Bence Gayet Güzel,Kesinlikle Alacağım Ama Acaba Biri Canlı Gördüyse Fotosunu Koyabilirmi??Ordan Daha Net Görünür,Çünkü ben Giresun'da Yaşıyorum Ve Ancak Yazın Gitme Şansım Oluyor
Bence Gayet Güzel,Kesinlikle Alacağım Ama Acaba Biri Canlı Gördüyse Fotosunu Koyabilirmi??Ordan Daha Net Görünür,Çünkü ben Giresun'da Yaşıyorum Ve Ancak Yazın Gitme Şansım Oluyor
ben sipariş verdim yarın elimde olur allahın izniyle
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
edit: Dün maç sonu ropörtajlarda Egemen beyaz yakalı bordo-mavi bi lakos giyiyordu çok güzeldi...Ama üstünde Trabzonspor arması veya TSClub arması göremedim...Nerde bulabilirim o ürünü...?
En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 02.05.2011, 16:34.
'7'''ŞAMPİYON'''7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
edit: Dün maç sonu ropörtajlarda Egemen beyaz yakalı bordo-mavi bi lakos giyiyordu çok güzeldi...Ama üstünde Trabzonspor arması veya TSClub arması göremedim...Nerde bulabilirim o ürünü...?
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Yorum