Bu gerçekten de hoş görünüyor. İşte böyle aferin TS Club.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X