Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mustafa Şakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tek kelimeyle harika!
    ebat: 14*14 yÜkseklİk: 5 cm
    fiyat: 24,90 tl

Yorum

• Resimde görüldüğü kadar büyük değilmiş,bende diyorum 24.90'a koskoaca stadı bizimkiler nasıl verir.

Ebatları çok küçük bana göre.

14 cm*Yükseklik 5 cm

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ebat: 14*14 yÜkseklİk: 5 cm
        fiyat: 24,90 tl
        boyu kücük, fiyati büyük olmus.

7,5 TL veya 10 TL olabilirdi bence

Yorum

• Bence Gayet Güzel,Kesinlikle Alacağım Ama Acaba Biri Canlı Gördüyse Fotosunu Koyabilirmi??Ordan Daha Net Görünür,Çünkü ben Giresun'da Yaşıyorum Ve Ancak Yazın Gitme Şansım Oluyor

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ts Clup ın sitesindeki yeni sezon parçalı formasından almak istiyorum ancak beden seçenekleri yok bu kondua yardımcı olabilecek kimse varmı?
            Bu Sezon Olan Parçalımı?

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben bu ürünü almak istiyorum, fotoğrafı olanın var mı ? malı nasıl kaliteli mi ? almaya değer mi ?

https://trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=507#dr
              Kesinlikle almanı tavsiye ederim.Kış aylarında baya havan oluyor .Üründe kaliteli.
              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
              #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak 61ölümüne61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence Gayet Güzel,Kesinlikle Alacağım Ama Acaba Biri Canlı Gördüyse Fotosunu Koyabilirmi??Ordan Daha Net Görünür,Çünkü ben Giresun'da Yaşıyorum Ve Ancak Yazın Gitme Şansım Oluyor

ben sipariş verdim yarın elimde olur allahın izniyle
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Yaz geldi çıkarsınlar artık kısa kol t-shirt...

edit: Dün maç sonu ropörtajlarda Egemen beyaz yakalı bordo-mavi bi lakos giyiyordu çok güzeldi...Ama üstünde Trabzonspor arması veya TSClub arması göremedim...Nerde bulabilirim o ürünü...?
                  En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 02.05.2011, 16:34.
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    boyu kücük, fiyati büyük olmus.

7,5 TL veya 10 TL olabilirdi bence
                    dostum yapma 1 tl olsun istersen
                    nasıl bakarsan öyle görürsün
                    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Ne kadar bedavacı bir milletiz yaa, bence fiyatlar gayet uygundur ebatı da süper, makettir süs amaçlı, koskoca stadı vermiyorlar.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• 14x5 anahtarlık gibi birşey bu yaa ççç
                        Ama yine de hoş duruyor gerçek resimleri bir gelsin almak lazım bitane
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Ayşe Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben TsElifin boynundan aldım kullanıyorum.Bir kış onla geçti oldukça güzel ve kaliteli almanı tavsiye ederim.
                          Teşekkürler bu akşamdan itibaren sipariş veriyorum.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Klüp'den beklenmedik hareketler geliyor.Önce Araba Sonra Stad.Şimdi'de Umut'un Maketini istiyom,duvardan duvara atçam
                            Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• Tamamdır siparişi verdim. Haftaya gelir her halde.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yaz geldi çıkarsınlar artık kısa kol t-shirt...

edit: Dün maç sonu ropörtajlarda Egemen beyaz yakalı bordo-mavi bi lakos giyiyordu çok güzeldi...Ama üstünde Trabzonspor arması veya TSClub arması göremedim...Nerde bulabilirim o ürünü...?
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X