Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Tscluptaki bütün çalışanları daha doğrusu bütün görevlileri
    ellerinden tutarak bazı takımların mağazalarına sokarak
    siz ne iş yapıyorsunuz bu çatı altında diye kendilerine sormak istiyorum.
    resmen diğer takımlarınkinden bir 5 sene aramızda fark vardır.
    En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
    En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Çok sağol...
      Çok güzel bir ürün...
      Aradım Mecidiyeköy'ü sordum XL yokmuş Large bedeni varmış haftasonu gider alırım bakalım Large olurmu ki bana...
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İnternet sitesinde çubuklu bay forma bulamadım. Neden acaba?

Yorum

• stat elime geligi

kutulu

Shot at 2011-05-04

Shot at 2011-05-04

Shot at 2011-05-04

kuş bakışı

Shot at 2011-05-04

okadar kaliteli değil gsstore deki alisamiyen maketi yanında sönük ama oda 70 lira keşke buda 70 olsa ama ilaç olsa
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Nevzat Aydın, Ts club baya iyi olacak, önümüzdeki senenin formaları sağlam, 4 forma var 3’ü bordo mavi 1’i biraz daha farklı renkte olacak.
            Formalar çok güzel bunu defalarca söyledi meraklandım hadi bakalım J
            Çubuklu formaya dikkat edin de dedi.
            Biri beyaz iki tanesini söylersem ne olduğu ortaya çıkar , farklı dizayn.

Ts club'un
            Geçtiğimiz senelerde hakkını veremedik, ciddi bir yapılanma içersindeyiz.
            Hangi ürünü alayım diye düşüneceksiniz.
            Telefonla programa bağlanan bir renktaş aldığım poları dışarıda giyemiyorum dedi
            Nevzat Aydın, biraz süre verin bize, arkadaşlarınız bu poları nerden aldınız diye soracak J

Ts club'un yeni web sitesi de olacakmış.

( Lig Radyo'da söyledi. )
            En son Semra tarafından düzenlendi; 05.05.2011, 10:27.
            TRABZONSPOR

Yorum

• Bir başkası dese pek inanasım gelmez de Nevzat Aydın diyorsa ister istemez heyecenalanıyor insan
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Lig Radyo'da Nevzat Aydın'dan gelen haberler güzel. Farkındaysanız BMN üyelerinin daha önce ulaştığı bilgiler.

Çocuk forma seti 61 TL
                En son a f s tarafından düzenlendi; 05.05.2011, 11:17.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali fuat abi..

Beyaz forma yine var

Buz mavisi o zaman rüya.. O rüyaysa yeni sürpriz renk ne ?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali fuat abi..

Beyaz forma yine var

Beyaz forma federasyonun mecbur tuttuğu renk. Ligde aynı renkleri taşıyan o kadar çok takım var ki. Forma kültürü de avrupada olduğu gibi yerleşik değil Türkiye'de, takımların formaları sahada karışmasın diye çözümü böyle buluyorlar. Sadece renk değil, açık koyu gibi kontrast olması isteniyor sahadaki iki takımın. Sadece TFF'nin değil Uefa'nın da belirlemiş olduğu kriterler var. Forma sayısının azalması bir güzellik.

Tüm formalarda bordo mavi renklerin kullanılmış olması da güzel bir gelişme.

Sürpriz renk meselesine gelince adı üstünde; sürpriz!

Bekleyelim görelim. Modelleri tahmin ediyorum ama ( şimdilik söylemeyeyim ) bekleyelim görelim derim, şunun şurasında ne kaldı ki?
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 05.05.2011, 11:39.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali fuat abi..

Beyaz forma yine var

Barcelona'nın bu sene deplasmanda giydiği forma gibi bordo-mavi ile alakası olmayan bir renk olabilir ama üzerinde bordo-mavi kullanmıştırlar.Ben öyle bir süpriz bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barcelona'nın bu sene deplasmanda giydiği forma gibi bordo-mavi ile alakası olmayan bir renk olabilir ama üzerinde bordo-mavi kullanmıştırlar.Ben öyle bir süpriz bekliyorum.
                        Evet olabilir.

Yanlış anlamadıysam mercan ya da mor renkleri olmayacak, yani inşallah doğru anlamışımdır o renkler formada güzel durmuyor!

merakla bekliyoruz
                        En son Semra tarafından düzenlendi; 05.05.2011, 12:11.
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Semra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nevzat Aydın, Ts club baya iyi olacak, önümüzdeki senenin formaları sağlam, 4 forma var 3’ü bordo mavi 1’i biraz daha farklı renkte olacak.
                          Formalar çok güzel bunu defalarca söyledi meraklandım hadi bakalım J
                          Çubuklu formaya dikkat edin de dedi.
                          Biri beyaz iki tanesini söylersem ne olduğu ortaya çıkar , farklı dizayn.

Ts club'un
                          Geçtiğimiz senelerde hakkını veremedik, ciddi bir yapılanma içersindeyiz.
                          Hangi ürünü alayım diye düşüneceksiniz.
                          Telefonla programa bağlanan bir renktaş aldığım poları dışarıda giyemiyorum dedi
                          Nevzat Aydın, biraz süre verin bize, arkadaşlarınız bu poları nerden aldınız diye soracak J

Ts club'un yeni web sitesi de olacakmış.

( Lig Radyo'da söyledi. )
                          Bunları daha önce katıldığı televizyon programında canlı yayında söylemişti. Ben umutluyum açıkçası Nevzat Aydın gibi bir isimden bu konuda..

*
                          İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.bordomavi.net/index.php?p...ular&d_id=4446

- - -

Nevzat Aydın'dan açıklamalar 16.03.2011 Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın'dan taraftarımızın gündemine yönelik açıklamalar.
                          sokakfutbolu.net'in haberine göre Nevzat Aydın'ın açıklamaları şöyle:

Trabzonspor Kulübü yöneticilerinden Nevzat Aydın katıldığı televizyon programında önümüzdeki seneyle ilgili taraftara ciddi müjdeler verdi. Hem yeni stad konusunda, hem TS Club ürünleri konusunda, hem de Trabzonspor’un yeni sezon formaları hakkında ipuçları verdi.

Nevzat Aydın’ın diğer üzerinde durduğu konular ise, Trabzonspor’un marka değerini arttıracak ürünlerin ve o yelpazenin genişletilmesi konusunda oldu. Gerek yayın ihalesi, gerek iddaa gelirleri, gerekse forma, bilet ve kombine satışlarının arttırılması için çalışmalar yapılacağını ve Trabzonspor’un marka değerini arttıracak gelişmeler yaşanacağını kaydetti.

Formalar hakkında da konuşan Nevzat Aydın, “Nike ile geçen hafta üzerinde çalıştık. Önümüzdeki sene 4 yeni forma bizleri bekliyor.”

Ts Club ürünleri konusunda taraftardan gelen eleştiri ve önerileri dikkate aldıklarını belirten Nevzat Aydın, “Gerek Trabzon’daki store, gerek Avni Aker’deki store, gerek TS Club Tırı, gerekse ülkenin diğer bölgelerindeki satış noktaları olsun taraftarımızdan gelen önerileri değerlendiriyoruz. Yeni sezonda ürün garına çok iyi baksın taraftarımız. Çok güzel ürünler görecekler” dedi.

Akyazı’daki proje hakkında da görüşlerini belirten Nevzat Aydın, “Mayıs veya Haziran ayından sonra dolgunun biteceğini düşünüyoruz. Daha sonra üst bölge başlayacak ve 2 sene içerisinde bitmesini bekliyoruz. Nefis bir stad bizleri bekliyor.”

Kaynak: sokakfutbolu.net
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Federasyonun beyaz formayı zorunlu tutması hoşuma gitti.

Beyaz forma hep olsun.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Nevzat Aydın bu sabah Lig Radyo'nun konuğuydu. Semra'nın paylaştığı bilgileri bu sabah söyledi. İlhan'ın hatırlattığı gibi ve bizim edindiğimiz bilgiler gelişmelerin iyi olacağı yönünde.

Yorum

• Beyaz forma zorunluluğu saçmalık.Açık ve koyu renk' ile bu seçim daha şık olabilir.Örneğin bizim açık rengimiz mavi koyu rengimiz bordo.Bu şekilde her takım için düşünüldüğünde karışıklık olmaz
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X