nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
bu linkten üye olup
ts club kampanyasından faydalanbilirsiniz.
amac reklam yapmak degil firsattan haber vermektir ona göre yanlıs anlasılmasın..
dostum gri formayı sırf koleksiyonum tamamlansın diye aldım 45.8 liraya geliyor bayan ürünleride görmediğim ve çok şık ürünler
dostum gri formayı sırf koleksiyonum tamamlansın diye aldım 45.8 liraya geliyor bayan ürünleride görmediğim ve çok şık ürünler
bende heyecanlandım. ilk basta gri formayi görünce diger formalardanda vardır indirime giren ama alt tarafa indikce hayal kirikligina ugradim. ama olmayan arkadaslar faydalansın diye paylaştım. benim gri formam vardı cunku..
ya birde anlamadigim önceden tsclub da yok indirimli ürünler yok sevgililer günü kampanyası yok aile kampanyası falan yapıyordu. simdi hic umursamiyorlar. nasıl bi pazarlama mantığıdır bu ya. nasıl bi satış mantalitesidir. bu yüzden başka kulup satış politikalarına gıpta ile bakmakla yetiniyorum. masumane şekilde
bende heyecanlandım. ilk basta gri formayi görünce diger formalardanda vardır indirime giren ama alt tarafa indikce hayal kirikligina ugradim. ama olmayan arkadaslar faydalansın diye paylaştım. benim gri formam vardı cunku..
dostum dikkat ettiysen bizim sitedede yok diyer formalar bu gri zamanında sattı sonra giymeyince takım elde kaldı o yüzden indirime girdi diyer ürünlerde eski yani outlet ama tsclub ün eskisi olmaz kupa tişörtleri hariç ben çizgili formayı nike den 50 liraya almıştım indirimleri kaçırmamak lazım taraftar kartım var % 10 indirim sağlıyor ama markofoni hemen % 40 gibi
Markafoni'yi geziyorum şimdi tişört kısmında beyaz açık mavi tişört var 17.90TL kalitesini bilmiyorum ama hem günlük giyilebilir hemde çok sade ve çok şık kaliteliyse eğer indirimsiz bile 25 TL verilir. Ama bu sezon çok pahalı polyester tişörtler bile 50 TL. Bu TsClub ne zaman düzgün işler yapacak!
bu linkten üye olup
ts club kampanyasından faydalanbilirsiniz.
amac reklam yapmak degil firsattan haber vermektir ona göre yanlıs anlasılmasın..
Daha önce bunun konusu geçmişti. istanbul takımlarının Markafoni'de, Trandyol'da vb sitelerde ürünleri oluyor demiştik.
Sonunda bizde Ts Club olarak o sitede ürünlerimizi gördük. Trendyol ve diğerlerindede görebileceğiz demektir.
Bu çok güzel oldu.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
açık konuşmak gerekirse formadan başka alınabilecek bir ürün yok (erkekler için).
ayrıca annemler bana bu polardan almıştı bi kaç ay önce. kesinlikle almayın diyorum paranız boşa gitmesin.
bir kere bile giyemeim, o kadar kalitesizki fermuarı bile bi ayrı dandik.
Yorum