halil abi 30 liraya satılırsa tsclupta sasırmam yakında . bizde satıs anlayısı bu ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
ben paylaşmıştım ama seninki daha hoş olmuş sticker bi ilaç durmuşİlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 29.04.2011, 23:47.nasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 30.04.2011, 23:38.nasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
Ben bu ürünü almak istiyorum, fotoğrafı olanın var mı ? malı nasıl kaliteli mi ? almaya değer mi ?
•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Gaet güzel şık bir ürün.15 liralık atkıdan ne kalite bekliyorsunuz ki? Forma değil kaç ay boynunuzda olacakİlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu ürünü almak istiyorum, fotoğrafı olanın var mı ? malı nasıl kaliteli mi ? almaya değer mi ?
https://trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=507#drTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Ben TsElifin boynundan aldım kullanıyorum.Bir kış onla geçti oldukça güzel ve kaliteli almanı tavsiye ederim.İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaet güzel şık bir ürün.15 liralık atkıdan ne kalite bekliyorsunuz ki? Forma değil kaç ay boynunuzda olacakİçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
Ben de kullanıyorum bu üründen. Sade olmasından dolayı her türlü kullanılabiliyor. Kaliteli bir ürün ayrıyetten. Tavsiye ederim kısacası.İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu ürünü almak istiyorum, fotoğrafı olanın var mı ? malı nasıl kaliteli mi ? almaya değer mi ?
https://trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=507#dr"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum