İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İmza törenlerinde oyuncuların giydiği tişörtleri görünce haftasonu Yenisahra'daki TS Club'a gittim. Barış Özbek'in giydiği beyaz ağırlıklı tişörtten vardı mağazada ama maalesef ürün kalitesi özellikle dikiş kalitesi çok kötü. Bir tane lacivert tişört vardı, o fena değildi. Sercan Kaya'nın giydiği Bordo-Beyaz tişörtten yoktu, yeni ürünler geleceğini söyledi mağaza görevlisi, birşey almadan çıktım. İlerleyen günlerde tekrar uğrayacağım
Merak edip yandaki GS Store'a girdim, orada da yeni ürünler var. Maalesef hem çeşitlilik hem de kalite olarak bizden çok daha iyiler. Umarım TS Club ürünlerindeki kalite artar.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Bayan formasını Facebook'ta bir fotoğrafta bir bayanın üzerinde vardı orda görmüştüm gerçekten yakışıyor güzel ürün.
----------
Arkada Kalmasın.
Sizde gördüğünüz yanlışlıkları güzel bir dille mail atın düzelteceklerdir.
cem.tekelioglu@trabzonspor.org.tr
En son bordo61 tarafından düzenlendi; 14.06.2011, 00:38.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkada kalmasın yardımcı olabilecek bir arkadaş aranıyor
Adres üst mesajda varBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
bizim kulüp ne zaman şöyle güzel bir ürün üretecek acaba
Nothing was ever accomplished with tears..
Yorum
-
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıkcası bayan formasını beğendim. Yani kıyaslayabileceğimiz tek forma olunca elimizin altında bu yanında fahiş duruyor...
Bu formadan bir adet eşime alabilirim, kısmetse birlikte başlıyoruz deplasmanlara da
Neyse asıl yazmak istediğime geleyim, geçenlerde de belirtmiştim, bence bu tarz ticari amaç taşıyan kuruluşlar toplumun her kesimine hitap etmelidir diye düşünüyorum. Örneğin,
Geçtiğimiz senelerde bayanların sahil kesimler hariç giyemeyeceği yazlık ürünler çıkarılmıştı. Eyvallah, her ürünün mutlaka alıcısı vardır. Fakat ülkemiz sadece mayo - bikini giyen bayanlardan ibaret değil. Yaşam tarzı daha mutasıp olan bayanlar için de ürünler çıkarılabilir. Örneğin tesettürlüler için.
Çıkarılabilecek bordo mavi bir eşarp,
Çıkarılabilecek bordo mavi hatta armalı bir tesettür mayosu,
Örneğin Bayanlar için daha çok ve çeşitli uzun kollu ürünler,
vs vs vs.
Düşünülse eminim ki daha farklı ürün çeşitleri de bulunabilir.
Dediğim gibi eğer amaç kar etmek, para kazanmak ise mümkün olduğunca geniş kitlelere hitap etmelisiniz, bayan formasına bakıyorum, bu da sıfır kol, tamam altına bişi giyilerek kullanılabilir, ama çıkar bunun yanında bir alternatif daha...
Olmaz mı ? Niye çıkardın diye mi sorarlar ?
Evet, tesettürlü bayanlar için özel ürünler istiyorum....
Bordo-mavi eşarp fikri de çok güzel. Hemen alırdım anneme bir tane
Yorum
-
Cocuklara yönelik yeterli ürün varmi?En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 17.06.2011, 19:39.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
25 Haziran'a şurda 1 hafta kalmasına rağmen halen daha TS Club'larda Kazım Koyuncu T-Shirt'lerinin satışta olmaması çok üzücü."Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum