ben zonguldakta ıkamet ettıgım ıcın ınternetten alısverıs yapmam mumkun.lakın bakıyorum sıtede mevcut goze hos bır urun goruntusu yok.buna anlam veremıyorum nasıl bır gelır beklıyor kulup.memlekete gıttıgımdede fazla bırsey kalmıyor sebep olarak bızede ıstanbuldan gelıyor dıyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
hey gidi heyİlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületişörtlerin çoğalması lazım .transfere para lazım .ts club bu yaz farkını ortaya koymalı...
taraftar t-shirt istiyor
klüp üretemiyor
böyle bi klüp yok dünyada yahu...
enteresan klübüz valla...
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Neyseki para yabancıya gitmiyor,yoksa kazıklanmıştıkİlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, Nihal'de ilk çıktığında almıştı sanırım. Sonrasında güzel bir indirim yaptılar.
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
Gurbetçiler bekleniyor
Trabzonspor Yönetimi, yeni sezon öncesindeki ürün satışından çok umutlu. Özellikle yaz aylarında Trabzon’a akın eden gurbetçilerin kulübe sıcak para kaynağı oluşturması bekleniyor. Bu paralelde yönetimin de çeşitli organizasyonlarla ilgiyi artırmayı planladığı ileri sürüldü.
www.fanatik.com.tr
Çok ürün varya onun için beklentide çok yüksek.
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankarada tsclup varmı
Maalesef şu an Ankara'da Ts Club yok.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum