Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• halil abi 30 liraya satılırsa tsclupta sasırmam yakında . bizde satıs anlayısı bu ...
    TRABZONSPOR
    Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
    Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bugün koska dan aldım 4 lira bizimkilerin aklına gelmez

ben paylaşmıştım ama seninki daha hoş olmuş sticker bi ilaç durmuş
      nasıl bakarsan öyle görürsün
      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• T-Shirt kadar önemli bir sey yok günlük hayatta giyinilecek akillica hazirlanmis ve modaya uygun t-shirtlere ihtiyacimiz var.Fazla fanatik olmasinada gerek yok.Trabzonsporlu oldugumuzu belli etsin ve moda uygun olsun yeter.

Yorum

• nasıl bakarsan öyle görürsün

Yorum

• En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 29.04.2011, 23:47.

Yorum

• değişimin ilk adınları

şimdi sipariş verdim
              En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 30.04.2011, 23:38.

Yorum

• fiyati cok uygun bence! Ilerleme var TS Clubda !!![IMG]file:///C:/DOKUME%7E1/Aydin61/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
                BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• yazlık ürünler ve yeni tshirtler bu hafta içi ts cluplarda yerini alacak..
                  TRABZONGULDAK

Yorum

• Trabzonspor sevdalilarinin bir birine verecegi hediyelik esyanin cogalmasi güzel olur.

Yorum

• Ts Clup ın sitesindeki yeni sezon parçalı formasından almak istiyorum ancak beden seçenekleri yok bu kondua yardımcı olabilecek kimse varmı?
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Ben bu ürünü almak istiyorum, fotoğrafı olanın var mı ? malı nasıl kaliteli mi ? almaya değer mi ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben bu ürünü almak istiyorum, fotoğrafı olanın var mı ? malı nasıl kaliteli mi ? almaya değer mi ?

https://trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=507#dr
                          Gaet güzel şık bir ürün.15 liralık atkıdan ne kalite bekliyorsunuz ki? Forma değil kaç ay boynunuzda olacak
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gaet güzel şık bir ürün.15 liralık atkıdan ne kalite bekliyorsunuz ki? Forma değil kaç ay boynunuzda olacak
                            Ben TsElifin boynundan aldım kullanıyorum.Bir kış onla geçti oldukça güzel ve kaliteli almanı tavsiye ederim.
                            İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Tek kelimeyle harika!
                              Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bu ürünü almak istiyorum, fotoğrafı olanın var mı ? malı nasıl kaliteli mi ? almaya değer mi ?

https://trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=507#dr
                                Ben de kullanıyorum bu üründen. Sade olmasından dolayı her türlü kullanılabiliyor. Kaliteli bir ürün ayrıyetten. Tavsiye ederim kısacası.
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X