Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vallaha ben birtane oyuncak tır aldım onu çok güzel stickerlar ile yaoiştırıp tsclup tırı yaptım ayrıca birtanede saat yaptım akşam ikisinde fotolarını koyarım bakalım beyencekmisiniz))
    NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beyaz forma zorunluluğu saçmalık.Açık ve koyu renk' ile bu seçim daha şık olabilir.Örneğin bizim açık rengimiz mavi koyu rengimiz bordo.Bu şekilde her takım için düşünüldüğünde karışıklık olmaz
      Trabzonspor için sorun olmuyor ama çoğu aynı rengi taşıyan benzer formaları giyen diğer takımlar için sorun oluyor. Uefa sahada mücadele edecek takımların forma renklerinin kontrast olacak şekilde seçilmesini istiyor. Çakışan renklerde beyaz kurtarıcı forma olarak tercih ediliyor. Uefa'nın olduğu gibi TFF'nin de formalarla ilgili talimatları var. O sınırlar da çizilmese iyice kargaşa olacak.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nevzat Aydın Bey fiyatlarla ilgili bir düzenlemeye gidilecek diye ekledi mi? Taraftarı soymayı değil giydirmeyi düşünüyoruz diye ekledi mi? Nike'nin 49.90'a sattığı ürünü sırf üzerine arma koyup 99'a taraftara giydiriyoruz dedi mi?
        Mahmutpaşa malı sweat'e 40 lira etiket yapıştırırken utanıyoruz diye belirtti mi? Ya da yukarda da gördüğümüz kalitesi su götürmez "Çocuk Seti" ne 61 TL diyerek sempatik olduğumuzu düşünmüyoruz diye itiraf etti mi?
        Başka neler söyledi?
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bugun gri swet almak istedim olmadi, oturdum bu sikayet mailini yazdim.

Merhaba, ismim Recep ALKAN. Balıkesirde yaşıyorum. Nerede ise 3 aydır bir polar almayı beceremedim siteden. Karşıma hep aynı hatalar çıkıyor, 1) Alış verişi tamamlayacağım sırada kartımdan yapılan işlem onaylanmıyor, 2) Sitede alacağım ürünün bedeni bulunmuyor. Bu nasıl iş anlamıyorum. Hafta sonu Buca maçına gideceğim, sırf bunun için Gri üretimimiz olan polardan bir tane almak istedim. Fakat gel gör ki sadece M beden var. Aradım derdimi anlattım, kontrol edip eklemek yerine stoklarımızda kalmamış dendi. Lütfen bize açık olun, eğer ürettiklerinizi satmak istemiyorsanız söyleyin bizde uğraşmayalım. Yaz gelir tişört bekleriz, atkı bere çıkar, kış gelir atkı bekleriz, Kazım Koyuncu Tişörtleri çıkar, 2 senedir almış olduğum tüm formaların üzerinde ki armalarımız ve bayrağımız söküldü. Formayı giymeye korkuyorum. Buyrun hafta sonu bir formamı çerçevelettirip evimin duvarına asacağım. MAdem giyemeyeceğim forma almamın ne önemi var ? Hepimiz Trabzonsporluyuz, inanın birçok arkadaşımız beğenmediği ürünleri sırf takıma katkı olsun diye sizden alıyor. Korsan ürünler lisanslı ürünlerden daha dikkat çekiyor. Herkes birşeyler çıkarın alalım diye beklerken, TSClupların içinde alacak malzeme bulamıyoruz. Bilmiyorum hiç deplasman maçlarına gidiyor musunuz ama, ben senede en az 6-7 maça giderim, gördüğüm şu ki tüm korsancıların cirosu TSCluplardan fazla. Artık şikayet maili yazmaktan, hemen arkadan birisinin beni arayıp a nasıl oluyor böyle şey demesinden bıktım. Lütfen bu işi profesyonellere yönlendirin. Parasını verip takımımıza destek olamıyoruz, üzülüyoruz, kahroluyoruz. Unutmayın Trabzonspor'un asıl dinamiği Trabzon dışında.... Saygılar, Recep ALKAN tel nosu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugun gri swet almak istedim olmadi, oturdum bu sikayet mailini yazdim.

Merhaba, ismim Recep ALKAN. Balıkesirde yaşıyorum. Nerede ise 3 aydır bir polar almayı beceremedim siteden. Karşıma hep aynı hatalar çıkıyor, 1) Alış verişi tamamlayacağım sırada kartımdan yapılan işlem onaylanmıyor, 2) Sitede alacağım ürünün bedeni bulunmuyor. Bu nasıl iş anlamıyorum. Hafta sonu Buca maçına gideceğim, sırf bunun için Gri üretimimiz olan polardan bir tane almak istedim. Fakat gel gör ki sadece M beden var. Aradım derdimi anlattım, kontrol edip eklemek yerine stoklarımızda kalmamış dendi. Lütfen bize açık olun, eğer ürettiklerinizi satmak istemiyorsanız söyleyin bizde uğraşmayalım. Yaz gelir tişört bekleriz, atkı bere çıkar, kış gelir atkı bekleriz, Kazım Koyuncu Tişörtleri çıkar, 2 senedir almış olduğum tüm formaların üzerinde ki armalarımız ve bayrağımız söküldü. Formayı giymeye korkuyorum. Buyrun hafta sonu bir formamı çerçevelettirip evimin duvarına asacağım. MAdem giyemeyeceğim forma almamın ne önemi var ? Hepimiz Trabzonsporluyuz, inanın birçok arkadaşımız beğenmediği ürünleri sırf takıma katkı olsun diye sizden alıyor. Korsan ürünler lisanslı ürünlerden daha dikkat çekiyor. Herkes birşeyler çıkarın alalım diye beklerken, TSClupların içinde alacak malzeme bulamıyoruz. Bilmiyorum hiç deplasman maçlarına gidiyor musunuz ama, ben senede en az 6-7 maça giderim, gördüğüm şu ki tüm korsancıların cirosu TSCluplardan fazla. Artık şikayet maili yazmaktan, hemen arkadan birisinin beni arayıp a nasıl oluyor böyle şey demesinden bıktım. Lütfen bu işi profesyonellere yönlendirin. Parasını verip takımımıza destek olamıyoruz, üzülüyoruz, kahroluyoruz. Unutmayın Trabzonspor'un asıl dinamiği Trabzon dışında.... Saygılar, Recep ALKAN tel nosu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Helal olsun ağabey sonuna kadar haklısın yanlız ciro olayı kafama takıldı.
            Adamlar Bere'yi 5 liraya satıyor Ts Club 10-15 sadece burdan bir sürü kar ediyorlar...
            14x5 stadyum yapmışlar anahtarlık gibi resmen 25 lira.
            Eşofman takımları 100-150 lira.

Para konusunda acayip profesyoneller tebrik etmek lazım kendilerini...
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• yeni sezon ürünleri ne zaman çıkacak
              giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• eğer ŞAMPİYONLUK gelirse BİR FIRTINA TUTDU SİZİ tişörtü altında hortum resmi olsun
                birde BAHÇİVAN yazan bi tişört istiyorum
                En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 06.05.2011, 12:41.
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Arka sayfadada yazdım ama sanırım atlanmış, internet sitesinde neden çubuklu forma bulamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Burak TOSUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arka sayfadada yazdım ama sanırım atlanmış, internet sitesinde neden çubuklu forma bulamıyorum.
                    bitmiş galiba dostum

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bitmiş galiba dostum
                      Orda bitmiş olduğu tüm mağazalarda bittiğini gösterir mi? Örneğin Mecidiyeköy'de bulabilir miyim bu formayı?

Yorum

• Şu barcelona çakmas olan çocuk forma seti gerçekten çok itici renklerin bizimle alakası yok. Beceriksiz ve yaratıcı olmayan insanların elinde Ts Clüp Style Apaçi.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Abicim Ben Böyle Tekstil Ürünleri Felan İstemiyom Adam Gibi Forma Ve Atkı Olsun Yeter Ve Bu Senekiler Gayet Güzel Şampiyon Olalım Daha Neler Neler Olucak
                          Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Orda bitmiş olduğu tüm mağazalarda bittiğini gösterir mi? Örneğin Mecidiyeköy'de bulabilir miyim bu formayı?
                            olabilir dostum siteden tel al ara sor bi ben fatih nikeden aldım 1 ay önce indirimliydi 59 tl ye aldım ama

son 2 adetti aldım ikisinide tavsiyem ilk önce en yakın nike ye git baksınlar hangi mağazada mevcut diye bilgisayardan

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              olabilir dostum siteden tel al ara sor bi ben fatih nikeden aldım 1 ay önce indirimliydi 59 tl ye aldım ama

son 2 adetti aldım ikisinide tavsiyem ilk önce en yakın nike ye git baksınlar hangi mağazada mevcut diye bilgisayardan
                              Nike'den baktıklarında Ts Club'larıda görebiliyorlar mı? Birde örneğin Boyner'den alsam formayı arkasına ismi Ts Club'da yazdırabilir miyim?

Yorum

Nike'den baktıklarında Ts Club'larıda görebiliyorlar mı? Birde örneğin Boyner'den alsam formayı arkasına ismi Ts Club'da yazdırabilir miyim?
                                nike sadece kendi nike mağazalarını görür boynerde varmıki forma haberim yok ama isim yazdırırsın heralde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X